perjantai 4. syyskuuta 2015

Omat KAUHEIMMAT lakkaukset Top 10

Tein tovi sitten postauksen, jossa olin laittanut omasta mielestäni kymmenen kauneinta lakkausta paremmuusjärjestykseen. Sain tästä seuraavasta aiheesta toiveenkin, mutta olin ehtinyt aloittaa jo tämän postauksen tekemisen. Eli tässä on nyt sitten mun tekemistä lakkauksista ne kaikkein kamalimmat. Sellaiset jotka ei vain ole yhtään mun näköiset tai ne ovat muuten vain menneet pieleen. Nämä kamalimmat tuotokset sijoittuu sinne alkupäähän, missä kuvat on mitä sattuu ja ei ne lakkauksetkaan kovin kaksisia ole. :D 

No niin, tässäpä nämä, mä meen tonne nurkkaan häpeämään sillä aikaa kun luette. Toivottavasti teillä on edes hauskaa! :P

10. Tein 2012 isänpäiväksi kynnet. Piti maalata kynsille traktori. Ymmärrätte varmaan, miksi en maalaa kovin useasti? Linkki postaukseen.


9. Kuva on todella epäselvä, rajauksetkin on mitä sattuu ja yök muutenkin. Linkki postaukseen.


8. Sata kerrosta lakkaa ja lopputulos ihan kamala. Linkki postaukseen.


7. Nämä ovat mukana lähinnä siksi, että näiden kynsien myötä vannoin hävittäväni kaikki tarrat, enkä koskaan aio sellaisia kynsilläni käyttää. Linkki postaukseen. 


6. Nämä kynnet on mun mielestä ihan älyttömän mauttomat. Tosi kaukana siitä mitä tykkään. Kuvakin on ihan arsesta. :D Linkki postaukseen.


5. Hyi mikä lakka, en nykyään pidä omilla kynsilläni yhtään tuollaisista! Juuri tuo vihreä on kammotus itselleni! Tekniikka sinällään jees, mutta näyttäähän nuo nyt kamalalta! Linkki postaukseen.


4. Lakat itsessään ihan jees, mutta lopputulos kaikkea muuta kuin kuvittelin. Kamalat! Linkki postaukseen.


3. Noh, lakassa ei nyt niin vikaa, mutta koristelut menee niin metsään kuin mennä voi. Linkki postaukseen.


2. Mua niin hävettää nämä! Olin vain tosi väsynyt näiden lakkojen lakkaamiseen, enkä jaksanut ottaa uusiksi. Ei varmaan tarvi selitellä miksi hävettää? :D Linkki postaukseen.


1. Sitten ne kauheimmat ever! Nämä on mun kynsistä mauttomimmat ikinä! Kaikki riitelee mun silmään kaiken kanssa. Saako jo oksentaa? :D Linkki postaukseen.


Nyt kun mä olen nöyryyttänyt itseäni näin julkisesti, haluankin kysyä teiltä, kuinka usein te katselette niitä vanhoja kamalia kuvia ja uskaltaisitko itse tehdä vastaavan postauksen? Itse en kyllä hirvittävän usein katsele vanhoja, mutta hyvää se vaan tekee muistaa mistä on lähdetty! Musta on tervettä osata nauraa itselle, vaikka myönnän, että hävettää ihan hitosti. :D

Ainoa positiivinen asia, minkä tästä postauksesta voin itselleni sanoa on se, että ehkä mä kehityn tässä pikkuhiljaa! :D


Hauskaa viikonloppua kaikille! <3

42 kommenttia:

  1. Hauska postaus :) vaikka ei suurin osa noista kynsistä ihan niin pahoja ole kuin itse väität.

    VastaaPoista
  2. Jaa, no jos nämä on sun kauheimmat, niin... :D Mun mielestä nää oli kaikki hienoja! Ainoat, joista voin yhtyä, ettei ole ihan onnistuneimmat niin nuo kakkoset ja kasit, mutta ei nekään mahdottomat ole. Ehkäpä sitten, kun itse kehittyy paremmaksi, osaa katsoa kriittisemmillä silmillä muidenkin lakkauksia, nyt muiden kynnet näyttää aina ihanilta. Nyt siis mun mielestä kaikki, mikä vähänkään muistuttaa jotain, on onnistunutta. :D Ja toi traktori on söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! :D Omaan silmään kaikki on kamalia, mutta onneksi sitä on kehitystä havaittavissa! :D

      Poista
  3. Hahha. :D Hyvä postaus! Mä en edes halua katsoa niitä ensimmäisiä kynsiä, sillä ne on KAUHEITA! Voisin kyllä toteuttaa tämän postauksen itsekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Kannattaa toteuttaa, vertailu on aina hyvksi. :D

      Poista
  4. Hävisköhän se äskeinen kommentti mutta siis et varmaan loukkaannu kun sanon että onhan nämä kauheita nykyisiin verrattuna :) olet kehittynyt huimasti! Just tein sen omat kauneimmat ja koko ajan luin että kauheimmat joten..pitäiskö??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut aikaisempi kommentti perille. :) No en loukkaannu, näenhän mä itsekin sen. :'D Kannattaa tehdä samanlainen postaus, se teki ainakin itselle ihan hyvää. :D

      Poista
  5. Mä niin muistan näät raktorikynnet!!! Nauroin vääränä ku sä selitit taas sun maalaustaidoista.. :D :D :D Ahhahaaa, just hyvä perjantaipostaus. Piristi!

    VastaaPoista
  6. Kehitys on kyllä huomattavissa! Olisi se aika tosin aika huolestuttavaa, jos monen vuoden jälkeen jälki ei olis muuttunu paremmaksi :D

    Oon välillä katellu blogin ekoja postauksia, hyi. Tämmönen olis kyllä hauska toteuttaa, mut en tiiä kehtaanko.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, onneksi sitä kehitystä on nähtävissä! :D

      Kehtaat, tottakai, mäkin kehtasin! :D

      Poista
  7. Tekstitys kertoo todellakin enemmän epäonnistumisesta kuin pelkkä kuva - monesti se on just se fiilis, kun kaikki menee pe*seellen lakatessa (ja silti tulee kuvattua kynnet)... Toki oot kehittynyt paljon, ja näistä kynsistä on helppo nähdä että eivät ole ihan tuoreimpia. Onko lähiaikoina tullut tehtyä enää yksiäkään tlle listalle sopivia? ;)

    Katsotaan ehtisikö itsekin toteuttaa tän! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! :D
      Kyllä mä oon varmaan tehnyt listalle sopivia kynsiä, mutta en ole sitten niitä kuvannut ollenkaan, sillä ne yleensä tulee poistettua aika nopeasti niiden valmistuttua. :D

      Poista
  8. No hei! Eihän nämä nyt ole edes niin pahoja mihin joskus on netissä törmännyt ;)
    Näissä on ehkä enemmänkin se, kuinka lakat ei välttämättä sovi niin hyvin keskenään yhteen. Mutta miusta tekniikka on näissä jo vallan loistavasti hyppysissä, esim. ei puhettakaan että mie osaisin maalailla traktorin yhtä hyvin!
    Mie en uskaltais tehdä tällaista postausta, siihen pitäisi laittaa kahden vuoden kynnet ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo, onhan niitä kauheampiakin olemassa. :D
      Haha, tuo mun traktori on kyllä säälittävä ja muistaakseni oikeaan käteen en edes yrittänyt tehdä sitä. :'D

      Poista
  9. Samanlaisia tekeleitä löytyy iteltäkin, että turhaan häpeät! :D Eikö oo mahtavaa, ku näkee, miten paljo on kehittyny?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kaikkihan me ollaan jostain aloitettu. :D Musta on tosi hyvä nähdä kehitys ja kun tietää, että kehittämisen kohteita on itsellä vielä paljon. Tällaisen postauksen voisi tehdä vaikka kerran vuodessa, tai ainakin katsella vanhoja kuvia ja miettiä omaa kehittymistä. :)

      Poista
  10. Mä repesin heti noihin traktoreihin! Mun lapsuuden paras ystävä ei osannut/halunnut/??? piirtää muuta kuin traktoreita. Aina vaan traktoreita! Tuli aika elävästi siis lapsuus mieleen näistä kynsistä :). Mä tykkään noista tarrakynsistä vaikka ymmärrän toki, että taustalla on varmaan aika roima määrä kiroilua. Ja noi valkoiset kerroslakkakynnet on ihan parhaat ;). Mä en inhoa mitään niin paljon, kun lakkakasojen aiheuttamaa kynsien pullistumista. Saan edelleen tällaisia aikaiseksi, jos yritän laittaa glitterpommeja suoraan kynnelle lakan omalla sudilla :). Mutta hurjasti olet kehittynyt! Kai se on nyt pakko käydä omien hirvitystenkin kimppuun :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä että nauratti! :D
      Joo, mäkin vihaan nykyään möykkyisiä kynsiä älyttömästi, joskus odotan seuraavaan päivään kuvaamisen kanssa jos lakkaus ei ole vielä kuivunut ja tasaantunut...
      Mä jäänkin odottamaan sun postausta, vaikka ei siellä voi olla näin kauheita kuin mulla. :D

      Poista
  11. Netissä tosiaan näkee paaljon pahempaa joten....mutta ymmärrän kyllä esim. noiden kohdalla, joissa on paljon lakkaa. On ihan hyvä välillä palata sinne alkuaikoihin niin näkee oman kehityksen. Ja tottakai makukin on muuttunut, lisäksi koristelutekniikoita on tullut paljonkin uusia muutaman vuoden aikana. Kiva postaus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onhan niitä pahempiakin olemassa, mutta on myös paljon parempiakin. :D Maku on muuttunut kyllä todella paljon vuosien varrella, nyt ei ihan mikä tahansa lakkaus saa jäädä kynsille. :'D

      Poista
  12. Oi, mun mielestä noissa traktorikynsissä parasta on just toi traktori, niin söpö :) Muutenhan ne on ..hmm ;)
    Ja todellakin nykyisiin kynsiisi verrattuna, onhan nämä aika, noh, mitähän sanaa tässä käyttäis :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, onhan se söpö, mutta vähän sellainen nelivuotiaan tekele. :'D Niinpä niin, mitäpä sanaa tässä käyttäisi... Kauheitahan nuo on, ei siitä pääse yli eikä ympäri! :D

      Poista
  13. Mun mielestä nelonen on hieno. Kiva postausidea, ehkä munkin pitäis joskus tehdä tämmönen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos! :D Kannattaa tätä kokeilla, sitä taas mielellään yrittää panostaa enemmän lakkauksiin ja kuviin. :D

      Poista
  14. Itse en kyllä pahemmin vanhoja lakkauksia katsele, se häpeän määrä on jotain aika kamalaa :D Toisaalta kyllähän siinä näkee sitten kehityksen, että empä mää enään niin kamala lakkaaja ookkaan!
    Idea on kyllä hauska, ehkä pitäisi itsekkin kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sen kehityksen vuoksi kannattaa kyllä kokeilla tehdä vastaava postaus! :)

      Poista
  15. Ai jestas, uskaltaiskohan sitä itsekin moisen jutun tehdä... :D

    VastaaPoista
  16. Traktori on kyllä jotenkin söpö ja liikuttava aiheineen <3 Musta tuntuu että multa löytyy helposti matskua tällaseen postaukseen eikä nämä nyt niiiiin kauheita ole mutta kyllä kehitys on havaittavissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :D Kannattaa sunkin tehdä vastaava postaus! :)

      Poista
  17. Toi traktori on just hieno :D osa näistä kynsistä on tosi kivoja, mut kyl ihan selkeesti näkee kehityksen näistä nykypäivään!

    VastaaPoista
  18. Vitsit mikä postausidea, hillitön :D Täytyykin apinoida tämä!

    Mutta tiedätkö, oon niin eri mieltä sun kanssa! Puolet näistä lakkauksista oli vähintäänkin kauniita, ja vaikka osasta huomasi että kyllä ne on harrastuksen alussa tehtyjä niin ei täällä seassa mitään hirvityksiä ollut. Toki se oma silmä on se kriittisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onhan tämä erilainen postaus! :D

      Ihan totta tuokin, että oma silmä on kriittisin, mutta on nämä silti aika kamalia... :'D

      Poista
  19. Tämä on siitä hyvä postaus. Näkee kuinka paljon oot kehittynyt, tällä hetkellähän sun lakkaukset on kertakaikkisen upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Musta on hyvä aina välillä muistuttaa, että jokainen on aloittanut jostain. :)

      Poista
  20. Haha, jämähdin ihan täysin lukeen uudestaan noita vanhoja postauksia. On totta, että kehittymistä on TODELLAKIN tapahtunut, mut ei noi nyt ihan niin kamalia ole, että niitä tarvisi hävetä. :)
    Siihen kiinnitin huomiota, että sun kynsien muoto/pituus on paljon kauniimpi nykyään. Ja samaten sun tyyli kirjottaa on muuttunut selkeämmäksi (ei sillä, että siinä olis koskaan vikaa ollut). :D
    Hienoa, että teit tän postauksen. *peukku tähän*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D
      Joo, mäkin tykkään tästä nykyisestä pituudesta ja muodosta paljon enemmän. Ehkä siihen tulee kiinnitettyä enemmän huomiotakin kuin aloittaessa. Kyllä mä oon omasta mielestä kehittynyt kaiken blogiin liittyvän suhteen ja niinhän se pitää ollakin. :)

      Poista
  21. Hei toi traktori on ihan törkeen hieno :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, sitähän se on, ei siitä pääse mihinkään. :'D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)