lauantai 25. elokuuta 2012

Venetsialaiskynnet

Jos joku ei tiedä, miksi venetsialaisia juhlitaan, niin tässäpä pieni info: Venetsialaiset on elokuun viimeisenä viikonloppuna vietettävä veneily- ja mökkeilykauden päätösjuhla. Venetsialaisia pidetään myös veden, tulen ja valon juhlana. Tästä nappasin itselleni idean liekkikynsistä. Muistin nähneeni aikoinaan My Simple Little Pleasures -blogissa todella kivat kynnet aiheeseen liittyen. YRITIN tehdä samanlaiset, mutta en ihan onnistunut... :)

Pohjalle valitsin Color Clubin Sparkle and Soarin. Tämä lakka on kyllä edelleen yksi suosikeista Take Wing-kokoelmasta. Kuvassa kaksi kerrosta.




Tähän päälle vesimarmoroinit (taitaa olla neljäs kerta kun kokeilen) lakoilla China Glazen Liquid Leather, China Glazen Poinsettia ja OPIn Need Sunglasses?. Lopputulos näyttääpi tältä:




Kyllähän näistä kynsistä varmaan ensimmäisenä liekit tulee mieleen, joten en ihan metsään mennyt näiden kanssa? :D Mieli tekisi ottaa uusiksi, mutta en tällä kertaa anna itselleni periksi ja näillä mennään.

32 kommenttia:

  1. Kyllähän noilla kehtaa juhlia!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, vaikka niitä siellä pimeässä ei kukaan näe! :D

      Poista
  2. Oi, miten upeat! Toiset ne vaan osaa tuon marmoroinnin, itselläni vielä aika hakusessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mäkään tästä ihan sellasta saanut mitä hain, mutta näillä mennään! :)

      Poista
  3. Mielettömät! Harvoin tuollaisilla väreillä oon nähnyt ja tykkään :)

    VastaaPoista
  4. Illalla räiskytään systeri!! Tai no ollaanks sitä sit ihan liekeis siis.. heh. :D Toivotan ny tänki kautta ilosta venetsialaista!:)

    VastaaPoista
  5. Noihan on ihan mahtavat kynnet! Tykkään! :)

    VastaaPoista
  6. Tosi kivat kynnet! :)
    Ja tohon venetsialaisiin lisäille, niin niitähän yleensä juhlitaan rannikkoseudulla, ite viime vuonna kuulin niistä ekan kerran ja asun Tampereella ja täällä ymmärtääkseni tänä vuonna järjestetään jonkin sontin tapahtumaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)
      Jep, toi on totta että yleensä juhlitaan rannikkoseudulla, mutta ilmeisesti leviämässä myös sisämaahan päin. Me ollaankin tätä aina juhlistettu meren äärellä. :)

      Poista
    2. Olis kyllä itekin kiva päästä juhlistamaan ihan meren ääreen, mutta täytyy tyytyä tänä vuonna vielä ainakin Tammerkoskeen :) Ehkä ensi vuonna pääsen kaverin luokse meren äärelle juhlistamaan :)

      Poista
    3. Meillä on luvassa tuhansin soihduin valaistu ilta, jonka kruunaa perinteisesti ilotulitus. :)

      Poista
  7. Oijoi mitkä värit! Todellakin teemaan sopivat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tällaisia kynsiä ei paljon tammikuussa viitsisi pitää. :D

      Poista
  8. Tuli kyllä hienot!! Käydään muuten tenavien kanssa päivän/illan mittaan teitä morjestamassa, ettei teille ihan "vajetta" tuu.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan menossa vasta joskus kuuden jälkeen, ootteko te vielä sillon liikenteessä?

      Poista
    2. Ei tullu vajetta ei.. :D Tiennyt oikeen missä olla ku joka paikassa niin paljon porukkaaa!!!:) hiiih. Kiitti teil mukavista venetsialaisista. Tää tättärä selvisi jo vaununkaa kotii.

      Poista
    3. No sehän kävi helposti. :)

      Poista
  9. Tosi makeet kynnet! Itse en vielä ole uskaltanut kokeilla marmorointia. En ollut koskaan kuullutkaan tollasista juhlista, vaikka rannikolla asunkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Mä muistelin, että nää on lähtöisin Kokkolasta, joten piti kopsia yhdestä jutusta teksti: "Perinne on lähtöisin 1800-luvulta Pohjanmaan rannikolta, erityisesti Kokkolasta ja Pietarsaaresta. Siellä venetsialaiset ovat suurempi tapahtuma kuin idempänä Suomessa. "

      Poista
  10. Ihan älyttömän hienot, mä en ymmärrä miten joku voi onnistua noin hyvin vesimarmoroinneissa !(:

    VastaaPoista
  11. Todella hienot liekkikynnet! Harmittaa, kun itseltä jäi Venetsialaiskokko ja raketit väliin, mutta kyllä häissäkin oli mukavaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! No onneksi ne venetsialaiset on joka vuosi, mutta ystävät ei mene kuitenkaan kovin usein naimisiin... :)

      Poista
  12. Todella upeat kynnet, Ihanat värit ja hyvin onnistuneet. ;)

    VastaaPoista
  13. Onpas tosi kauniit marmoroinnit, ihan pitää kommentoida pelkän stalkkauksen sijasta, että UH ja AH.

    En ymmärrä miten en onnistu marmoroimaan, jotenkin jokainen kokeilemani lakka on tosi huonoa marmoroimiseen, vaikka olen useita kertoja yrittänyt. Tai sitten onnistun siinä, että tulee sellainen köntsä kynteen ohuen sievän kerroksen sijasta... Mutta opettelemalla tulee mestariksi, ehkä joskus osaan myös tehdä lähes noin kauniita! Onko muuten china glazet sellaisia lakkoja, joilla onnistuu "satavarmasti" vesimarmorointi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, että jaksoit kommentoidakin! :D

      Mä voin neuvoa tasan sen neljän harjoittelukerran jälkeen marmorointia, joten ota varauksella... Kerran olen kokeillut China Glazen Romantique-sarjan lakoilla marmorointia, ja se todellakin sujui kuin tanssi! Sitä sarjaa voin lämpimästi suositella. Kaikki China Glazetkaan eivät varmasti toimi marmoroinnissa, mutta noista uskallan sanoa että toimivat. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)