maanantai 28. marraskuuta 2016

Päivän piristys

Takana oli raskas päivä sekä fyysisesti, että henkisesti. Kaikki ahdisti, mutta onneksi mun luottokampaaja soitti mulle, että nyt olisi vähän aikaa, pestäänkö mun hiukset. Sanoin että joo, tottakai, hemmottelu sopii mulle paremmin kuin hyvin. Ollaan jo pidemmän aikaa puhuttu, että kokeiltaisiin ruusukultaa mun hiuksiin ja nyt sitten tehtiin sellainen kokeilu, missä väri lähtee pois n. kuudessa pesussa. Kokeiltiin vähän miten värisuhteet näkyy mun päässä. Mulla ei ole kuin tällainen kännykkäräpsy tarjota teille, mutta tässä nyt kuitenkin on nuo hiukset, kun kuitenkin joku kysyy kuvaa niistäkin. :D Hiuksiin laitettiin kuparia, johon on sekoitettu vaaleanpunaista aavistus. Tosi kiva lopputulos kyllä, vaikka tuosta kännyräpsystä nyt ei aivan oikeaa kuvaa saakaan sävystä!

Mun piti vähän vauhdilla lähteä kampaajan penkistä pakkasilmaan, joten hiuksia ei ole viimeistelty. Hirvitttävästi noita katkenneita hiuksia näkyy, mutta kiinnittäkää huomio siihen väriin! :)


Näiden hiuksien innoittamana teki sitten mieli lakata vaaleanpunaiset kynnet. Ei siis loogisesti ruusukultaiset, vaan vaaleanpunaiset. :D Olin miettinyt aikaisemmin Foxy Paws Primadonnan käyttämistä kynsillä, joten nyt oli hyvä sauma tehdä se. Lakkasin varmuuden vuoksi kolme kerrosta primadonnaa ja valitsin sille kaveriksi China Glazen Romantique -kokoelmasta Emotionin. Leimauslaattana MoYoun Pro XL -02.


Näillä leimoilla kynnetkin näyttivät jo kohtuullisen mittaisilta, näiden kanssahan melkein pärjää jo!Tässä vielä lähikuvaa tuosta lakasta ja leimoista.


Viihdyin lakkauksella erinomaisesti. Hiukset ovat palanneet jo takaisin tummaan tyveen ja blondiraitoihin, kuten mulla on vuosikausia jo ollutkin. Aina on kiva välillä kokeilla jotain muuta, mutta silti palaan aina tähän samaan. Se on helppohoitoisin omalla kohdalla. :)

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Foxy Paws Primadonna (x3)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimat laatasta Moyou London Pro Collection -02
 • Leimauslakka China Glaze Emotion
 • Leimojen päällä Seche Vive    

18 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset ja ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Mä en ole tainnut ikinä nähdä sinusta kuvaa tai en ainakaan ole tunnistanut jos facessa olet :) tosi upeat hiukset, ihan tuli ikävä pitkää tukkaa. Ja makeat kynnet, ruusukulta on värinä hirmu kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla facessa olekaan omaa kuvaa, tai no on, mutta se on siluettikuva minusta lapsena. :D Mä kartan tarkoituksella oman naaman laittamista nettiin, mutta valitettavasti töiden vuoksi yksi kuva musta on päätynyt sinnekin maailmaan. :D

   Kiitos paljon! Mun hiukset on ohentuneet taas ihan älyttömästi, varmaan stressi aiheuttaa mulla tän hiusten irtoilun, mutta onneksi se on taas lakannut ja uutta hiusta puskee tulemaan hitaasti mutta varmasti. :)

   Poista
 3. Kiva hiusfäri ja upeen pitkät hiukset! Kynnet on myös todella kauniit, Primadonna pitäiskin kaivaa esille. Sä oot aina hyvä muistuttamaan näistä kaunottarista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Yritän aina käyttää vanhojakin kivoja lakkoja, vaikka uusia tekee aina mieli! :D

   Poista
 4. Kynnet on aivan herkullisen somat! Tukkakuvasta ihastelen paitsi no joo väriä, joka on myös kiva mutta erityisesti noita pituuksia - wau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse haluaisin vieläkin pidemmät hiukset, mutta ei nämä taida paljon tämän pidemmäksi kasvaa. :D

   Poista
 5. Oi, tykkaan kynsista ja hiuksetkin on kivat, huiman pitkat! Mulla ei noin pitkaksi varmaan ikina kasvaiskaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en ole koskaan ajatellut, että nämä nyt niin pitkät olisi, ehkä tuo kuva vähän hämääkin? :D

   Poista
 6. Kauniit hiukset ja kaunis lakkaus.

  VastaaPoista
 7. Ihanat hiukset!!!

  Mulla on itsellä nyt menossa sellainen eipäs-juups-leikki, kun en tiedä kasvattaisinko taas vähän pidemmäksi vai jatkaisinko lyhyellä linjalla. Sivut ja alta on nyt muutamaa milliä, päältä paaaaljon pidempää. Mietin jos kasvattaisin muuten, mutta undecut olis edelleen. Välillä tulee sellainen kaikki pois-olo.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mä taidan nyt pitää pitkänä tän pidemmän aikaa, mutta yleensä kasvatan sen näin pitkäksi ja leikkaan sitten lyhyeksi... :-)
   Sulle kyllä sopii tosi hyvin ne hiukset mitkä sulla on nyt.

   Poista
 8. Ihana kokeilu! Tuollaiset on niin piristäviä :)

  Ja kynnet on syötävän suloiset värimaailmassaan! Jännän pidentävä vaikutus tuollaisella leimalla kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mulla aina menee blondi sellaiseksi, että se taittaa kullankeltaiseen niin tehdään aina sitten näitä viilennysvärejä vähän väliä siihen. :D Tämä oli toki tummin pitkään aikaan tehty, mutta se oli vain lyhytaikainen kokeilu.

   Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)