perjantai 2. joulukuuta 2016

Marraskuun kosmetiikat

Ennakkotilasin Lookfantastic-joulukalenterin jo lokakuun puolella, mutta maksu veloitettiin tililtä marraskuun puolella, joten kyllä tämä lasketaan marraskuun ostoksiksi. Ehdin jo olla hiukan paniikissa tuotteen kanssa, mutta sain sen kuitenkin marraskuun puolessa välissä.


Marraskuussa Kärkkäiseltä tarttui mukaan uusi dödö. Perussettiä, näitä nyt vaan on pakko ostaa. :D

Kynsilakanpoistoaine oli lopuillaan, joten piti ostaa kaksi uutta pulloa Miramea. Käytän Miramea siksi, että se ei tee käsistä niin lähmäisiä kuin X-tra (tai ainakin ennen teki, pitkään aikaan en ole kokeillut). Essencen valkoinen oli myös loppu, joten sitä piti ostaa lisää.  


Sain valita BPS:lta testiin tuotteita, mutta jostakin syystä saan nyt ylimääräisiä tuotteita, joita en ole valinnut. Tämän paketin sain ja se tuli ennen sitä pakettia joka sisälsi ne tuotteet jotka valitsin.

  
Ja sitten kun mä sain sen varsinaisen paketin, siinä oli lisäksi vielä ylimääräinen leimauslakka ja lateksia. Tämän lisäksi sain viestin viime viikolla, että ovat lähettäneet jonkin taas jotain ylimääräistä, tällä kertaa jouluyllätyksen mulle. Noh, eipä tuo haittaa, jos tuotteet liittyvät kynsiin, ei siinä voi kovin pahasti metsään mennä.


Tässä on ostoksia useammalta päivältä, mutta laitoin ne yhteen kuvaan. Batisten kuivashampoota kuluu koko ajan, joten sitä pitää aina ostaa lisää. Vielä kun tätä tuotetta saisi kokonaan hajuttomana niin olisin tyytyväinen! Biozellin tuotteista tykkään, joten ostin kokeiluun shampoon ja hiusnaamion. Käytän mm. Biozellin syväpuhdistavaa shampoota ja hopeashampoota, joten näitä kohtuuhintaisia ja helposti saatavia tuotteita kokeilee mielellään. Essencen hyllyllä katselin, löytyisikö sieltä mitään uutta ja silmiin pisti tuo My Hula Hoop. Se on tosi kaunis, eikä löytynyt dupea sille, joten innolla odotan sen kokeilua. 


Siinäpä ne taisi olla. Multa pyydettiin vielä hintoja tuotteille, joten yritän tässä karkeasti arvioida niitä, mutta en mä muista kaikkea laittaa ylös. 

Joulukalenteri on tietty se kallein. Sen hinta oli sivuilla 89€, mutta en jaksa tarkistaa tililtä paljonko se lopulta tuli maksamaan, joten sovitaan tuo. Älysin liian myöhään, että jos olisin maksanut sen puntina, olisin säästänyt euroja, mutta tehty mikä tehty. 

Kynsilakanpoistoaineet ostan aina Kärkkäiseltä, ne on siellä halvimpia, 1,70€ kappale. Dödö maksoi 2,90€ ja Essencen leimauslakka 1,89€.

BPS:n tuotteet ovat saatuja, joten niistä ei mulle kuluja kerry.     

Biozellin hiusnaamio ja shampoo maksoivat 6,90€ ja 3,80€. Batiste taisi olla 5,90€. 

Jos tuota kalenteria ei lasketa mukaan, kosmetiikkaan paloi rahaa 24,79€. Kalenterin kanssa n. 113,79€. Onko paha vai ei? :)
 
Ja loppuun vielä pieni avautuminen. Marraskuussa mä tein vielä yhden ison ostoksen, mikä ei ole kosmetiikkaa, mutta liittyy blogiin. Ostin itselleni tosi kalliin 27 tuuman näytön. Mulla on hirvittävä morkkis tuosta, sillä näytön hinnalla olisin saanut vaikka mitä "järkevääkin". Mä kuitenkin vietän tosi paljon aikaa koneella tehden töitä, käsitellen kuvia ja pelaamalla. Halusin näytön, joka toistaa värejä mahdollisimman luonnollisesti ja on tarkka. Tämä uusi näyttö on erikseen tehtaalla kalibroitu, joten sen pitäisi auttaa tuohon väriasiaan. Mulle jäi tähän työskentelypisteelle nykyinen 24" näyttö kakkosnäytöksi ja vanhan 22" kakkosnäytön annan miehelle kakkosnäytöksi. Mä olen tosi kauan jo halunnut uutta näyttöä ja nyt sain säästettyä tilistä sen verran, että sain ostettua sen. Onhan tässä kuulkaa ihan eri elävät kuvat. Ulkoasu menee lähiaikoina uusiksi, sen verran ärsyttävä se on tällä näytöllä. :D

12 kommenttia:

 1. Sen X-tran vuosien takaisen uudistumisen jälkeen se tahmaavuus jäi pois. Muakin aina ärsytti se, mutta onneksi nykyään ei tahmaisuudesta ole tietoakaan :)
  Sähän oot ollu varsin maltillinen! Mulla meni marraskuussa aivan yli... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin joskus ostaa tuota uudelleen! :-)
   Itseäkin yllätti ostosten vähyys, hinta olisi tosi maltillinen ilman kalenteria.

   Poista
 2. Musta hyvä näyttö on tosi järkevä ostos, etenkin, jos tekee koneella muutakin kuin maksaa laskut ja lukee sähköpostit. Sitäpaitsi siitä on iloa moneksi vuodeksi, joten älä turhaan pode tunnontuskia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin siinä vähän kaivertaa kun jos olisin tyytynyt 24" samanlaiseen näyttöön niin hinta olisi ollut puolet vähemmän... Mutta kun minä halusin sen isomman! :D

   Poista
 3. No ei saa päteä morkkista, kyllähän hyvä näyttö on tarpeellinen. Itse vaan odottelen milloin tämä pöytäkone posahtaa :D maltilliset ostokset, ei paha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kyllä tarpeellinen, ei siitä pääse mihinkään. :-) Toivotaan että se sun kone ei posahda kovin pian!

   Poista
 4. Jos näytöstä saa joulufiiliksen, silloin se oli just tarpeellinen ostos. Ja jos siihen ei kerta menny viimeiset ruokarahatkaan, ei muuta kuin nauti!

  Ja mielenkiinnolla odottelen, mitä tuolta kalenteristasi paljastuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siitä sai, vielä kun ehtisi istua koneella että pääsisi tositoimiin! :D

   Poista
 5. Älä suotta murehdi uuden näytön nielaisemista rahoista, harrastus on harrastus ja voi sitä tyhmemminkin rahojaan käyttää. Siksi niitä töitä tehdään että voidaan sitten vapaa-aikana nauttia sen hedelmistä, eikö? :) Rakastan muuten tuota kalenteria jo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, siksihän sitä töissä käy ja säästää rahaa! :-)
   Mäkin rakastan myös tota kalenteria, paras ostos hetkeen. :-)

   Poista
 6. Mun mielestä sulla on ollut varsin järkevä kuukausi! Juuri tuollaisia tärkeitä hankintoja kannattaakin tehdä, ne on hyödyllisiä niin monella tapaa ja ilahduttavat pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, kiitos synninpäästöstä! :D :D Ei tämä näyttö enää niin hirvittävästi kirpaise kun huomaa miten loistava tämä on. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)