maanantai 14. marraskuuta 2016

Picture Polish Magic ja Seche Vive

Mun kynnet on näissä kuvissa jo vähän kasvaneet, mutta ovat vieläkin turkasen lyhyet. Eniten ehkä ärsyttää tuo eri sormien kynsipedin pituuden vaihtelu, jonka vuoksi näin lyhyillä kynsillä on vaikea saada niitä näyttämään tasapitkiltä. 

Mutta kyllä mä näitä nysäkynsiäkin teille esittelen. 

Kokeilemattomissa oli Picture Polishin Magic, joka mun oli pakko kotiuttaa, että näkisin itse onko se niin kaunis kuin kuvissa. Ja kyllähän se sitä on. Tosi uniikki lakka tämäkin, onneksi siveltimen vetojakaan ei näy näissä kuvissa juuri yhtään. Kolme helppoa kerrosta riitti peittämään mun kynnet. Leimat tein Colour Aliken mustalla MoYoun Holy Shapes Collection -04 -laatasta.


Leimat oli tosi vaikea saada suoraan, enkä mä siinä lopulta hirvittävän hyvin onnistunutkaan, vänkkyrällähän nuo kaikki vähän ovat. :D Ei se silti onneksi menoa haitannut.


Otin vielä lähikuvaa tuosta upeasta lakasta!


Olin Emman suosituksesta tilannu itselleni Seche Viven kokeiluun. Minä ja Seche Vite emme ole olleet ystäviä pitkään aikaan, mutta tätä Viveä halusin kokeilla. Vivehän ei ole pikakuivattaja, mutta ei kuulemma levitä leimoja ja kuivuu suhteellisen nopeasti.


Kuivatin pohjat Poshella ja laitoin Viveä sitten vasta leimojen päälle. Kyllä mun täytyy sanoa samaa kuin Emma, en saa leviämään näitä leimoja tällä kyllä kovin helposti, ihan huipputuote on kyllä siihen tarkoitukseen! Sain kyllä vähän leviämään kun oikein yritti, mutta melko huolettomasti tämän kanssa saa pelata. Sen lisäksi pinnasta tulee kiiltävä ja vaikka niin on myös monella muullakin merkillä, tämä pysyi kiiltävänä mun mielestä pidempään kuin muut mitä olen kokeillut. Olen lukenut joidenkin valittelevan, että tämä kutistaa lakkausta vähän, mutta itse en sitä ole vielä huomannut. Testit jatkuu! :)

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Picture Polish Magic (x3)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslaatta MoYou London Holy Shapes Collection -04
 • Leimauslakka Colour Alike musta
 • Leimojen päällä Seche Vive

8 kommenttia:

 1. Mulla Seche Vive kyllä levitti leimat ihan kunnolla :) mutta testailu on työn alla. Hankin sen Kicksistä koska lukijani suositteli sitä mulle, blogeissa en ole siitä oikein juttua nähnyt. Ihan hyvältä vaikuttaa mutta samanlaisia top coateja on muitakin. Kirjoitan siitä omaan blogiini jossain vaiheessa oman arvion. Ihana Magic ja on taas leimat ihan vimpan päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Mä oon käyttänyt tätä jo ainakin viiteen lakkaukseen ja yhdessä oon saanut leimat leviään. 0.o Voikohan näissä olla sitten jotain maanantaiversioita liikkeella tai jotain?
   Kiitos! :)

   Poista
 2. Oi miten upea lakka! Ihanat koristelut myös :)

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä Magic, epäilinkin alusta saakka että se on hieno! Nätti kokonaisuus ja leimat sopii hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli se kyllä ostamisen arvoinen, ehdottomasti! Kiitos! :)

   Poista
 4. Mulla ei vielakaan oo tota laattaa. :D Kerran yritin tilata ja se oli out of stock, ja sit niiden hinnat nousi ja mua alko arsyttaa. Mut kylla ma joku paiva sen viela hankin.. Samoin tota Seche Vivea taytyy kokeilla, koska oon hullu paallyslakkahamsteri. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mullakin jäi ärsyttämään tuo hintojen nosto ja sen jälkeen en ole tuolta tilannut, mutta tuskin tässä enää kauaa ostolakossa ollaan sinne suuntaan. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)