maanantai 7. marraskuuta 2016

Smoky Quartz

Ensimmäisen kerran kun näin swatchit Cirquen Smoky Quartz -lakasta, mietin, olisiko se liian samanlainen jo omistamieni lakkojen kanssa. Päätin ottaa riskin ja onneksi se on erilainen. Tämä on selvästi ruskeapohjainen ja holohippuset taittaa montaa eri väriä. Heti kun mä saan uusia tikkuja niin ajattelin tehdä vertailupostauksen lakoista.  :)

Tässä kuitenkin pullon kyljestä tuo lakka:


Lakkasin kaikkien kynsien pohjalle kaksi kerrosta tuota lakkaa. Helppo lakattava, siistimistä ei paljon jäänyt. Leimoja mietin kauan. Päädyin lopulta Colour Aliken Ice Coffee -leimauslakkaan ja Überchicin laattaan 8-01.


Tein leimasta jatkuvan, eli se alkaa etusormesta ja jatkuu nimettömään.Tuo idea ei sitten oikein toiminut niin hyvin kynsillä kuin olisin toivonut, mutta kyllä näillä kynsillä pari päivää selvisi helposti. Täytyy joskus ottaa uusiksi tämän lakan kanssa, jospa saisin sille tehtyä mieluisat koristelutkin!

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Cirque Smoky Quartz (x2)
 • Leimauslaatta Überchic 8-01
 • Leimauslakka Colour Alike Ice Coffee
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat

10 kommenttia:

 1. Onpa upea lakka! Ja kivastihan tuo leima toimii noin. Värivalinta leimallekin on tosi jees, rohkea ja ei ehkä ihan ensimmäisenä tulisi itselle mieleen, mut sopii tähän erinomaisesti :). Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kaunis ja erikoinen! :) Mä yritinkin valita jotain ei niin tavallista, kiitos! :D

   Poista
 2. Mielettömän ihana lakka ja tosi hauskat leimat <3

  VastaaPoista
 3. Mä kyllä tykkään tosi paljon tästä lakkauksesta! :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis yhdistelmä ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)