perjantai 22. heinäkuuta 2016

Vielä fiilistellään

En malta lopettaa tuota läpinäkyvän leimasimen kokeilua. Tällä kertaa mennään vielä samalla MoYoun laatalla, mutta vielä haastavammalla kuviolla. 


Lakkasin pohjalle uutta China Glazen Bite Me -lakkaa. Lakka on tosi peittävä, mutta sen verran nopeasti kuivuvaa sorttia, että se ei kyllä tasoitu itsekseen. Väri on kuitenkin niin kaunis, että sen vuoksi pidän lakan itselläni. Kuva ei kyllä kerro totuutta tässä värissä, mutta neonpinkkien ystävälle ehdoton valinta. Erikoisen tästä lakasta tekee tuo hentoinen kultainen shimmer seassa.


Sain omasta mielestäni kohtuullisesti siirrettyä nuo leimat suorina kynsille, mutta osassa kohtaa liian hitaasta painamisesta rankaistiin heti ja leima on aavistuksen mutkalla. Ei kuitenkaan olla nyt niin kriittisiä, mä olen vain onnellinen, että sain ne näinkin suoraan! :D

Tiedättekö muuten mitä? Mulla alkaa tänään kauan kaivattu kesäloma! Eihän mulla vielä täyttä lomaa ole, mutta ylityöt muutettuna vapaaksi sain haalittua kasaan tasan kolme viikkoa. Ihan mahtavaa päästä oikeasti lomalle. Meillä ei ole mitään ihmeellisempiä lomasuunnitelmia ja se sopii oikein hyvin. Ehkä käydään pohjoisessa pieni mutka ja jos aika sallii niin etelässäkin. Niin ja tietty tuo makkariremppa pitäisi saattaa loppuun, siinäkin on pari muuttujaa tullut lisää...

Blogissa ei tule kuitenkaan katkoksia tämän vuoksi, kommenttien julkaisuun ja vastaamiseen ainoastaan voi tulla pientä viivettä riippuen siitä, missä mennään. :)

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • China Glaze Bite Me (x2)
 • Leimauslaatta MoYou Holy Shapes Collection -04
 • Leimauslakka Colour Alike musta
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat

10 kommenttia:

 1. Heeey, mullakin alkaa tänään kolmen viikon kesäloma :D Vähänkö siistiä, vaikkei ihmeempiä suunnitelmia täälläkään ole :)

  Kynnet ovat särmät, niin kuin aina :) Lakka on aika herkku myös!

  Kuulehan, sä oot käyttänyt tuota Poshea todella kauan ja aikoinaan ostinkin itselleni ensimmäisen pullon sun blogin perusteella ja tykkäsin tuosta kyllä :) Sen jälkeen taisin kokeilla Imn Out teh dooria, NPB:n Digital flashia ja HK Girl G&G -pikakuivattajaa, joista kaksi jälkimmäistä ovat olleet mun suosikkeja. MUTTA nyt ostin Poshea pitkästä aikaa ja mitä ihmettä sille on voinut käydä vai muistanko väärin sen olleen Imniä parempi lakka, sillä nyt tuo Poshe levittää leimausten lisäksi hieman kosteisiin creme-lakkoihin kaljut läikät :o Onko mitään vinkkiä, mistä voisi johtua tämä? Olen miettinyt, että onko kynteen jäänyt jotain likaa tms, mutta käsipesut saippuallakaan ei tunnu auttavan tähän ongelmaan, vaan lakan suti vetää lakkauksen mukanaan, jos se on vähänkin kosteaa. Harmittaa, kun joutaa täyden pullon heivaamaan kohta mäkeen, kun en vain saa sitä nyt toimimaan.. :/ Vinkkejä otetaan vastaan! Tai kokemuksia muilta, jos lakan koostumusta on vaikka muutettu tms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, toinen lomalainen! :D Kiitos!

   Joo, oon käyttänyt kauan. NPB:n Digital Flash on myös mun suosikki, mutta sitä on niin hankalasti saatavilla tällä hetkellä, että oon tuota Poshen superisoa täyttöpulloa käytellyt pois.
   Tuo kuulostaa tosi huonolta jos se käyttäytyy noin, toivotaan, ettei ne ole mennyt muuttamaan sen lakan koostumusta!! Mullahan se täyttöpullo on n. 2 vuoden takaa, eli se ainakin on jo aika vanhaa. Voihan se olla, että pullossa on jotain vikaa, eihän sen kyllä noin pitäisi käyttäytyä. Tosi harmillista jos se nykyään on kuraa, mun pitää myös etsiä itselle uusi pikakuivattaja tulevaisuudessa jos tuoreempi ei enää toimi. :/
   En siis osaa antaa vinkkejä, muiltakaan en ole lukenut että koostumusta olisi muutettu, mutta eihän siinä muuta vaihtoehtoakaan ole jos se ei kerran toimi.
   Siihen olen aikoinaan törmännyt, että ostin yksittäisiä pulloja ja niissä sudit oli mitä sattuu yhdessä satsissa. Onneksi kuitenkin oli vanhoja pulloja jäljellä joista sain sudin vaihdettua.

   Tämä jäi kyllä kiinnostamaan muakin, jos joku tietää paremmin, kertokaa! :)

   Poista
 2. Hauskat kynnet! En leimaa itselle noin graafisia kuvioita koska en kestä, jos viivat menee vinoon :) on taas täydellistä jälkeä! Ihanaa lomaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En mäkään kestä jos on vinossa, mutta näistä pientä vinoutta ei livenä huomannut. Juuri viikolla yritin leimata tosi vaikeaa kuviota kynsille, muuten meni hyvin, mutta yhteen kynteen en saanut millään menemään sitä oikeaan kohtaan, joten poistin koko lakkauksen. :D

   Kiitos! ♥

   Poista
 3. Tosiaan on vaikea kuvata tuota lakkaa, siitäkin on jos vaikka millaista kuvaa liikkeellä. Mutta on se ihku! Onneksi ei ollut hutiostos :)

  Ja hyvää lomaa meille vaan :D :D Toivottavasti remppa valmistuu, että saa oven kiinni!

  Ja mulla on edelleen Poshe käytössä, en nyt äkkiä muista milloin vimpat pullot ostin ja ihan toimii kuten ennenkin. Mutta mistä sen sit taas tietää että missä vaiheessa se on vaihtunut jos on, lupaan kertoa jos tulee itelle vastaan huono pullo sitten kun suraavan kerran pitää tilata lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ainahan tällaisista on vaikka mitä liikkeellä. :D

   Kyllä me loma ollaan ansaittu, ei voi muuta sanoa! Yritetään nyt sitten loman aikana treffailla jossakin vaiheessa. :)

   Toivotaan, että Vandaalian pullo olisi viallinen, kamalaa jos tuo merkki olisi huonontunut nyt noin paljon! :/

   Poista
 4. Ihanat art deco -henkiset kynnet. Tuo kuvio on aivan ihana. :D Ja hyvää lomaa, älkää nyt koko aikaa käyttäkö rempan tekemiseen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Älä huoli, en ole vielä laittanut tikkua ristiin koko rempan eteen!! :D :D

   Poista
 5. Nämä Holy shapes kuviot on vaan niin <3 Yleensä kyllä tarvii selkeät värit, kuten tässä ja sitten ovatkin ihanat! Hyvää lomaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)