maanantai 25. heinäkuuta 2016

Trixie ja Primadonna

Ostin nämä lakat Mi Nailsin alennusmyynneistä (olisin kyllä ostanut enemmänkin, mutta kun ne tietyt lakat ehti loppua ennen kassalle menoa ^_^) ja tiesin heti, että haluan laittaa ne samaan lakkaukseen. 

Foxy Pawsin Primadonna ja Zoya Trixie. Molemmat peittävät kahdella kerroksella ja ovat helppoja lakattavia. Ainoa mikä vähän ärsyttää on se, että muut Foxy Pawsin lakkani ovat erilaisessa pullossa kuin tämä Primadonna. :D

Lakkasin peukalon, etusormen ja keskisormen Primadonnalla ja loppuihin meni Trixie. Tein leimat MoYoun Explorer Collection -03 -laatasta ja leimauslakkana Colour Aliken musta.


Leimoja sain vähän aikaa harjoitella, kunnes löysin oikean voiman ja nopeuden nostaa nämä ehjinä kynsille BPS:n läpinäkyvällä leimasimella. Onneksi se kuitenkin lopulta onnistui, sillä näistä tuli tosi kivat!


Viihdyin tässä lakkauksessa viisi päivää ja olisin varmaan viihtynyt pitempäänkin, ellei tuo liika pituus olisi alkanut häiritsemään. Mä kuitenkin tietoisesti annoin näiden olla pidempänä, sillä mulla pari kulmaa on taittunut kynsistä ja pitkinä nämä pysyvät jostain syystä paremmin ehjänä ja ne taittuneet osat ovat pysyneet hyvin kiinni. Orlyn Nail Rescue kitin ansiosta tietenkin. :)

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Foxy Paws Primadonna (x2)
 • Zoya Trixie (x2)
 • Leimauslaatta MoYou Explorer Collection -03
 • Leimauslakka Colour Alike musta
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat

9 kommenttia:

 1. Nättiä on! Ihana toi Foxy Pawsin lakka <3

  VastaaPoista
 2. Nättejä lakkoja. Vaaleanpunainen ja hopea vaan toimii :) Onpa sun kynnet muuten pitkät, pidemmät kuin mihin on totuttu :) en ole tainnut ikinä nähdä niitä noin pitkinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin toimii! On ne tosi pitkät näissä kuvissa, mutta on mulla ollut kyllä joskus pidemmätkin. Ihan liian pitkät! :D

   Poista
 3. Aivan älyttömän ihanat kynnet ^.^

  VastaaPoista
 4. Näissä on kiva, sellainen vähän itämainen fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvio sopii tosi hyvin johonkin itämaiseen, mutta nuo värit ei ehkä niinkään. :) Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)