perjantai 15. heinäkuuta 2016

BPS:n iso leimasin kunnon testissä

Tein jo aiemmin vertailupostauksen BPS:n isoista läpinäkyvistä leimasimista. Nyt vihdoin pääsin testaamaan sitä ihan tositoimissa. 

Pyyhkäisin leimasinta vielä pari kertaa asetonilla ennen käyttöä, eikä se vieläkään ole mennyt yhtään sumeaksi. Pakko se on myöntää nyt, mun käytössä tuo toimii lähes yhtä hyvin kuin pinkki luottostamperini. Tietysti sillä erolla, että tällä mä pystyn kohdistamaan leimat vielä paremmin. Otin vielä tosi vaikeat leimat, mutta silti ne onnistui mun mielestä ihan kohtuullisen hyvin. Leimat ovat MoYoun Holy Shapes Collection -04 -laatasta.


Pohjalla kaksi helppoa kerrosta Essien Go Ginzaa. Leimat tein pitkästä aikaa China Glazen Rendezvous With You:lla.


Mun silmään nämä ovat lähes suoria viivoja, en olisi onnistunut paremmin pinkillä stamperillanikaan! Ainoastaan tekemällä leimadecalit mulla olisi ollut parempi lopputulos, mutta näillä mentiin ja olin tyytyväinen. Todelliset tuijotuskynnet omaan makuun! :)
 

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Essie Go Ginza (x2)
 • Leimauslaatta MoYou Holy Shapes Collection -04
 • Leimauslakka China Glaze Rendezvous With You
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat

16 kommenttia:

 1. Ihan täykyt! Rendezvous With You on ihana leimauksessa, mä olen taas unohtanut sen olemassaolon mutta täytyy korjata tilanne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mäkin aina välilä unohdan kuinka täydellinen se on tohon hommaan. :D

   Poista
 2. On kyllä hyvä lopputulos, itse kun en saisi yhtään suoraa viivaa aikaiseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitihän tämän kanssa vähän tapella, mutta lopussa kiitos seisoo! :D

   Poista
 3. Oooh...pitääpä oikeasti testata..Mullakin on se leimasin (se kartionmallisempi), niin en kyllä kunnolla saa sitä toimimaan - toisaalta en muista testasinko MoYou Londonin laattaa...Ja oon aika kaukana siun taidoista ;D

  Lakkaus on kyllä niiiiin täydellinen, sekä värit että leima! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osalla on toiminut heti, mulla ei, mutta asetoni auttoi. :) Oikealla nopeudellakin on merkityksensä että sai leimat suoraan. Kiitos! :)

   Poista
 4. Tosi kivat kynnet! Makin tykkaan noista BPS:n isoista stampereista, ja luulen et seuraavaks tarviin ton laatan! :D

  VastaaPoista
 5. Ihan täydelliset! Munkin lienee pakko testata tota asetonia jollekin vähemmän tärkeälle leimasimelle. Tilasin just pari isoa kirkasta ebaystä, joten ne saa asetonia kyllä niskaansa jolleivät suostu juttuun. Toimiiko sulla ihan tavan mustan ja valkoisen leimauslakan kanssa tää kirkas? Mulla toimii kaikkien holojen ja just tällaisten ei-leimauslakkojen kanssa hyvin mutta varsinaiset leimauslakat ei sitten suostukaan juttuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustalla Colour Aliken lakalla toimi hyvin (tosin seassa on jo vähän Dashican mustaa), valkoisella Colour Alikella ei yhtään (ainakaan ohuemmat leimat), mutta sitten taas valkoisella Essencellä näytti pelittävän... Että löydä sitten se oikea yhdistelmä leiman ja laatan välillä... Mutta paremmin mustakin toimii just ne lakat, jotka ei virallisesti ole leimauslakkoja. :)

   Poista
 6. Kaunis yhdistelmä! Ja hienosti sait ton leiman! Mulla menee aina kärkiä kohti jotenkin mutkalle tai katkeaa =) Just eilen kokeilin näytä Holy Shapes leimoja omille kynsille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä oon huomannut, että siihen mutkalle menoon vaikuttaa se, miten nopeasti leiman painaa kynnelle. Mitä hitaammin, sen helpommin leima menee mutkalle. Ainakin mun kynsillä käy näin! :D

   Poista
 7. Ihania kuvioita tuossa laatassa. Tykkään kynsien värimaailmasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tossa laatassa on kaikki kuviot tosi kivoja! :) Kiitti!

   Poista
 8. Kade sun leimaustaidoista - aina vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä sun vesimarmoroinneista - aina vaan! :D Kiitos! :3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)