maanantai 11. heinäkuuta 2016

Lambada

Mulla oli jo ihan hirvittävän pitkät kynnet, joten pakko oli raivata itselle aikaa ja lyhentää kynsiä sopivampaan mittaan.

Mieli tekee koko ajan pinkkejä lakkoja kynsille, mutta mulla oli vasta ollut pinkit, joten päätin kokeilla jotain erilaista. Foxy Paws Lambada on ihanan kirkas neonvihreä/keltainen. En oikein osaa sanoa kumpaa tämä on. Lakkasin kolme helppoa kerrosta tuota lakkaa kynsille, ne kuulsivat silti kärjistä vähän läpi.

Mullahan on pidempään ollut ongelmia vihreiden ja sinisten kanssa, en viihdy niissä tällä hetkellä yhtään. Vähän samanlainen fiilis tuli tästä kun sain nämä pohjat lakattua. Viimeksi tätä lakkaa käyttäessäni koristelin ne mustalla, enkä pitänyt lopputuloksesta älyttömästi, joten päätin kokeilla tällä kertaa valkoista.

Luulin käyttäneeni tätä kuviota jo aiemmin, mutta en löytänytkään galleriasta vastaavia, eli mun täytyy muistaa se väärin. :) Laattana siis Überchic 6-01.


Ja tiedättekö mitä? Se oli ihan nappivalinta! Kynsistä tuli omasta mielestä tosi kauniit, värikään ei häiritse enää yhtään!


Onnistuin vain mokaamaaan keskisormen leiman kanssa ajatellessani kaikkea muuta. Painoin sen kevyesti keskeltä ja nostin leimasinta vahingossa. Keskellä oleva viiva meni ihan sutuksi, mutta onnistuin kuitenkin siistimään ja maalaamaan sitä vähän. Siitä puuttuu kuitenkin vielä yksi pieni viiva, mutta se ei haitannut, sillä lakkaus muuten oli siisti. Olkoon se vaikka tän lakkauksen juttu sitten. :D

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Foxy Paws Lambada (x3)
 • Leimauslakka Colour Alike valkoinen
 • Leimauslaatta Überchic 6-01
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat

22 kommenttia:

 1. Onpas kivat kynnet! Yleensä vierastaa tuon vihreitä lakkoja, mutta tässä tosi nätin näköinen.

  Itse taas kasvattelen pitemmiksi, sillä onnistuin Turun reissulla katkomaan kulmia kuvauskädestä. Onneksi blogiin riittää jonoksi kesäkuun kynsiä aika monet kappaleet. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla sama, joten tämä oli kyllä kiva ylläri, et tykkäsin näistä paljon. :)

   Mulla on tällä hetkellä parin kynnen kärjessä taittumat, mutta olen tukenut ne kynnen alapuolelta, joten niin ne yleensä pääsee kasvamaan terveesti pois, eikä se näy kynnen muodossa ollenkaan. :D

   Poista
 2. Voi tsiisus miten sun leimat on aina näin täydellisiä! Ja sit se vielä kehtaa mankua, että meni pieleen :). Mun piti oikein tiiraamalla tiirata, että mistä ihmeestä sä puhut, enkä mä kyllä oikein vieläkään tajua. Mun leimat on aina ihan reikäisiä. Just kattelin mun Glam-kimaran valkoisia leimoja makrokuvissa ja pyörittelin päätäni. Mun ei auta alkaa edes yrittämään leimojen korjaamista koska sitä suttua ei halua kukaan nähdä :D. Toi lampaanpata-lakka on kyllä just sellainen oudon kaunis neonholo. Harmittaa, kun en hankkinut sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, pitihän näitäkin korjailla! :D Ja aina pitää valittaa, se on naisten tehtävä! :D :D

   Tää lakka on kyllä just sellanen outo ja ihana, onneksi mä hommasin sen silloin, nyt ei tarvitse katua. :)

   Poista
 3. Ihanan värinen lakkaus ja kuten aina, täydelliset leimat! En näe missään kohtaa virhettä :D Voi kun itsekkin oppisin leimaamaan edes puoleksi yhtä hyvin kuin sinä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onhan tuossa selvä viivan puuttuminen keskisormessa! :D :D Mä en muuta osaakaan sitten kun leimata, olisi kiva tehdä muutakin. :D

   Poista
 4. Takuuvarmaa jälkeä jälleen kerran. Tosi kiva tää vihreän ja valkoisen liitto! Mäkin olen nyt kesällä tarttunut mustaa useammin valkoiseen leimauslakkaan ja kynsistä tulee kyllä jotenkin raikkaammat niin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla myös veri vetää tällä hetkellä enemmän valkoisen pariin, mutta musta toimii paremmin leimauksissa, valkoisella ei aina saa niin hyvää jälkeä... Ja jostain syystä ainakin mulla sen laatan puhdistaminen on työläämpää valkoisella mitä mustalla lakalla. Mistä lie johtuu sekin. 0.o

   Poista
 5. Oi miten kesäinen lakkaus <3 Niin raikas! Tykkään :)

  VastaaPoista
 6. Voi kun on taas täydelliset leimat! Ihan selkeästi limen värinen lakka, sanon minä :D nätti on :)

  VastaaPoista
 7. Iiihanat!! Mäkin juuri käytin tätä leimaa ja tykkäsin kuviosta tosi paljon. Jotenkin se on vähän sellanen että se ei automaattisesti herätä suuria tunteita, mutta sitten kynsillä on tosi kiva :) En normaalisti syty tämän värisille lakoille, mutta tässä toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tällaisten leimojen ihanuutta ei tosiaan huomaa kuin vasta sitten kun ne on kynsillä. Jännä! :D

   Poista
 8. Nämä on upeat! Kivazt värit ja hieno leima! Mä en yleensä uskalla käyttää tuollaisia leimoja, mutta näyttää kyllä hyvältä! Pakko kokeilla itsekin! Mä en huomannut puuttuvaa leimakohtaa ennen kuin oikein etsimällä etsin kuvista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä oon tykästynyt juuri tällaisiin leimoihin ja himoitsen näitä koko ajan kynsille. :D

   Poista
 9. Onpa ihanan vihreä lakka.

  VastaaPoista
 10. tosi kesäiset ja raikkaat! Mojiton väriset jotenki :D

  VastaaPoista
 11. Mulle tulee mieleen joku karkki näistä :) Oikein hyvä mielleyhtymä....

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)