perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kesäkuun ostosyhteenveto

Sain 8. päivä kesäkuuta käsiini BPS:n paketin. En aluksi tajunnut paketin olevan tuolta, sillä olin valinnut tuotteet 25.5. Paketin kulkemiseen meni tällä kertaa vain kaksi viikkoa. Yleensä odotusaika on paljon pidempi, joten tämä oli kiva ylläri. 


Näiden lisäksi olin tilannnut Mi Nailsin alennusmyynneistä itselleni muutaman lakan: Girly Bits Don't Tangle Your Tinsel, Zoya Trixie ja Foxy Paws Primadonna. Otin vielä jemmaan pinkin XL-stamperin, ihan vain jos tuo nykyinen luottoleimasin lakkaa toimimasta ja sen varakappalekin alkaa oikkuilemaan. :D Oli paketissa vielä siirtokuva-arkki ja vinyylejäkin. :)Tämä ei nyt ole kynsiostos, mutta vinkkaan teillekin tästä, jos ette ole vielä tietoisia. Tilasin itselleni Cocopanda.fi -sivustolta alennuksesta kivan lokerikon koruilleni ja osalle meikeistä. Tuolta kaupasta toimituskulut olivat ilmaiset ja siellä on tosi paljon alennuksella aina tavaraa. Toimituskaan ei tainnut kestää kuin 5 päivää. Suosittelen!

Kaveri tilasi pitkästä aikaa Hedarilta lakkoja, joten mä menin mukaan tilaukseen kahden himoitsemani China Glazen lakan vuoksi. Harvoin nykyään tulee ostettua enää China Glazea, mutta nämä kaksi halusin. What I Like About Blue ja Bite me.Siinäpä ne kesäkuun ostokset. Ei aivan vähäiset, mutta ei haittaa, sillä pitkään aikaan ei ole tullutkaan oikein osteltua. :)

Miten teillä kävi kesäkuun kanssa?

6 kommenttia:

 1. Tosi ihanat ostokset, etenkin nuo China Glazet <3 tämä kesä on nyt mennyt ihan reisille ja hurvitteluksia, lisää on tulossa joten pitää tehdä joku koontipostaus tässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen on ehtinyt jo käydä kynsillä, molemmat on kyllä niin ihania! :) Jäänkin sitten odottelemaan koontipostausta. :)

   Poista
 2. Mulle kävi kesäkuun kanssa huonosti. :D Tuli osteltua lakkoja aika paljon. Mutta nooh, eipä keväällä tullu ostettua juuri ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on sitten ansaittua jos kevät on ollut hiljaista. :D

   Poista
 3. Nuo China Glazen lakat näyttää muuten upeilta! Kirkkaista kesävärejä! Mä hoidon ostokset kesäkuussa lähinnä vaatepuolelle. Alennusmyynneissä tuli käytyä ja sitten yleensä katselen myös syksyn uutuuden. Kosmetiikkapuolella tuli aika pieniä ostoksia. Ehkä vähän kävin Body Shopin alekoreilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä ne kyllä on! :) Mun pitäisi ostaa vaatteita, mutta se aina jää muiden ostosten jalkoihin... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)