perjantai 29. huhtikuuta 2016

Vähän vierestä: Paksummat hiukset markettituotteilla

Ajattelin tehdä aika erilaisen postauksen näin tosi uskaliaasti. :)

Kerroin joskus aikaisemmin, että mulla lähti reilu vuosi sitten todennäköisesti voimakkaan stressin myötä tosi paljon hiuksia. Mullahan on olemassa henkilökohtainen kampaaja, eli parturikampaajaksi opiskeleva ystäväni. Myös hän sanoi huomanneensa mun hiusten ohentuneen aika voimakkaasti, eli kyse ei ollut vain mun mielikuvituksesta. Onneksi hiustenlähtö kuitenkin tyssäsi viime kevään jälkeen ja uutta hiusta alkoi kasvaa. Mulla on luonnostaan ohut hius, mutta sitä hiusta on paljon. Tuntui todella pahalta koskea hiuksiin ja laittaa niitä, kun niitä oli niin paljon vähemmän kuin aikaisemmin. 
Henkilökohtainen kampaajani suositteli mulle kokeiltavaksi markettituotteista edullisia vaihtoehtoja. Hän sanoi, että kannattaa kokeilla TRESemmé-muotovaahtoa ja Biozellin suolasuihkeen yhdistelmää märkiin hiuksiin ennen föönausta. Kas perhana, sehän toimi! 

Musta oli kyllä huvittavaa lukea, kun Taina kirjoitti vähän aikaa sitten myös hiusjuttuja, kuinka hänen kaverinsa kampaaja oli sanonut suolasuihkeen olevan miesten tuote! Myös minäkin sanon, että höpö höpö! :DMun hiukset ovat edelleen ohuet, mutta nyt mä pystyn pitämään niitä auki, ne näyttivät paljon paksummilta. Tällä hetkellä mun hiuksissa on selvästi havaittavissa n. 5 sentin mittaisia uusia hiuksia. Mulla vain kasvaa niin hitaasti hiukset, että tässä menee taas pieni iäisyys, että saan tuota uutta hiusta pitkäksi asti. Mutta hiljaa hyvää tulee.

Syy miksi mä tästä aiheesta avauduin, niin on tuo muotovaahto. Sitä nimittäin ei enää löydy täältä meiltä kaupoista, vaan sen tilalle on tullut jotain muuta. Se jokin muu ei ollut yhtä hyvä tuote kuin tuo oli, joten nyt onkin etsinnässä uusi muotovaahto tai vastaava, joka antaa rakennetta hiuksille. Onko teillä heittää hyviä vinkkejä mielellään marketeista löytyviin tuotteisiin (sillä täällä meillä ei valikoimat ole niin laajoja) tai kohtuuhintaisiin kampaamotuotteisiin? :)

4 kommenttia:

 1. Biozellin suolasuihke on hyvä! Käytän myös Herbinan muotovaahtoja, niistä olen tykännyt eikä ole hinnalla pilattuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kokeilla noita Herbinan muotovaahtoja kyllä! :)

   Poista
 2. Ite truuttaan pikkasen hiuslakkaa hiusten kuivaamisen/muotoilun jälkeen ja se on siinä. Mun hiukset kasvaa kun paksaruoho ja sitä materiaalia riittää. Olen kuullut että kuivashampoo olisi oiva hiusten tuuheuttaja ja oletko testannut hiuspuuteria? Näin kerran kun kampaajani tupsutti sitä asiakkaan hiuksiin ja tuuhensi hyvin :) Tosin mulla ei ole mitään hajua myydänkö selllaista marketeissa???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kasvaa ihan sairaan hitaasti, aina menee sen 5 vuotta jos kasvattaa lyhyistä pitkiksi nämä mun kutrit... Joo, kuivashampoolla saan kyllä tuuheutta hyvästi aikaiseksi ja hiuspuuteriakin olen joskus kokeillut, mutta silloin mulla oli lyhyet hiukset. Oon vaan tykännyt tuosta muotovaahdosta niin harmittaa kun sitä ei enää ole löytynyt. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)