perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kopiot


Tiedättehän te sen, että leimauslaattoja kannattaa ostaa jo pelkästään sen vuoksi, että ne ovat ikupäiväisiä? Leimoja voi käyttää uudelleen ja uudelleen ja vaihtelua saa helposti eri värillä leimattuna. Miksi sitten se on niin hankalaa käyttää samaa leimaa toistamiseen, kysyn vaan??

Nyt kun lakkailin kynsiä ja mietin sopivia leimoja, ajattelin, että haluan samanlaiset leimat kun näissä lempikynsissä oli. Mutta eihän sitä ideaa voi uudelleen käyttää, kun sen kerran on jo käyttänyt?! Minä päätin kuitenkin käyttää. 

Lakkasin pohjalle ihanaa Picture Polishin Galaa. Tuo lakka on ihanan erikoinen, sinisen rinnalla se näyttää violetilta ja violetin rinnalla siniseltä. :) Ja tietysti siinä on PP:n lakoille ominaisia hippusia, juuri niitä joista mä tykkään tällä hetkellä tosi paljon. Kaksi helppoa kerrosta riitti peittämään mun kynnet. Leimat laitoin siis jo kertaalleen käytetystä laatasta Y007 ja leimauslakkana käytin Colour Aliken valkoista.


Laitoin leimat vielä samalla tavalla kuin edelliselläkin kerralla, ainoastaan nyt tein ne toisesta reunasta, joten on ne vähän erilaiset. :P


Kyllä. Tykkäsin näistä lähes yhtä paljon kuin noista edellisistäkin kynsistä. Näistä hiukan laimeammat tekee ainoastaan se seikka, että pidän Gracen sävystä aavistuksen enemmän kuin tästä. :) Kuinka paljon te kierrätätte leimoja, vai pitäisikö aina saada uudet leimat kynsille?
Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Picture Polish Gala (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimat laatasta Y007
 • Leimauslakka Colour Alike valkoinen
 • Leimojen päällä NPB Digital Flash
 

19 kommenttia:

 1. Ihanat! Tuo leimakuvio on todella kiva :) Kyllä mä käytän samoja leimoja jatkuvasti. Jos lakkaus on muuten erilainen niin ei yhtään haittaa vaikka olis samat leimat kynsillä monesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mun pitäisi myös opetella kyllä käyttämään enemmän samoja leimoja, mutta se vaan on niin hankalaa! :D

   Poista
 2. Nätit kynnet ja leimaukset. Lakka on myös upea! Mua ei sinällään haittaa käyttää samaa leimaa uudelleen, mutta tulee ennemminkin sellainen "mutta kun tuota en oo käyttänyt vielä kertaakaan, niin tarvii varmaan,vaikken siitä tykkää" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, samaa on mullakin, kaikkia kuvioita pitäisi muka käyttää, vaikka ei niin tykkääkään. :D

   Poista
 3. Gala on kyllä nätti...voi ei, nyt aloin himoita sitä! Luulin enemmän siniseksi. Kierrätän kyllä leimoja tekemällä jollain lempikuviolla usein kuvioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä sitä! Kuvakin voi vääristää, tota on aika vaikea säätää oikean sävyiseksi. :) Mun täytyy kyllä opetella myös tuo kierrättäminen!

   Poista
 4. Voi että kun toi Gala näyttää niin kauniilta! Ja toi leimauskuvio on sen verta hieno että sitä voi käyttää moneen kertaan. Mä ainakin palaan aina uudelleen ja taas uudelleen tiettyihin suosikiksi muodostuneisiin leimauskuvioihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis myös livenä! :) Joo, tuo leimakuvio sattuu vielä toimimaan älyttömän hyvin niin sitä tykkää käyttää.

   Poista
 5. Mulla on niin paljon leimauslaattoja et noinkohan tulee kaikkia kuvioita kaytettya tassa elamassa, ja just sama dilemma jos jotain kuviota haluis kayttaa uudelleen, kun niita "kayttamattomiakin" olis. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin epäilen, että en tasan ehdi kaikkia kuvioita käyttämään tämän elämän aikana. :D

   Poista
 6. Tuo kuvio kyllä näyttää edelleenkin vaan niin kauniilta, toisellakin kierroksella. Grace tosin on näistä kahdesta itselle se mieluisampi myös..

  Piti oiken alkaa miettimään, että onkohan jotain leimaa tullut käytettyä useammin. Yksi pitsileima on ainakin sellainen, jota oon käyttänyt varmaan enemmänkin kuin kaksi kertaa. Muita ei sitten tullutkaan mieleen, muuten kuin kavereiden kynsille käytettynä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se tosi nätti kuvio. :)
   Mullakin on varmaan jotain koukerokuvioita joita oon käyttänyt useammin kuin yhden kerran. Mäkään en laskenut näihin kavereille tehtyjä, niille käytän usein samoja hyväksi todettuja leimoja. :)

   Poista
 7. Aivan ihanat! Ja tietenkin saa käyttää samoja kuvioita, itsekin kyllä ohittaa koko ajan "juurihan tuolla leimasin." :D Mitenhän pääsisi tuosta ajattelusta irti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) No sanos muuta! Ei pitäisi omistaa näin monta sataa laattaa, vähemmälläkin varmasti pärjäisi ja tulisi käytettyä niitä paremmin.

   Poista
 8. Nää on kyllä huiman ihanat! Joihinkin leimoihin vaan ihastuu ikiajoiksi ja niitä voi välillä kaivella mutta kyllä kait sitä inspistä helposti hakee uutuuksista. Mun on kamera särki ja sain sen vihdoin korjaamoon, odottelen kauhuissani laskua. Pitäskö myydä muutama laatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo on ihan totta, näitä leimoja kokeilen varmasti joskus vielä uudelleen, nää on tosi nätit. :) Mun pitäisi oikeasti myydä laattoja, hirvittävän suurta osaa en varmasti käytä enää ikinä. :D

   Poista
 9. Gala on upea ! valkoiset leimat sen kaveriksi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se! Mä en edes ajatellut muita leimoja kuin valkoisia tälle. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)