maanantai 25. huhtikuuta 2016

Korkki kiinni!

Otsikon perusteella voisi ehkä niin päätellä, mutta nyt ei ole kysymys alkoholista, vaan läpinäkyvästä leimasimesta.

Toinen Born Pretty Storen testituote oli tällä kertaa läpinäkyvä leimasin, jossa on korkki.


Tuo korkki on äärettömän kätevä, sillä nyt leimasintä ei tarvitse säilyttää pussissa kuten teen muille läpinäkyville leimasimilleni. Itsellähän on jo BPS:n korkiton versio käytössä ja Cosette Nail Shopin vastaava, mutta se on aavistuksen pehmeämpi kuin tuo BPS: versio.

Tämä korkillinen versio vastaa kovuudeltaan tuota aikaisempaa BPS:n leimasinta ja toimiikin ihan samalla tavalla. Kohdistaminen on mun mielestä helpompaa kun tuosta näkee joka paikasta läpi. 


Tällä ei ihan kaikki kuviot nouse niin hyvin kuin Cosette Nail Shopin leimasimella, mutta hyvä vaihtoehto se tämäkin on!

Kuten näkyy, pieniä reikiä on havaittavissa, mutta ottakaa huomioon, että tämäkin leimasin on otettu suoraan paketista käyttöön. Kerran pyöräytin sen teippirullassa.


Ei siis pöllömpi ostos ole tämäkään leimasin. Niin mä vannoin, etten tarvitse enempää, nyt mulla on niitä jo neljä. En edes uskalla laskea kaikkien leimasimien määrää, niitä on jo ehkä vähän liikaakin. :D

Leimasin löytyy kynsikoristeista ja maksavat normaalisti 4.99 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)2 kommenttia:

 1. Jostakin blogista vasta näin että joku oli suojannut tuon BPS:n leimasimen suklaamunista tulevalla muovisella kotelon kannella, no pitihän sitä kokeilla ja toimii!! Ei tarvi niin paljon varoa säilytyksessä kun tulee niin napakasti kiinni että tuskin itsekseen irti lähtee.
  Korkillisen vois tilata kyllä testiin, BPS:n leimasin kun tuntuu toimivan silloin kun haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä vinkki! Nyt on ihan pakko tietty ostaa niitä suklaamunia useampikin! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)