maanantai 18. huhtikuuta 2016

Näitä en ole koskaan vielä kokeillut

Nyt kuitenkin olen. Lakkasin kynsiä eräänä sunnuntai-iltana. Sain pohjat lakattua Essencen Dream On -lakalla. Kaksi kohtuullisen helppoa kerrosta. Odotin pohjalakan kuivumista kun muistin yhtäkkiä todella loogisesti sen, että olin unohtanut kokeilla, miten hyvin villapaidasta saa nukan pois sheivaushöylällä. Tietenkin se tulee mieleen lakkoja kuivatellessa. Kokeilin pikaisesti ja helkkari soikoon, sehän toimii! Mulla tuli sitten hirveä himo alkaa läpikäymään kaikki villapaitani. Tässä todisteena kännyräpsy yhdestä vanhasta paidastani mihin höylää kokeilin. Paitaa ei ole siis kokonaan höylätty, vaan ainoastaan tuossa oikeassa yläkulmassa missä ei ole nukkaa. Väri on oikeasti petroolinsininen, mutta kännykän kamera vääristi sen tällaiseksi ihmeelliseksi.


Aika vakuuttavaa, eikö totta? :)

Jotain nopeaa piti keksiä koristeluiksi että pääsen muihin hommiin ja muistin, etten ole koskaan kokeillut dry brush -tekniikkaa. Valitsin China Glazen Mahogany Magicin ja A Englan Camelotin. Levitin Chinan lakkaa ensin ja se näytti kyllä oikeasti siltä, että olisin laittanut sitä itseään kynsille. Onneksi Camelotin laitto "pelasti" lakkauksen ja se ei ehkä näytä enää niin pahasti siltä, että mulla on shittiä kynsillä. :D

Noh, lopputulos ei kuitenkaan ole mielestäni mitenkään onnistunut, tällä tekniikalla kun moni muu on onnistunut loihtimaan tosi upeita kynsiä. Päätin antaa kynsien olla, sillä eihän kukaan töissä niitä kuitenkaan huomaisi.


Tietenkin siinä kävi niin, että ne huomattiin ja näistä tovi keskusteltiinkin... Siinä sitten yritin selitellä, että nämä on vähän epäonnistuneet, mutta on tällainen tekniikka ihan oikeasti olemassa. Ja että yritin kovasti olla taiteellinen siinä onnistumatta. Näin käy aina, kun olettaa, ettei niitä huomata! :D

Mulla on muuten tänään ihan hirvittävän kamala päivä töissä. Olen äärettömän huono esiintymään ja selittämään asioita, silti olen menossa esittelemään AMK-opiskelijoille hanketta, jossa työskentelen. Veikkaan, että ehdin kuolla sydäriin ennen esitystä... Ahdistaa ainakin ihan älyttömästi! :D

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Essence Dream On (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • China Glaze Mahogany Magic
 • A England Camelot
 • Koristelujen päällä NPB Digital Flash


20 kommenttia:

 1. Hauskat kynnet! :)
  Apua, tsemppiä esiintymiseen. Mä kammoan esiintymisiä.. Toivottavasti sulla menee mukavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos! :)
   Minä kammoan myös, menihän se esitys jotenkin, mutta tosi vaikea itse arvioida miten. :D

   Poista
 2. Musta nuo on kyllä oikein onnistuneet kynnet! Oon itsekin kokeillut dry brushia, mutta siitä ei tullut silloin yhtään mitään. :D

  Ja tsempit esiintymiseen, täällä myös yksi ei-niin-esiintyjä, vaikka aina niistä on selvitty. Loistojuttu myös tuo nukanpoisto, pitääkin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tiedä nyt mitä teen eri tavalla ensi kerralla. :D

   Aina sitä on itsekin selvinnyt, mutta nyt kun on ollut itse niin vähän aikaa töissä just tossa hankkeessa, että vähän hakusessa kaikki on itselläkin. Jos mun pitäisi pitää kynsistä esitelmää, niin ei varmasti olisi mitään ongelmaa. :D

   Poista
 3. Upeat kynnet mun mielestä! Ja haa, pitää iteki kokeilla paitojen sheivausta... :D

  VastaaPoista
 4. Ihan kivat shittikynnet :) mä tykkään oikeesti! Tsemppiä esitykseen, itse en suostuisi edes esiintymään kun olen niin kova jännittämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! :D
   Esitys oli ja meni, toivottavasti en hetkeen joudu esiintymään uudelleen... Vaikka tiedän kyllä, että näitä on tulossa tulevaisuudessa lisää.

   Poista
 5. Hahhaa :D Mun mielestä nää kynnet kyllä on ihan hauskat, mut toki jollekin harrastusta tuntemattomalle tätä ehkä onkin joutunut selitellä :D Tsemppiä maanantaipäivääsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellakin joutu! :D
   Onneksi työpäivä on jo ohi, selvisin kuin selvisinkin siitä!

   Poista
 6. Musta noi on tosi hauskat, ei yhtaan epaonnistuneet! :)

  VastaaPoista
 7. Ikinä ei sais ajatella, ettei näitä kukaan huomaa :D :D Se on ihan varma, että kuuri ne kynnet huomataan.

  Ja joo, minkä tahansa esitelmän pitäminen on ihan kamalaa. Jos saa vetää ihan hatusta niin se on eri asia :P Onneksi selvisit hengissä! Ja sillähän nyt ei enää mitään väliä ole, että miten se meni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näköjään ei saisi ajatella!! :D :D

   Hitto, tätä on edessä vielä monta esitystä, mutta jospa se vähän helpottaisi tulevaisuudessa... :P

   Poista
 8. Jotenkin tosi ihana postaus, hauskan rönsyilevä ja semmonen hymyn huulille tuova! :D mä tykkään noista kynsistä, ja siis mä en myöskään oo koskaan kokeillut dry brushia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä en edes huomannut tekstin sisältävän vähän kaikkea mahdollista. :D Noh, joskus tapahtuu enemmän kuin normaalisti. :D Nyt on kyllä sun vuoro kokeilla tuota tekniikkaa!! :)

   Poista
 9. mun mielestä nää on tosi kivat ! sopii hyvin tähän keväiseen aikaan, nimittäin koirien kuraisiin tassuihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kuraisiin tassuihin nämä kyllä sopii kuin nenä päähän. :D :D

   Poista
 10. Nää kynnet on kyllä kaukana siitä itsestään, nää on hienot! Jotenkin tulee taideteos näistä mieleen, jossain modernin taiteen taulussa voisin kuvitella näkeväni tällaisia kuvioita. Huhhuh, esiintymiset ja kouluttamiset on aina niin jännittäviä! Mutta onneks niidenkin osalta kokemus tuo vähitellen helpotusta jännitykseen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Kouluttaminen ei jännittäisi mua läheskään niin paljon, siinä on kuitenkin vähän enemmän vuorovaikutusta, mutta yksin kaikkien edessä puhuminen on yhtä tuskaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)