maanantai 11. huhtikuuta 2016

Pakko se vaan on myöntää ja keskeyttää

Nimittäin The 31 day challenge. Ei varmaan tullut yllätyksenä?? :D

Mun on pakko keskeyttää tuo haaste, sillä en saa sitä yksinkertaisesti tehtyä loppuun! Kaverin kanssa mietittiin jo valmiit lakkaukset, mä en vaan saa niitä toteutettua! Ongelma on siinä, että kynnet, jotka menisivät haastekohdista hyvin läpi, eivät istu omaan makumaailmaan yhtään. En tuntisi oloani kotoisaksi missään niissä kynsissä. Mielikuvitus ei sitten riitä muokkaamaan niitä ideoita itselleni sopiviksi, enkä mä tee kynsiä blogia varten, vaan jokapäiväiseen käyttöön itseäni varten.

 
Ei mulla ole nyt aikaa tehdä kynsiä vaikka vaan toiseen käteen ja ottaa sitten uusiksi kaikki kun saisin ne blogiin kuvattua. 

Itse olen aika kilpailuviettinen, mutta nyt sekään ei auta. Tähän voisi joku irl-tuttu vaikka väittää, että olen ihan helvetin huono häviäjä... :D Jos kilpailisin tässä haasteessa jonkun toisen kanssa, luovuttaminen ei olisi vaihtoehto. Silti mun on pakko antaa periksi tuon haasteen kanssa, en vain saa sitä tehtyä loppuun


Mutta enhän mä tästä haasteesta ole tietenkään opikseni ottanut, vaan aion aloittaa uuden haasteen! Se on tosin vielä työn alla, sillä kaverin kanssa sitä ollaan mietitty jo pidemmän aikaa. Säännöt pitää vielä kirjoittaa ylös, mutta kyllä se runko on jo olemassa. :D Siitä kuulette sitten joskus kun sinne asti päästään! 


Rymy vie tosi paljon aikaa tällä hetkellä, koiran kouliminen kelvolliseksi kansalaiseksi kun ei aina ole helppoa ja näin pienenä se vielä vaatii tajuttoman paljon panostusta. Varsinkin nyt kun koiruus on päivät yksin kotona, se möykkää illat ja sitä pitää käytännössä väsyttää sen 4h, että se nukkuu öisin. Eipä siinä sitten paljon jää aikaa muuhun.


Kuvituksena toimii tietty Rymy. Kuvat ovat maaliskuun loppupuolelta ja kylläpä se onkin kasvanut ihan mielettömästi jo näistä kuvista! Nyt onkin tosi tärkeää panostaa tuohon hurttaan, me ollaan menossa tänään ekalle pentukurssitunnille.

Saisin mä kyllä tuosta opetettua ilman kouluakin, mutta kun koulun maksaa niin sinne ei kehtaa olla menemättä. Saati sitten olla harjoittelematta niitä kotiläksyjä mitä saadaan. :) Tässä vielä tuore kuva Rymyläisestä.  


Oletteko te saaneet tuon haasteen tehtyä loppuun? Mitä mieltä noin muuten olette tällaisissa asioissa luovuttamisesta? :D

12 kommenttia:

 1. Ihana tuo viimenen kuva. Mun mielestä on ihan järkevää jättää leikki kesken jos haitat ylittää hyödyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se sellainen sydäntenmurskaaja, ei voi kieltää! :D
   Ihan totta, turha stressi tuollaisesta asiasta tällä hetkellä on ihan järjetöntä.

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä hassulta haasteelta, siis jos oikein ymmärsin et on tosi pitkä haaste ja noin aikaa vievää niin kyl määki ehkä luovuttaisin. ;) Mut eipä enempää haasteesta vaan RYMYSTÄ. Ihhhihiii.. Noi kuvat on niin huippui ja koko pikku ukkeli on kyllä huippu! <3 <3 Eipä mulla muuta tai no kivaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, onhan näitä haasteita lähtöön kuin lähtöön. Tarkoitus oli saada inspistä noista ideoista, mutta toisin kävi. :D
   Onhan se kyllä huippu, aina välillä ainakin! :D :D

   Poista
 3. Mä aina aloitan kaikkia haasteita, mutta jätän ne aina kesken, haha :D Rymy on ihana ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on eka jonka mä jätän kesken. :D Saa nähdä miten käy toisen kanssa. :D
   On se! ♥

   Poista
 4. Voi että on suloinen pentu <3 <3 anna paljon pusuja ja haleja minulta! Miten osaa olla päivät? Minä ostin Hipulle Sumo -lelun Mustista ja Mirristä. Pentu Kongo jäi pieneksi joten tuo on Kongon tapainen ja tarjouksessa, niin tuli ostettua. Sinne saa hyvin nappuloita ja märkäruokaa, pakastaa ja antaa pakkasesta aamulla. Sitten keksin myös pilkkoa hammastikun ja työntää palat poikittain Sumoon. En tiedä miten pitkään menee että saa herkut sisältä mutta ei ole enää perään itkemistä kun lähdetään.
  Just tänään mietin että vuosi sitten oli kyllä yhtä itkua ja hammastenkiristelyä kun piti lähteä. Yksinolo oli kamalaa...mutta siitä se kasvoi ja nyt pärjää hyvin kissojen kanssa koko päivän.
  Minä en lähtenyt tuohon haasteeseen koska en halua tehdä väkipakolla sen tyyppisiä kynsiä joista en tykkäisi. Enkä myöskään ehdi kirjoittaa tietyssä tahdissa ja jäisin jälkeen. Toteutan ABC -haastetta uudelleen hiljaa mutta varmasti :) jos on ideoita kivoista haasteitsa niin haluaisin kyllä osallistua jos niitä voi toteuttaa omaan tahtiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kyllä ihanuus, ei siitä pääse mihinkään! :D
   Nyt on oltu reilu viikko yksin, eikä oikeastaan ole tiettävästi ollut ongelmia. Tosin se saa vielä puoliltapäivin ruuan ja käy tarpeillaan, että maksimissaan se on yksin 4-5h päivässä. Aamulla kun lähden, annan puruluun, eikä se ole tietoinen että mä lähdin. Sitähän mä en tiedä huutaako se täällä yksin ollessaan, mutta ainakin se on aina ollut nukkumassa kun joku on tullut tänne. Rymyhän joutuu olemaan meistä erillään yöt, tosin portin takana vain, mutta luulen sen edesauttaneen yksinolemista. Se on melkolailla sisäsiistikin öisin ja päivisin kun on yksin. Saa nähdä tuleeko takapakkia vai käykö loppukin aika yhtä helposti. Meillä ei olla vielä tuhottukaan mitään, jos sanomalehtisilppua ei lasketa. :D
   Joo, tyhmää oli lähteä mukaan haasteeseen, en vain tykkäisi lopputuloksesta. :D

   Poista
 5. Suloinen Rymy! Niin tyypillistä spanielia tuo vimppa kuva. Ja tuo hankikantolentokuva on huippu. Kamera on ollut täydellisesti hollilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se söötti! :) Harmi kun mulla ei ollut mitään zoomia tossa lentokuvassa, olisi varmaan ollut vielä tarkempi! :D

   Poista
 6. Ihana Rymy! Mä vaan repesin noita lumessa juoksu-kuvia ääneen sen verran lahjakkaasti, että mies heräs viereisessä huoneessa :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain! Haha, toivottavasti mies ei herännyt kovin pahalla päällä! :D :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)