lauantai 11. helmikuuta 2012

Siskon kynnet

Sisko menee häihin vieraaksi nyt viikonloppuna, joten hänen kynsilleen täytyi tehdä jotain.. Minä kun en ole koskaan tehnyt muiden käsiin geelikynsiä, saatikka sitten vielä ranskalaisella manikyyrilla. No mehän sitten yhteistuumin päätimme kokeilla niitä. :) Siskon kynnet ovat vähän hankalan malliset, joten päädyin tekemään katkenneista kynsistä jatkot muoteilla, enkä halunnut käyttää valmiita kynsitippejä. Aikaahan tässä tuhraantui monta monituista tuntia.. Itse olisin vielä siistinyt jälkeä, mutta sisko ei malttanut enää istua paikallaan.. Joten sisko oli tyytyväinen ja minä en. :D

Tässäpä on siis alkutilanne. 


Kuten kuvasta näkyy, kynnet olivat aika huonossa kunnossa. Molempien käsien kynsiin jouduttiin muutamaan kynteen tekemään jatkot. Geelauksessa käytin Cesarsin geelejä: Millenium geeliä, Ultra White geeliä sekä Sealing geeliä. Huomautettakoon, että en ole käynyt kursseja kynsien tekoon, ja nämä todellakin olivat ensimmäiset toiselle tekemäni kynnet (enkä itsellenikään ole ranskalaista manikyyriä tehnyt koskaan). Joten jos sivuille eksyy joku, joka kauhistelee väärintehtyjä kynsiä, siinäpähän kauhistelee ihan rauhassa. :D Nimettömiin leimattiin vielä kuvio Konadin erikoislakalla bm04-laatasta ja lisättiin strassit. 
Tässä nyt kuitenkin lopputulos. 
Tässä siskon kynsienlaitossa on mennyt kuitenkin niin paljon aikaa tällä viikolla, että omat kynnet ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Omissa kynsissä on tällä hetkellä vain Golden Rosen musta mattalakka. Sen verran koristelin että kynsien kärjet on lakattu päällylakalla. Kynsistä oli vaikea ottaa edustavaa kuvaa, mutta tässä jonkinlainen.
6 kommenttia:

 1. Heiiii, ensin piilottelin kaameita, lohkenneita kynsiäni monta viikkoa. Sitten sinä laitat sen kaikelle kansalle näytille. ;DDDDD Ei vaiteskaa.. Hyvähän se on näyttää, kuinka kuiva ja kylmä ilma tekee myös kynsille hallaa..

  KIITOKSET OIKEASTI, nämä on ihanaaaat!!!!:) Sait kiitokset myös blogissani.

  http://hexunblogi.blogspot.com/2012/02/geelikynteni.html

  Jäin niin ihastelemaan näitä kynsiä taas että kiire tässä jo tulikin... :)

  Olen taas yhden palveluksen velkaa.

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit kynnet teit sun siskolle! :) Mä saan omat geelitarvikkeet ehkä ensi viikolla, enkä aluksi toivokkaan noin hyvää jälkeä :D Kiva tuo sunkin lakkaus, ihana yksityiskohta nuo kiiltävät kärjet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Jäänkin nyt sitten odottelemaan sun postausta geelikynsistä. :)

   Poista
 3. Aaarghhh, tänäänkin lohkesi kynsi. Talvi tekee tuloaaannn..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)