torstai 16. helmikuuta 2012

Ei ehkä niin talviset kynnet...

Kun aiemmin yritin tehdä kynnet vihreällä lakalla, epäonnistuin omasta mielestäni aika pahasti. Nyt siis uusi yritys. Tosin tummanvihreä lakka on vaihtunut vaaleaan. Tämä sopiikin paremmin minulle. Ei ehkä niin ihoni väriin, mutta omiin mieltymyksiin enemmän.. Kyseessä on siis China Glazen hololakka L8r G8r. Sain tämän kyseisen lakan siskoltani, joka ei uskonut koskaan laittavansa tätä lakkaa omiin kynsiinsä. Hyvä niin, koska pidän tästä lakasta koko ajan vain enemmän. Minun mieleinen vihreä siis. :D Alkuun vähän epäilin lakan "holoisuutta", koska pullossa se ei näytä niin voimakkaita efektejä. Kynsissä on kolme kerrosta lakkaa ja mielestäni olisi ehkä saanut vielä yksi kerros olla lisää.Kuten kuvasta näkyy, lakka ei pullossa vaikuta niin mahtavalta kuin mitä se kynsissä on.

 

Näihin kynsiin ei oikein voinut tehdä kovin talvisia koristeluja, joten päädyin kukkiin ja perhosiin. Koristelut on tehty konadin mustalla ja valkoisella lakalla, leimasinlaattoina BM05 ja BM06.

Tässä vielä käytetyt lakat.


Onneksi löytyi minullekin käyvä vihreä.. :)
 

7 kommenttia:

 1. Voi ei, miten ihana holoefekti! *Tahtoo!* :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin tosi hieno! Kiva että sisko tästä vapaaehtoisesti luopui... :D

   Poista
 2. Hyvinhän sää keksit noihin koristeet :) Ja nyt alkaa itestäkin tuntua että hololakkaa pitäis saada... Mutta ei, lujana on pysyttävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varsinkin sun viimeostoksen jälkeen pysy lujana! :P

   Poista
 3. Minä myös tahtoo!!! iiiiks, olen askarrellut niin tohkeissani koko illan etten muistanut tuppoa sormessa. Jonka tarkoitus on estää geelauksen lopullinen tuho. Joudun siis varmaan olemaan huomiseen saakka tuppo sormessa! heheh*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se laastari sitä kynttä korjaa... :) Ei muutako tänne vaan korjattavaks.

   Poista
  2. Ei se ollut laastari vaan tuppo, leikattu vanhoista hanskoista!!!:) *vaikuttaa taas fiksummalta ku kertoo kaiken* :D Niin niin ei viittiny enää eilen ysin jälkeen illalla tulla. Ehkä tänään voisin, ehkä en kerkeäkkään.. No pitää katsoa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)