sunnuntai 10. elokuuta 2014

Shimmer Polish: Stephanie & Linna

Mä olen ollut ahkerana. Siis todella ahkerana. Olen tehnyt lakkaukset kaikista lopuista Shimmer Polishin lakoista ja naputellut postauksetkin valmiiksi. Siispä ajattelin pitää pientä lomaa blogista ensi viikon sunnuntaihin saakka ja laittaa teille nämä valmiit postaukset tulemaan. Sitten olenkin saanut ison urakan päätökseen ja kaikki 66 multa löytyvää lakkaa on esitelty tässä blogissa. :) 

Yritän olla edes vähän vähemmän koneella viikon verran nyt kun postauksia on jemmassa noinkin paljon. Kyllä mä varmaankin silti käyn kommentteja hyväksymässä ja vastailemassa niihin. Instassa varmaankin tulee säädettyä normaaliin tahtiin. :D

Stephanie on pääasiassa sininen glitterilakka, mutta seasta löytyy myös esimerkiksi punaista.



Tässä lakassa glitterit ovat hiukan tiheämmässä kuin monissa muissa, joten tämän lakan saa peittämään kynnen helpommin. Itse laitoin kaksi kerrosta, mutta luulen että kolmannella se olisi peittänyt kokonaan. Nimettömiin laitoin merihenkisesti ankkurileimat laatasta BM-407.



Linna on sinivihreä glitterpläjäys, josta löytyy seasta myös punaista. Jos tämä lakka olisi enemmän vihreä, se olisi mun mielestä hyvin jouluinen. Nyt siitä tulee lähinnä meri mieleen. :)



Halusin näiden kynsien viittaavan enemmän mereen kuin jouluun, joten leimasin päälle kuplia Pueenin laatasta 55. Leimasinlakkana käytin Dependin 223:sta.



Näistä kahdesta lakasta Linna miellyttää mun silmää enemmän. Mites teillä?

Shimmer Polishin lakkoja voi ostaa reilun 9 euron hintaan vaikka Shimmer Polishin sivuilta ja ETSYstä. Tässä blogissahan ei ole maksullisia linkkejä, ne vain auttavat teitä löytämään nämä halutessanne. ;)

10 kommenttia:

  1. Ohho, sähän oot ollut todella ahkera! Vastahan sä noi lakat sait :D Tai mulla ainakin on ihan tuoreessa muistissa se postaus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on menny aika paljon aikaa näihin, sen myönnän. Onneksi nyt kesällä on ollut enemmän aikaa lakkailla. :D Piti oikein tarkistaa ja toukokuun alussa mä nämä lakat oon saanut, eli on ne kuitenkin jo 3 kk mulla olleet. Vitsit että aika menee nopeesti! :D

      Poista
  2. Nää iskee kyllä molemmat, mutta Linna on aika hiton herkku! :3

    VastaaPoista
  3. Hitsit miten kauniita nääkin :) Oli vähän jääny kommentoimatta, sori kommenttitulva ._.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei mitään, mukavahan kommentteja on aina saada! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)