lauantai 9. elokuuta 2014

Shimmer Polish: Amy & Fanny

Vähän aikaa sitten Emma valitteli hukassa olevaa lakkaustatsiansa. Mun mielestä niissä ei ollut mitään vikaa, mutta olkoon tämän postauksen toiset kynnet omistettu Emmalle. Ei onnistu aina täälläkään, sillä nyt on kuulkaa luvassa maailman kamalimmat lakkaukset! Heikkohermoisten ei kannata lukea postausta loppuun asti... :D

Nämä ensimmäiset kynnet on mun mielestä hyvin onnistuneet. Eli ensimmäisenä esittelyyn pääse Amy. Amyn kuvauksessa lukee, että se on pinkki sateenkaariglitteri. Pitää aika hyvin paikkaansa. :DLakkasin pohjalle yhden kerroksen Amya. Tähän päälle leimasin kuviot laatasta BM-403.Mun mielestä lakkaus oli tosi kiva. Sellainen herkku oli Amy. :)

Sitten päästäänkin siihen toiseen lakkaukseen. Fannyn pääväreinä ovat purppura ja pinkki. Hyvin samankaltainen kuin Amy.
Lakkasin pohjalle kerroksen Fannya. Sitten jossakin mielenhäiriössä kaivoin hopeisen linerin ja ajattelin piirtää nopeasti kukkia. Siihen on syynsä miksi en yleensä koristele linereilla ja se on mielestäni aika hyvin nähtävissä näissä kuvissa... Yksi sana: FAIL! :D Suorastaan hirveää jälkeä. Luonnossa nämä ei näyttäneet tältä, vaan kukat erottuivatkin ihan hyvin.Oikein hävettää postata näitä kynsiä tänne, meinasin tehdä lakkaukset uudelleen. Emman vuoksi kuitenkin päätin rohkaistua ja julkaista nämä. Sen lisäksi näitä lakkoja kuitenkin on älyttömästi lakattavana... Näkeehän näistä kuitenkin tuon pohjalakan (seli seli). Että tehkääpäs perässä yhtä hienot lakkaukset! :D

Näistä voiton vei Amy, ihan vaan lakkausten perusteella. Nämä lakat kuitenkin ovat lähes samanlaisia.:)

Shimmer Polishin lakkoja voi ostaa reilun 9 euron hintaan vaikka Shimmer Polishin sivuilta ja ETSYstä. Tässä blogissahan ei ole maksullisia linkkejä, ne vain auttavat teitä löytämään nämä halutessanne. ;)

6 kommenttia:

 1. Kauniita on molemmat lakat :)
  Ja ihan helpostihan noi kynnet pystyy julkaiseen, kauniit ovat ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakat on kyllä kauniita, mutta toisesta lakkauksesta oon eri mieltä! :D :D

   Poista
 2. Punaisen rakastaja on päättämätön, joten tykkää molemmista enempi... :D

  VastaaPoista
 3. I am loving the subtle design of Fanny! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)