maanantai 11. elokuuta 2014

Shimmer Polish: Karina & Taylor

Karina on punaisella jellypohjalla oleva punaisia ja mustia glittereitä sisältävä lakka. Muistuttaa paljon Marya, mutta tämä on viininpunainen.Lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta. Lakka on uskomatoman kaunis itsessään, joten en edes raaskinut peittää tätä kuin yhdestä kynnestä. :) Laitoin siihen liukuvärileiman laatasta BM-301.Taylor on violetilla jellypohjalla varustettu glitter, josta löytyy esimerkiksi vihreää.Lakka näyttää pullokuvissa aika tummalta, mutta se ei ole ihan noin tumma. Siksipä laitoin vain kaksi kerrosta Tayloria aluslakan päälle, jotta siitä näkee paremmin lakan koostumuksen. :) Leimat on laatasta BM-201 ja leimasinlakkoina China Glazen Cherish ja Harmony.


Näistä kahdesta lakasta mun kuppini kallistuu Karinan puoleen. Taylor tarvitsisi mielestäni pohjalakan tuonne alle, jotta se menisi mun makuun paremmin. :)

Shimmer Polishin lakkoja voi ostaa reilun 9 euron hintaan vaikka Shimmer Polishin sivuilta ja ETSYstä. Tässä blogissahan ei ole maksullisia linkkejä, ne vain auttavat teitä löytämään nämä halutessanne. ;)

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)