tiistai 12. elokuuta 2014

Shimmer Polish: Courtney & Tiffany

Tänään esittelyssä Courtney & Tiffany. Näistä on kaksi hyvin erilaista lakkausta tarjolla. :)

Courtneyn kuvauksessa lukee, että se on rainbow sparkle. Ja sitähän se kyllä on. :DTämän sateenkaarilakan vuoksi oli pakko lakata jokainen kynsi eriväriseksi. :D Etusormessa Essence The Boy Next Door, keskisormessa Gina Tricot Line Up, nimettömässä Gina Tricot Lemon ja pikkurillissä Orly Monroe's Red.Tällaiset kynnet eivät ole oikeastaan yhtään mun näköisiä, nopeasti jotain neutraalimpaa tilalle. :)

Tiffany on pinkkiä ja sinistä sisältävä glitterilakka.Lakkasin pohjalle kerroksen Tiffanyä. Koristeluiksi leimasin China Glazen Adorella laataasta BM-321 kukkasia ja mattasin koko komeuden China Glazen Matte Magicilla.Musta näistä tuli oikeinkin kivat! Tuo lakka sopii ehdottomasti hempeisiin lakkauksiin. Näistä kahdesta lakasta mun kuppi kallistuu Tiffanyn puoleen. :)

Shimmer Polishin lakkoja voi ostaa reilun 9 euron hintaan vaikka Shimmer Polishin sivuilta ja ETSYstä. Tässä blogissahan ei ole maksullisia linkkejä, ne vain auttavat teitä löytämään nämä halutessanne. ;)

13 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja molemmat! Minuun iskee erityisesti nuo jälkimmäiset hemppiskynnet, tosi kauniit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkin tykkään noista hemppiksistä. :)

   Poista
 2. Mun mielestä kummatki on kivat! Tiffany on enemmän mieleinen, mutta toisaalta oot tehny niin hauskat kynnet Courtneyllä. :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nuo Courtney-kynnet ei ole ihan niitä joita tässä blogissa näkyy useasti... :D :D

   Poista
 3. What amazing designs for both of these! <3

  VastaaPoista
 4. Onpas tuo Tiffany söpö kuvassa yksinään!<3

  VastaaPoista
 5. Courneystä tulee mieleen ihan Super Man, hauska :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)