torstai 28. elokuuta 2014

Vähän muuta ja ensikosketus The Giver -kokoelmaan

Minähän elän tällä hetkellä hyvin pienellä rahalla ja ostan lakkoja vain silloin jos siihen jää oikeasti ylimääräistä rahaa. Nyt kuitenkin kävi sellainen juttu, että kävin siskon kanssa shoppailemassa (minä lähinnä olin vain mukana). Tyytyväisenä kotiin ajaessa ja rahojen säästyttyä siskon kanssa mutustettiin suklaata ja puheltiin niitä näitä. Minä ajoin siskon autoa, koska hän ei pysty tällä hetkellä itse ajamaan pitkiä matkoja. Mulla on paha tapa unohtaa nopeusrajoitus, varsinkin kun se vaihtelee vähän väliä 80 km/h ja 100 km/h välillä. Sisko vielä pariin otteeseen mulle huomautti, että ajan alinopeutta. Molemmat siskot muistaa rajoitukset ja kamerat, mutta minä en. Olimme liian uppoutuneita juttuihin ja suklaaseen... Luulin nopeusrajoituksen olevan 100 km/h ja tietysti se ei juuri siinä kohtaa sitä ollut. Muuten olisin taas ajanut alinopeutta. Niinhän se kamera napsahti ja sakot on tulossa. :/ Oma moka ja saan syyttää tästä vain itseäni. Ärsyttää silti ihan h*lvetisti oma huolimattomuus, niin kuin sitä rahaa ei muualle tarvitsisi... Nyt loppui kyllä suklaan syönti autossa kun se noin vie ihmisten ajatukset muualle. :P 

Tästä sainkin sitten ajatuksen kerätä rahaa tuohon tulevaan sakkoon ja päätin laittaa lakkoja (vähän vastahakoisesti) myyntiin. Samalla saan karsittua kokoelmaa enemmän itseni näköiseksi. Olen karsinut esimerkiksi Shimmer Polishin lakkoja lähtevään laatikkoon, sillä niistä osa on hyvin samanlaisia keskenään, enkä tarvitse kyllä niin paljon niitä. Minulle kuitenkin jää vielä reilusti yli 20 sen merkin lakkoja, joten enköhän niillä pärjää. :D Lisäilen myytäviä lakkoja viikonlopun aikana erilliselle välilehdelle tänne blogiin ja sunnuntaina puoliltapäivin julkaisen listan myytävistä lakoista. Suurimmalle osalle lakoista tulee 3€ hinnaksi, mutta muutama poikkeuskin joukkoon eksyy. Myytävät merkit ovat lähinnä Shimmer Polisheja, Color Clubeja ja China Glazeja. Jos joku ihmettelee miksi tänne blogiin, eikä kynsikoristekirppikselle, niin näin on mulle vain helpompi. :) Toivotaan, että saan edes osalle lakoista uuden rakastavan kodin... :D

Mutta sitten tämänkertaisiin lakkauksiin. Tilasin melkein kuukaisi sitten China Glazen syksykokoelmasta aluksi kolme lakkaa. Pari on vielä matkalla luokseni ja paria emmin edelleen, että tarvitsenko niitä oikeasti. :D Tämä on pitkästä aikaa kokoelma Chinalta, josta mua kiinnostaa useampi kuin pari lakkaa. Useammassa blogissa on kehuttu näiden lakkojen koostumusta, ne kun ovat Chinalla olleet edellisissä kokoelmissa melkoista kuraa.   


Ensimmäisenä kynsille laitoin tuon Five Rules -lakan. Voin kyllä yhtyä muihin bloggaajiin siinä, että tällä lakalla saa helposti peittävän kahdella kerroksella. Ei tämä ollut mielestäni unelmien täyttymys levittää, mutta ei kyllä yhtään hankalakaan. :) Mulla oli hiekkalakoistakin kokeilematta Golden Rosen lakka numero 58. Se sopi mielestäni ihan hyvin tämän lakan kanssa, joten se lähti tälle kaveriksi lakkaukseen. Huomasin tuon hiekkalakan olevan samansävyinen China Glazen Rendezvous With Youn kanssa, joten päätin leimata keskisormen sillä. :) Leimat ovat laatasta W205.


Olisin toivonut tuon leiman olevan aavistuken peittävämpi. Luulen, että käyttämällä esim. Konadin lakkaa tuon kanssa, se pelittää oikein hienosti.


Tässä vielä lähikuvaa tuosta tekstuuristakin:


Mutta mutta. En mä nyt sitten tiedä pidänkö lopputuloksesta. Kaikki lakat on ihania yksinään, mutta yhdessä ei sitten kuitenkaan miellyttänyt mun silmää kovinkaan paljon. :)


Käytetyt lakat:

China Glaze Five Rules, China Glaze Rendezvous With You ja Golden Rose 58

12 kommenttia:

 1. Kerrassaan kauniit lakkaukset :) Sunnuntaita odotellessa!

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti lakkaus. Sakot jää aina ärsyttämään ihan hirveesti, mut minkäs teet. Tehtyä ei saa tekemättömäksi. :c Jään odottamaan mielenkiinnolla, että mitä lakkoja laitat myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Se jää kyllä ärsyttämään, mutta eihän sille enää mitään voi. Itsepä ajoin ylinopeutta. :/
   Tällä hetkellä myytävien lakkojen määrä huitelee n. 50, että kyllä ne kannattaa tarkistaa! :)

   Poista
 3. Pöh. :< Tosi ikävää, mutta niillle ei harmillisesti voi mitään.

  Ihanat kynnet (jälleen) kerran, todella kaunis leimausjälki Rendevouz With You:ssa. Five Rules on ehkä hieman liian vihertävä, että se sopii niin hyvin noiden punaviolettejen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se. :(

   Kiitos! Tämä lakkaus olisi varmaan paremmin natsannut täysin puhtaan harmaan kanssa. :)

   Poista
 4. Minusta nää lakat passaa hyvin yhteen... Kauniilta näyttää kokonaisuus!

  VastaaPoista
 5. Hienot lakkaukset! :) jee kynsikirppis, lisää lakkoja!!! *taputapu*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kiva, että kirppis kiinnostaa joitakin! :)

   Poista
 6. Voi suklaa minkä teit! Tympeitä noi sakot :(
  Ihania uutukaisia lakkoja ja hittolainen, että on kauniit kynnet! ♡
  Mie kyllä odotan kans päivää kun kirppis aukeaa, ilomielin ojennan auttavan käteni siulle ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)