perjantai 8. elokuuta 2014

Kopiokynnet

Näihin kynsiin sain idean suoraan Nannen kynsistä. :)

Mulla oli kokeilemattomissa vielä Golden Rosen lakka numero 60. Lakka on musta tekstuuri, jossa on kuitenkin paljon hopeisia hippusia seassa.


Lakkasin peukalon ja nimettömän tuolla tekstuurilla. Etusormen ja keskisormen kynnet sai pohjalle Ginan valkoisen ja päälle mustat leimat Pueenin laatasta 55.  Leimat eivät onnistuneet kuten olisin halunnut ja suurin osa ajasta menikin leimojen paikkailuun. Pikkurillissä on A Englandin Camelot.


Lopulta kuitenkin sain paikattua näitä tarpeeksi ja olin tyytyväinen lopputulokseen! :) Kiitos Nanne kivasta inspiksestä! 

Käytetyt lakat:

Gina Tricot White, Konad Musta, Golden Rose 60 ja A England Camelot

16 kommenttia:

 1. Tosi kivat ja vähän mun tyylisetkin :) mukava nähdä sulla tummia kynsiä välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt kun mainitsit tuosta, niin mähän tosiaan olen tehnyt tosi paljon vaaleita kynsiä, vaikka pidän niin paljon tummistakin! :) Mulla vain on ollut käyttämättömissä vaaleita lakkoja (ja on edelleen), niin niitä tulee käytettyä pois. Onneksi mulla ei enää kovin montaa käyttämätöntä ole, alle 10 kuitenkin. :)

   Poista
 2. Ihanat! Nämä tummat sopii sulle täydellisesti. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tummat sopii kyllä hyvin ja viihdyn niissä aina. :D

   Poista
 3. Oi, näistä tuli todella kauniit kynnet ^_^
  Ole hyvä vain inspiksestä :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katarooma! Blogger ei taaskaan anna vastata suoraan tuohon kommenttiin. 0.o

  VastaaPoista
 5. Very nice! Ois varmaan toiminut matattunakin hauskasti, sellanen sanomalehtiviba! :D Pitäisköhän munkin ruveta paikkailemaan leimoja...niissä on laatasta ja lakasta riippumatta käytännössä aina reikiä, mutta tähän saakka oon vaan antanut olla :P valokuvat on vaan niin pirun armottomia lakkauksille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! :)

   Mattana olisi tosiaan voinut olla aika kiva, mutta sen paikkaamisen jälkeen en enää jaksanut kuin ajatella kuvien ottoa. :D Mä paikkailen sen mitä pystyy, onneksi kaikkia ei tarvitse. En ihan pieniä reikiä paikkaile kun siinä saattaa tehdä paljon vahinkoa, käden tarkkuus kun on mitä on... Mulla on aina nenä kiinni kynsissä kun paikkailen näitä, tarkkaa hommaa! :D

   Poista
 6. VAAAAAUUU!!! Uulalalaaa. Mustavakoiset toimii aina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. Miksihän sitä tulee tehtyä mustavalkoisia sitten niin harvoin? :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)