maanantai 18. elokuuta 2014

Piliviä

On kyllä jotenkin vapaa olo, kun on saanut kaikki Shimmer Polishin lakat esiteltyä. :D On kyllä kivaa saada esiteltäviä juttuja, mutta jos niitä on kerralla tullut lähes neljäkymmentä, niin kyllähän siinä stressiä pukkaa. Omalla kohdalla ainakin huomaan, että kun ei ole lakkoja käyttämättä tai jotain esittelemättä, niin lakkailutkin on vähän luovempia (mä olenkin tosi luova ihminen...). Mutta siltikään en ole paljon lakkaillut viime viikolla, vaan yksivärisillä kynsillä on tullut mentyä... :D

Nämä ovat parin viikon takaiset kynnet. Mulla oli vielä tuo vaaleansininen tekstuuri testaamatta, joten siinäpä aihe tämänkertaisiin lakkauksiin. :)

Golden Rosen lakka numero 71 on muiden sisarustensa kaltaisesti hyvin läpikuultava, joten sitä ei kannata yrittää saada yksin peittämään. Lakkasinkin pari kerrosta Ginan Candy Mintiä. Candy Mint vaatii ainakin kolme kerrosta täydelliseen peittävyyteen, joten lakkasin suosiolla kaksi tuon tekstuurin alle.


Muissakin kynsissä on tuo samainen Candy Mint pohjalla, mutta keskisormeen laitoin OPIn No Room For The Blues -lakkaa. Päälle leimasin pilviä Dashican valkoisella laatasta W201.


Ihan jees -kynnet näistä tuli, mutta jotenkin en koe näitä kovin sopiviksi mulle. Ehkä se on tuo pilvileima, mutta nämä ei oikein iskeneet. Ehkä mulla tulee liikaa liikennemerkit mieleen noista keskisormen väreistä. :D

Käytetyt lakat:

Gina Tricot Candy Mint, OPI No Room For The Blues, Dashica valkoinen ja Golden Rose 71

21 kommenttia:

 1. Kauniit ja rauhalliset <3

  VastaaPoista
 2. Nää on nätit. Tuo pilvileima just makia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä en osaa oikein sanoa pidänkö tuosta leimasta vai en... :-)

   Poista
 3. Kieltämättä aika liikennemerkki-sininen :D Jotenkin tosi rauhoittava fiilis tuli noista kynsistä!

  VastaaPoista
 4. Uuuu toi tekstuuri näyttää ihanaltaaa! <3 kauniit kynnet muutenkin. :3

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Ja suoraan sanottuna minäkin olen iloinen, että sait Shimmer Polish -urakan loppuun. Onhan se toki kunniatehtävä saada esitellä lakkoja, mutta ihan rehellisesti tunnustan, että mua ei enää pitkään aikaan jaksanut kiinnostaa ne glitterit. Musta on ihanaa, että pääset nyt ihan kunnolla taas toteuttamaan itseäsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Moni muukin on varmasti samaa mieltä. :-) Mun oli pakko jo yhdistellä lakkauksia postauksiin, etten esittele niitä vielä joulunakin...

   Poista
 6. Oih! Nämä kyllä miellyttää miun silmää ^_^
  Aivan upeat! ♥

  VastaaPoista
 7. Nuo on tosi nätit ja semmoset rauhottavat kynnet. :) Ja tuo tekstuurilakka on aivan älysöpö ja kaunis väri! <3

  VastaaPoista
 8. Liikennemerkkileimat, hiihihiih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös ne vähän niiltä näytä...? :D

   Poista
 9. Todella kauniit ja harmoniset lakkaukset :) Harvoin tulee käytettyä vaaleansinisiä lakkoja, vaikka ne noin ihania ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsellä tulee myös käytettyä ihan liian harvoin vaaleansinisiä lakkoja. Jotenkin kallistun nykyään aina vaaleanpunaisee.. :D

   Poista
 10. kaunis kokonaisuus & ihana tuo golden rosen lakka :)

  VastaaPoista
 11. Mulle tulee mieleen noista leimoista enemmänki mieleen puhekuplat kuin pilvet, mutta lakkaus ja varsinkin tekstuuri on molemmat superkauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin katoin noita leimoja, että kumman laitan otsikoksi, kun osassa tosiaan näyttää olevan puhekuplia. Jos tämän leiman laittaisi valkoiselle pohjalle mustalla lakalla, niin ne olisivat kyllä selvästi puhekuplia kaikki. :D Kiitti!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)