perjantai 2. elokuuta 2013

Lähes toistot, mutta silti upeat loistot

Tosi mahtava otsikko, mutta muuhunkaan en taipunut. :D Mulla alkaa olla taas pitkästä aikaa juuri sopivan mittaiset kynnet. Etusormen kynsi vielä vähän hakee muotoaan pienen lohkeaman vuoksi, mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa. :) Koputetaan nyt varmuuden vuoksi puuta, koska kun tämän asian "ääneen" sanoo, niin poikkihan taas joku napsahtaa. Mä olen ottanut tavaksi viilailla kevyesti kynnet pari kertaa kuussa kiillotusviilalla. Taisoittelen sillä kaikenlaisia epätasaisuuksia (en tosin paljon, etteivät ohene liikaa) ja kiillotan lopuksi kynnet, myös kynnen kärjet. En tiedä onko sillä vaikutusta kynsien kestoon, mutta tuntuu, että nämä kestävät nyt paljon paremmin kuin aikaisemmin. Vai olenko sitten vain oppinut varomaan paremmin kynsiäni? :D

Sitten tämänkertaisiin lakkauksiin. Pohjalla on erikoinen lakka A England Excalibur. Tämä on se uudempi versio, se vanhan tuotanto on ilmeisesti loppunut. Kuten ostopostauksessani mainitsin, ensimmäisenä tästä lakasta mulle tuli mieleen OPIn Designer... De Better! Siinä lakassa on vain punaisia hippusia kun tässä on kultaa/kuparia.




Tässä kuvassa näkyy paremmin nuo hippuset:


Tähän päälle oli jotenkin pakko laittaa samantyyliset koristelut kuin silloin, kun lakkasin OPIn lakalla. Siitä tuo otsikossa mainittu toisto. :P Mustat pitsileimat tuntuivat sopivan erittäin hyvin tähän tarkoitukseen. Leimat ovat Pueenin laatasta 28.




Kaikki varmaan ovat yhtä mieltä kanssani siitä asiasta, että nämä ovat aivan mun näköiset kynnet? :D Tykkään ihan hirmuisesti näistä!

Helteistä viikonloppua kaikille, mä olen rohkea ja suuntaan todennäköisesti lauantaina mustikkaan, vaikka mut syödään siellä elävältä. ;)

27 kommenttia:

  1. Ihana leimauskuvio, ihana Excalibur... ihanat siis! :D

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka ihanat taas!! :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä, ihan sun näköiset :D Kauniit!

    VastaaPoista
  4. Niin saamaton kun olen en voi linkata omaa swatch kuvaa tähän, koska en ole vielä(kään) lakannut lakalla mistä nyt puhun. Eli Wet n Wild Fergien Going Platinum on aika samanlainen tän kanssa, mutta A England Excalibur on kyl hienompi ^_^ Mutta tuli heti se oma versio mieleen tästä lakasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpäs onkin! Mä tosin en oo aikonut ostaa noita Wettiksiä, kun en tykkää niistä, joten onneksi mulla on tämä. :D Aika jännä. :)

      Poista
    2. Mä en kans tiedä miks ostin sen lakan O.o Katotaan koska pääsee kynsille :D

      Poista
    3. No, meillä kynsilakkahulluilla nyt on aina välillä näitä repsahduksia... XD

      Poista
  5. Kyllä nää on ihan sun näköiset :D ihanat♥

    VastaaPoista
  6. Niin hienot kynnet oot tehnyt taas! :)

    VastaaPoista
  7. Sinulle on haaste! :)

    http://laatikollinenlakkaa.blogspot.fi/2013/08/toisen-valitsemaa-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tästä taitaakin tulla aika mielenkiintoinen toteuttaa! :D

      Poista
  8. On kyllä sinun näköiset kynnet! Mua vähän kuumottaa tää uusi versio, kun se näyttäisi melkein olevan dupe yhdelle H&M:n lakalle jota olen himoinnut. Kyseessä on siis tämä lakka:
    http://lifeofbambi.blogspot.fi/2013/06/pitsia-ja-kultaa.html

    Luuletko, että tämä voisi olla vastaus toiveisiini?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tässä Excaliburissa on ehkä enemmän hopeaa pohjalla ja vähemmän kultaa. Ja ehkä ne kultahippuset on hiukan isompia. Vaikea paikka! Mutta toisaalta jos oot tykänny tostakin niin en epäile, ettekö tykkäisi Excaliburistakin. :D

      Poista
    2. Varteen otettava vaihtoehto siis! Kiitos paljon mielipiteestäsi, luulen, että pystyn tän perusteella jo tekemään päätöstä :)

      Poista
    3. Jeps, toivottavasti oli jotain apua! :D

      Poista
  9. Hiiiieeeenooot!
    (ja pisteet otsikosta!)
    Niinkuin tuolla jo joku mainitsikin, niin tää on ihan huikean lähellä Wettiksen Fergie Going Platinum-lakkaa. (Joka on muuten oman kokemukseni perusteella todella hyvä lakattava!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! :D

      Kuvien perusteella tosiaan näyttää, että ovat hyvinkin lähellä toisiaan. Onneksi mulla on tämä, niin ei tarvitse Wettiksiin sekaantua, vaikka olisivatkin hyviä lakattavia. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)