tiistai 6. elokuuta 2013

Ihan kaikkea en sentään itse ostanut

Tässä viimeaikaisia hankintoja. Ajoimme siskon kanssa eräänä sunnuntaina kotia kohti meren rannalta ja päätimme poiketa matkan varrella sijaitsevaan Tokmanniin. Arvatkaa vaan pääsinkö sieltä ilman lakkoja ulos...? No en. :D Mukaan tarttui seuraavanlainen satsi.


Edessa olevat Wet Lookit pidän ihan itsellä, mutta nuo taustalla olevat light summer-lakat (edit. ei mitään shimmereitä niin kuin alunperin kirjoitin!) ajattelin laittaa tulevaan giveawayhyn muiden juttujen lisäksi (pidän sen, kunhan vaan jaksan väkertää lomakkeet sun muut valmiiksi :D). Wet Lookit ovat WL04, WL03 ja WL05. Light Summerit ovat LS01, LS05 ja LS02.

Seuraavaksi tulee sellaista, jota en ole ostanut vaan voittanut. Täytenä yllätyksenä kotiutui palkinto ihanaisesta Kynsien Viemää -blogista. Voitto tuli pelkästään sillä, että olin kommentoinut blogiin touko-kesäkuun aikana! Kannattaa siis kommentoida jatkossakin. ;)


Pieni palanen siirtofoliota, hopeinen nail art -lakka sekä Nufun musta lakka 132. <3 

Sitten vielä pari ostosta Adeninasta. Haluaisin ostaa kaikki Hologlam -kokoelman lakat itselleni. Niissä viehättää juurikin se ei niin voimakas hologrammisuus. Nämä ovat kaikki niin kauniita! Kuitenkin ostin ensimmäisenä tummansinisen (kyllä vain, sinisen!) Strap On Your Moonboots. Ihan puhtaasti siitä syystä, ettei mun kokoelmista tämän väristä löydy. :D


Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä myös Adeninasta ostettu perusmusta Camelot. Ostin tämän ihan kokeilumielessä (ja ennen kuin sain tietää Nufusta!), kun ei ole tullut tällaisia vielä kokeiltua. Mustaa tarvitsee aina! :D


Mustasta tulikin sitten mieleen mun muut mustat lakat. Varmaankin useat lukijat tietävät mun pitävän tummista lakoista. Kaivoin hyllystä kaikki mustat lakkani. Eihän niitä kovin paljon ollutkaan... ;)

Kaikki ovat siis ihan perusmustia (OPI on melkein). Vasemmalta oikealle: A England Camelot, Nfu Oh 132, China Glaze Liquid Leather, OPI Suzi Skis In the Pyrenees, Shisem E506 ja Rimmelin musta vuodelta miekka ja kirves. 

Näitä laittaessani pöydälle kuvattavaksi tulin ajatelleeksi sitä, miten nämä lakat suoriutuisivat leimauksesta. Sitäpä aion kokeilla seuraavaksi ja aion tehdä siitä jopa postauksenkin. :D Vertailen näitä käyttämiini Konadin ja Nailwaysin mustiin leimauslakkoihin. Katsotaan kuinka käy! :)

14 kommenttia:

 1. Piti muuten eilen ajaa samaa reittiä uudestaan, oli paljon mielenkiintoisempi. :)

  VastaaPoista
 2. En tykkää Flormarin lakoista, mutta noi uudet Wetlookit näyttää kivoille :)

  Muutenkin kivoja ostoksia/voittoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään joistakin flormareista, mutta en kyllä kaikista. Nämä ovat hinta/laatusuhteeltaan hyviä, mutta silti sitä suosii enemmän parempia merkkejä. :D

   Poista
 3. Noi wet lookit ja light shimmerit näyttää kyllä tosi kivoilta. Täytyypä kiertää tokmannit kaukaa;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä kannattaa kiertää kaukaa jos ei ole tarkoitus näitä kotiuttaa. :D

   Poista
 4. Itse olen testannut Wetlookit ja ne jäivät kotiin, tilasin viisi uutta väriäkin beautycosmeticsilta. Nuo Light Summerit testasin myös mutta lähtivät uuteen kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen testannut jo yhden noista ja ihan kivalta se vaikutti. Ei mikään superhyvä, mutta toimiva. Noista toisista en sitten tiedä minkälaisia ovat. :)

   Poista
 5. Leimaustesti postuasta odotellessa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy väkertää sellainenkin tässä kunhan ehdin! :)

   Poista
 6. En voi uskoa, että noinkin laajasta mustien lakkojen valikoimasta ei löydy Essien Liquoricea leveällä sudilla. Herranjumala. Se on _paras_.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nyt kun sanoit, niin ihmettelen sitä kyllä itsekin. :D Mulla vaan ei koskaan ole ollut ongelmia mustien kanssa, enkä koe näistä mitään huonoiksi niin en ole päätynyt etsimään sitä parhainta mustaa. Valkoisista kylläkin löytyy Blanc leveällä sudilla ja se on paras. :D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! Väritkin osuivat ihan nappiin. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)