torstai 22. elokuuta 2013

Ähkyä pukkaa!

Oon ollut omasta mielestäni suhteellisen maltillinen lakkojen oston suhteen. Nyt vähän lipsahti. Sisko painosti mua tekeen tilausta kosmetik4less-verkkokauppaan. Minähän luonnollisesti harasin vastaan kuin itsepäinen aasi... :P Sinnikkäästi sisko taivutteli ja lopulta onnistui murtamaan mun titaaninkovan itsekurin ja teimme kimppatilauksen sinne. 

Essencen tuotteet ovat yleensä hyviä edullisia lakkoja, mutta poikkeuksiakin on kohdalleni sattunut. Yhtä ainakin olen yrittänyt useampaan kertaan kynnelle, mutta en vain saa siistiä jälkeä aikaiseksi. Mulla onkin jo aika paljon essencen lakkoja. Päivitin lakkalistanikin, joten pystyn sen perustella sanomaan, että näitä Essencen lakkoja on yhteensä 30 kappaletta. :)

L.O.L, Icy Princess, I'm the Boss, Flashy Pumpkin

That's What I Mint!, Miss Universe, Prom-Pretty, Upper Green Side

Värilakkojen lisäksi ostin kokeiluun pikakuivattajan, pikakuivattavat tipat sekä UV-valossa hohtavan päällylakan. Viimeistä ei varmaan tule käytettyä paljoakaan, mutta erikoistilaisuuksiin käy varmasti hyvin! :)

Pikakuivattaja, tipat sekä hohtava päällylakka

Näiden lisäksi ostin vielä pari leimauslaattaa. Nuo kokokynnelle tarkoitetut leimat ei tule koskaan mahtumaan mun kynsille kun ovat niin pieniä, mutta ostinkin nämä noiden pienten kuvien vuoksi.

2 kpl essencen laattoja

Näiden lisäksi ostin lakkoja itselleni nimipäivälahjaksi (ah mikä tekosyy! :D) Adeninasta. China Glazen Admire, mulla on puuttunut vaaleanpunainen leimauslakka jo pitkään. Aikoinaan mainitsinkin, että haluaisin kaikki Hologlam-kokoelman lakat, mutta näistä nyt ostin vain Astro Hotin ja Galactic Grayn. Kyllä ne muutkin sieltä vielä mun hyllyyn eksyy. ;)

Admire, Astro Hot, Galactic Gray

Ja uhkasinhan mä ostaa myös A Englandeja lisää. Briarwood on ihan täydellinen syksylakka ja Fated Prince nyt vain kuuluu tummista pitävän lakkahyllyyn. :P Näiden lisäksi ostin vielä Dependin hopean leimailuja varten. Testasin nopeasti sitä ja voin kyllä sanoa että toimii se tämäkin! :)

Briarwood, Fated Prince ja Dependin 223
Näiden lisäksi Adeninasta päätyi myös S-Sarjan laattoja mun haltuun. Nämähän ovat isompia laattoja, joiden halkaisija on 7 cm. Nuo kiekurakuviot näyttää niin herkullisille, että uskon käyttäväni näitä aika paljon. Ja tuo keskellä oleva kuvio sopii mun ylipitkille kynsille tällä hetkellä, sillä kuvion pituus on ainakin tuossa verkkokuviossa 19mm. :)

S-Sarjan laattoja

Nyt taas ollaan maltillisempia tulevien ostoksien suhteen! Laskin kuitenkin, että mulla on "vain" 17 lakkaa kokeilematta (eikä yksikään vaikuta epämiellyttävälle, joten ei ole vaikea valita testattavaa), vaikka nämä uutukaisetkin lasketaan mukaan. Ei siis stressiä siitäkään. :P Mitäs se teidän saldo näyttää?

10 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja oot ostanu :) noi chinat näyttää todella hyvälle! :)

  VastaaPoista
 2. En uskalla laskea purkkini saldoa...pääsin joku päivä sitten alle 50 mutta nyt on taas postilaatikko tulvinut joten....

  Kivoja ostoksia, etenkin Essecet on siitä mukavia ettei ne vie vararikkoon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli viime vuoden puolella sama tilanne kuin sulla, nyt oon ollut sen verran maltillinen ettei saldo ole kasvanut niin hurjasti. :D Onneksi mä en ole hurahtanut hiekkalakkoihin kun niitä tulee joka tuutista. Silloin olisi varmasti saldo pompsahtanut ylöspäin aika roimasti! :D

   Jep, Essencet ei kyllä maksa paljoa. :)

   Poista
 3. Voi mitä ihanuuksia :) Essencestä on tullut yksi mun lempimerkeistäni, sillä lakat ovat enimmäkseen todella hyviä koostumukseltaan ja niissä on jopa kiva leveä suti - ja minimaalinen hinta! :D

  Ja mun käyttämättömien lakkojen saldoni... *rumpujen pärinää ja fanfaareja* YHDEKSÄN! Kyllä, YHDEKSÄN! Eikä matkallakaan ole kuin, hups, viisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Essencet ovat kyllä liian halpoja, niitä tulee ostettua paljon kerralla. :D

   Ohhoh! Yhdeksän on aika todella pieni saldo! :D

   Poista
 4. Saako esittää postaustoivomuksen? Kerro että mitä mieltä olet noista essencen kuivatustipoista ja miten niitä käytät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa ehdottomasti esittää! :) Pikaisesti olenkin niitä jo testannut, mutta voin tehdä niistä erillisen postauksenkin. Tuosta normaalista Essencen pikakuivattajasta voin oman kokemuksen perusteella sanoa, että sillä saa heittää vesilintua. Eli ei tee yhtään mitään.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)