perjantai 16. elokuuta 2013

Kuin aurajuusto

Niin loogista kuin se onkin, ensimmäisenä tästä lakasta tulee mieleen aurajuusto. Syy on seuraava: sitä joko rakastaa tai siitä ei pidä. Minä en pidä aurajuustosta, mutta tästä pidän. :D Kyseessähän on A Englandin Love is Enough. Mulla ei ollut ongelmia tän levittämisen kanssa, kaksi kerrosta riitti hyvin. Tummien lakkojen fanina tämä on ehdoton mun kokoelmiini. Olin ihan sairaan väsynyt kun lakkasin näitä kynsiä ja oletin, etten saa yhtään mitään aikaiseksi. Lopputulos yllätti ihan täysin.
Tähän halusin ehdottomasti mustat leimat, en mitään muuta. Ja vielä sellaiset, jotka eivät peitä koko kynttä. Löysinkin sellaiset leimat laatasta A08. 
Niin yksinkertaista, mutta jotenkin mun makuun kaikki sopi yhteen niin hyvin. Näitä tuijottelin koko ajan. Kaikkien mieleen tällaiset kynnet eivät varmastikaan ole, mutta nämä on niin mua. :D

Tämä postaus on sitten väännetty ihan silmät ristissä, joten jos normaalia enemmän virheitä löytyy niin siinä syy... :D Huomenna lauantaina aamusta suunnataan viettämään ihanan serkkutytön polttareita! Kylmää on ja vettäkin luvattu, mutta ei haittaa, sillä hauskaa tulee olemaan! 

Tähän loppuun vielä pieni mainostus: Adeninalla on tämän viikonlopun A Englandin The Legend-kokoelma tarjouksessa! Jos jokin lakka näistä kiinnostaa, kannattaapi se hankkia parin päivän sisään edullisemmin! ;)12 kommenttia:

 1. Mä en ymmärrä kuinka saat noista kuvista noin herkullisen mehukkaan tarkkoja! Ihana lakka ja nuo leimat on mageet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Omasta mielestä mulla on vielä hurjasti parannettavaa näissä kuvissa, haaveilenkin järkkäristä. :D

   Poista
 2. Mä luin eka vaan otsikon ja näin kuvan kynsistä, mietin muten ihmeessä nää näyttää aurajuustolta :D haha no asian selvisi onneksi heti alkuun. Nää näyttää kyllä hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Näin mä vähän aattelinkin, että jos ei heti lue sitä tekstiä niin voi ihmetellä tota otsikkoa. :D

   Poista
 3. Tyylikäs väri, tykkään kovin. Myös nuo mustat leimat, wau!

  VastaaPoista
 4. Kivasti valittu leimat tuon lakan päälle! Näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
 5. En pidä aurajuustosta ollenkaan hyi yök, niin hieman "pelotti" katsoa minkälaiset kynnet oot tehnyt :D No mutta, noista tykkään ja paljon, todella hienot!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)