perjantai 30. joulukuuta 2016

Seuraavan vuoden suunnitelmat ja joulukuun syntilista

Otetaan ensin nuo seuraavan vuoden suunnitelmat: Olen jo pidempään maininnut työkiireistä, eikä tuo asia ole edes lähiaikoina helpottamassa. Työnkuvani on muuttumassa pikkuhiljaa paljon vaativampaan suuntaan, ja se tulee vaatimaan multa enemmän kuin aikaisemmin. Työtä tulee varmasti tehtyä normityöajan ulkopuolellakin, enkä tarkalleen tiedä paljonko aikaa mulla menee töiden tekemiseen. Villi arvaus on, että aika paljon. En haluaisi jättää rakkaita harrastuksia pois, varsinkaan tätä, joten jotta pystyisin jatkamaan, mun pitää myös jatkaa kahden postauksen viikkotahtia. Se tuskin on teille ongelma, olenhan tehnyt sitä paljon jo tänäkin vuonna. Kunhan nyt kuitenkin ilmoitin teille missä mennään. :)

Seuraavaksi joulukuun syntilista. Tämä lista ei ole kovin vähäinen, mutta ainahan joulukuun ostokset menevät yli muiden, eikö vain? Onhan joulukuuta vielä hetki jäljellä, mutta en ole suuntaamassa mihinkään ostoksille, joten en usko, että mitään päivitystä listaan tulisi.

Huomasin tätä listaa tehdessäni, että joulukuu oli itselläni sen verran kiireinen, että en kiertänyt kauppoja juuri yhtään. Ainoastaan Helsingin reissulla piipahdin Sokoksella ja yhdesti täällä Emotionissa. Tavallisia shampoita, kynsilakanpoistoaineita sun muita ei tarvinut ostaa koko kuukautena, joten niitä ei sitten tullut ollenkaan.

Kaverin kanssa kimppatilaus Pretty Polishille: Picture Polish Karma ja Cirque Halcyon. Karmaa olen ihaillut aina Kaisan kynsillä, joten se sai nyt päätyä ostoskoriini. Näiden summa postikuluineen 25,1€.


MoYoun tilaus tuli tehtyä myös, viisi laattaa kotiutui tällä kertaa ja hinnaksi tuli 29,40€.


Colour Aliken kimppatilaus, oma osuus on tässä. 25,4€


Kerrankin kun pääsin hypistelemään UD:n tuotteita livenä, jotain oli pakko ostaa. Setting Spray oli melkein loppu ja yksi nakupaletti oli pakko-ostos. Sokoksen ostokset, 57,90€


Tainan postauksen innoittamana ostin itselleni Emotionista testiin Essien Millionailsin. Jospa mä saisin pikkuhiljaa kynnet kuntoon.



Pikaisesti vilkaisin myös Philosophyn hyllyä ja kun näin tämän paketin, se oli pakko ostaa. Olen ihan hulluna Philosophyn tuotteisiin, mutta mulla on liian kallis maku. 1/3 pois hinnasta ja olen myyty.


Emotionin ostokset tekivät yhteensä 38,7€.

Tästä nyt kun pikaisesti laskee yhteen joulukuun ostoksia, saan loppusummaksi 172,9€. Tämä tuntuu tosi isolta summalta, mutta joukossa on ehdottomasti sellaisia asioita, joita en osta joka kuukausi. Jos olisin malttanut mieleni Sokoksella ja Emotionissa niin summa olisi kohtuuden rajoissa. Ehkäpä erittäin raskas joulukuu on aiheuttanut sen, että olen hemmotellut enemmän itseäni kaikella kivalla. Vai onko se vain yritys selittää itselle miksi meni noin järjetön määrä rahaa kosmetiikkaan? :D 

Muistakaahan juhlia maltillisesti vuoden vaihtumista! Meillä vähän jännätään, mitä koiruus sanoo ilotulitteista. Rymyhän täyttää tänään tosiaan yhden vuoden, joten se oli aika pieni edellisen uuden vuoden aikaan. :D Ei tuo koira ole ammunnoissa paukkuarkuutta hirvittävästi näyttänyt, mutta kun ei voi tietää varmaksi niin pitää vähän seurailla. 

12 kommenttia:

  1. Ei saa laskea yhteen, ei. Jos katsoo vaan jokaista erikseen, niin ei tunnu yhtään niin pahalle :D

    Ja ei tuo loppusummakaan niin tolkuton ole, muistelepa sitä näyttöä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, jos katsoo erikseen niin ei tunnu pahalta. Mutta se tekee hyvää ynnäillä näitä että saa myös sen kokonaiskuvan. :D

      No ei siihen verrattuna kyllä, mutta onhan se ollut ihan järjettömän hyvä näyttö!

      Poista
  2. Oi ihania ostoksia! Ja hirmuisesti onnea Rymylle! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki kyllä tuli "tarpeeseen"! :D Rymy kiittää! ♥

      Poista
  3. Tosi hyvät ostokset! Kertoo sitten mitä Millionailsista tykkää :) Kahden postauksen tahti on parempi kuin ei ollenkaan! Harmittaa kun tosi moni lempiblogi on lopettanut joten toivottavasti sinä jaksaisit vielä blogata, sulla on nimittäin hyvä blogi ja olet taitava tässä harrastuksessa :) oikein odottaa uutta postausta.

    Hyvää uutta vuotta ja jaksamista työn tuomiin haasteisiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä aloitinkin jo tekemään postauksen alkutilanteesta ja päivittelen sitten tietoja jos aine alkaa vaikuttamaan! :)

      Muakin harmittaa monen blogin loppuminen, mutta selväähän on, ettei tätä tule kuitenkaan ikuisesti tehtyä. Toivottavasti innostusta riittää vielä pidemmäksi aikaa, on tämä sen verran mukava harrastus. :)

      Kiitos! ♥

      Poista
  4. Huisin hyvää uutta vuotta <3

    VastaaPoista
  5. Hei ihan mahtavat ostokset! Eikä tuo loppusumma nyt ihan järkyttävä ole, sitä ei vaan saa ajatella. Ajattelet vaan noita kaikkia kivoja uusia juttuja ja iloitset läpi vuodenvaihteen :D :D

    Oikein loistokasta Uutta Vuotta! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nämä kaikki kyllä tuon rahan arvoisia, ei siinä mitään! :D

      Ihanaa Uutta Vuotta myös sinne! ♥

      Poista
  6. Hyvää uutta vuotta sinne! Mun mielestä pari kertaa viikossa on oikein kiva tahti, itsekin postaan säännöllisen epäsäännöllisesti, lisäksi päivittäisestä kalenteri postauksista tuli blogi-ähky. Millionails kiinnostelee, kerro jossain välissä miten sen kanssa sujuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tohon tahtiin mä kyllä kykenen, se ei tuota ongelmia. :)

      Kyllä mä kerron miten kävi, toivotaan, että hyvin! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)