keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Joulukalenterin sisältöä, osa 4

Viimeinen luukku on avattu sunnuntaina, joten nyt olisi viimeisten luukkujen sisällön aika. Luukut 21-25 sisälsivät seuraavia tuotteita:

Päivä 21: Dermalogica Daily Microfoliant 

Tämä tuote on tullut LivBoxistakin mielestäni aikoinaan, joten se löytyykin jo itseltä, enkä hirvittävästi sitä ole käyttänyt. Annoinkin tämän kaverille ja pidän avatun kappaleen itselläni.

Tuote on näytekoko 13g, mutta erittäin riittoisa ja täysikokoinen tuote (74g) maksaa 50,95€.

Päivä 22: Molton Brown Pink Pepperpod Body Wash

Nätti pullo, kiva tuoksu, joten testiin menee ehdottomasti!

Tuote on näytekoko, täysikokoinen (300ml) maksaa 24,45€.


Päivä 23: Ole Henriksen The Clean Truth Cleansing Cloths

Puhdistusliinat ovat oikein käypiä reissun päällä, mutta jotenkin en osaa niitä käyttää kotona ollenkaan. Testailen kuitenkin näitäkin. 

Tuote on näytekoko, täysikokoinen tuote maksaa 14,95€.

Päivä 24: Look Good Feel Better Eye Shading Brush

Siveltimet on aina kivoja, tätä kokeilen oikein mielelläni!

Hintaa tuotteella on 8,95€.

Päivä 25: Illamasquan luomiväripaletti ja alekoodi kauppaan

Wuhuu, ihan mieletöntä! Ihan oikea tuote valittu viimeiseen luukkuun. ♥

Tuote on täysikokoinen ja maksaa 41,95€!

Nyt kun kalenteri on käyty läpi, sanoisin, että siellä on ihan muutamia tuotteita, jotka eivät innostaneet, mutta pääsääntöisesti kaikki oli tosi kivaa.

Jos nyt jotain superhyviä juttuja tähän nostan, niin ehdottomasti Pixi Glow Tonic on kokeilemisen arvoinen. Veikkaan, että ostan sitä täyden putelin. Samoin kuin Moroccanoilin hiusöljy, kädetkin tuntuu ihanalta kun sitä on levittänyt hiuksiin. Myös Foreon kasvosuristin on ollut mielenkiintoinen ja oikeasti toimiva systeemi, mulla on kasvojen iho tosi sileä ja pehmeä tällä hetkellä. Muita juttuja en osaa vielä nostaa huipputuotteiksi kun en ole niihin ehtinyt perehtyäkään. 

Muutama tuote ei iskenyt, esimerkiksi laventelin tuoksuinen tyynysuihke, pürminerals-ripsari ja Christophe Robinin hiusnaamiom joka oli ihan liian voimakkaan tuoksuinen.

EHDOTTOMASTI ostan kalenterin myös ensi vuonna, sikäli mikäli rahat vain riittää. Vaikka kalenterissa oli paljon näytekokoja, silti kalenterin hinta on mielestäni alhainen sisältöön nähden. Ihan kymppikalenteri kyllä! ♥

4 kommenttia:

 1. Paljon tämä kalenteri nyt maksoikaan? Ihan huippuhyvä ylläri aatolle, tuo paletti on ihanan näköinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 89€, jos olisin älynnyt maksaa punnissa niin sen hinta olisi ollut edullisempi, mutta ostaessa sen hinnaksi oltiin merkitty tuo summa. :)

   Se oli kyllä kiva ylläri, mukava päästä testailemaan tuota palettia. :)

   Poista
 2. Ma kylla sanoisin etta noi on matkakokoja eika naytteita. ;) Naytteet on kooltaan muutaman hassun millin ja niita saa ilmaiseksi.

  Mutta muuten erittain samaa mielta, ehdottomasti hankin tan myos ensi vuonna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä ihan oikeassa, ei käynyt mielessäkään erotella tuota matkakojuttuja ja näytteitä. :D Joissakin tuottessa ne näytteetkin on niin isoja, että en sen kummemmin ajatellut asiaa, hyvä huomio. :)


   Poista

Kiitos kommentistasi! :)