maanantai 26. joulukuuta 2016

Tilaus Colour Alike -verkkokauppaan

Toivottavasti teillä on ollut oikein mukava joulu! Itsellä nämä välipäivät ovat onneksi ylityövapaita, joten pääsee vähän lataamaan akkuja. :)
Teimme kaverin kanssa colouralike.com -verkkokauppaan tilauksen black fridayn aikaan. Innostuin asiasta oikeastaan siksi, että halusin ruskean leimauslakan ja tuolta löytyi yksi, jota ei ole naiskauneus.fi -sivuilla tarjolla. Kaveri halusi myös paria lakkaa, joita ei tuolta suomalaisesta verkkokaupasta saa.  

Tilaus meni kivuttomasti sisään, mutta ihmeen kauan se oli käsittelyssä ennen kuin siitä tuli seurantakoodi. Ehkäpä tuo alennusmyynti sitten aiheutti pientä viivettä postituksiin.

Kovin ovat tummia kaikki sävyt jotka tilasin, mutta toivottavasti toimivia. En kyllä ole tämän merkin lakkoihin törmännytkään, jotka eivät toimisi. Tai no valkoinen leimauslakka ei nouse kaikista ohuimmista kuvioista ainakaan mun käytössä, mutta muuten toimii. 

Tilasin yhteensä viisi lakkaa, joista Willow (vasemmalla alhaalla) ei ole leimauslakka. 


Vasemmalla ylhäällä Chestnut, sen alapuolella Holy Night ja alimpana Willow. Oikealla ylhäällä tavis musta ja sen alapuolella Twilight. 

En ole oikeasti ehtinyt tai jaksanut koristella kynsiä, joten pitkään olen mennyt yksivärisillä lakkauksilla. Jos rehellisiä ollaan, olen tainnut koristella kynnet kolme kertaa joulukuussa. Jälleen piti nopeasti lohjenneet lakat vaihtaa uusiin ja Willow pääsi testiin. Se on kyllä todella upea lakka, peittää lähes yhdellä, mutta kaksi kerrosta laitoin. 


Tuo lakka on kaunis oikein tumman luumun sävyinen, vaikka se tässä kuvassa näyttääkin lähes mustalta. Mutta tuo pullokuva on oikeanlainen. 

Colour Alike -verkkokaupasta jäi pelkästään positiivinen kuva. Postarit maksoivat 6€, ihan sama minkä kokoinen paketti on tulossa. Pakettiin tuli seurantakoodi ja se tuli kirjattuna kirjeenä postiin parin viikon sisällä tilauksesta. Suosittelen jos merkin lakat kiinnostavat! :)

6 kommenttia:

 1. Aika ihana :) Mahtaisi toimia leimauksessakin sitten, vaikkei leimauslakkana myytykään?

  Pitääkin tässä kokeilla niitä rinssiä ja rinsessaa, pistin ne ihan tikulle vaikka leimauslakkoja ovatkin :D Ja sillä perusteella tulevat kyllä toimimaan. Mutta kun jaksais lakata kynnet, ei tässä enää muuta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, mutta en oo kyllä ihan satavarma toimisiko, pitää kokeilla joskus. :)

   Minä sentäs jaksoin kuule eilen lakata ja oikein koristellakin, jospa näillä loppuvuoden pärjäis! :D

   Poista
 2. Juukelis, miten upea lakka:o Mä haluaisin myös noita Colour Aliken leimauslakkoja, mutta jotenkin aina löytyy muita rahareikiä niin paljon, ettei raaski. Pari omistamaani cremeä ovat oikein hyvälaatuisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mäkin kauan odotin, että maltoin tehdä pelkästään leimauslakkatilauksen, kun kaikkea tärkeämpääkin on tarjolla. :)

   Poista
 3. Ooh, nyt on niin maukkaan näköistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)