keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Joulukalenterin sisältöä, osa 1

Tässä postauksessa esittelen Lookfantasticin joulukalenterin sisällön luukuista 1-6. Ensi viikon keskiviikkona kooste tulee luukuista 7-13. Sitten luukut 14-20 ja viimeisenä keskiviikkona esittelen luukut 20-25. 

Lisäilen tuotteiden hinnat myös Lookfantasticin sivuilta, näin pystyy sitten lopuksi hahmottamaan oliko kalenterin sisältö oikeasti niin arvokas kuin sitä mainostettiin. :)

Mutta nyt ne ensimmäiset tuotteet. Juuri tätä mä tältä kalenterilta odotinkin: Tuotteita, joita en ole kokeillut, mutta niitä hehkutetaan paljon. Näitä on tosi mukava päästä kokeilemaan, varmasti löydän uusia vakkarituotteitakin! 


1. päivä: Pixi Glow Tonic

Kevyesti kuoriva kasvovesi. Ensin olin vähän että mikä tämä on, mutta sitten asiaa googlattuani innostuin. Tuote on todella paljon hehkutettu, tällä kuulemma saa ihmeitä aikaan. Sen teho perustuu glykolihappoon joka irrottaa kuollutta ihosolukkoa. Oujee, kuulostaa hyvältä! 

Tuote on näytekokoinen 15 ml ja Lookfantasticin sivuilla 250 ml tuote maksaa hiukan yli 20 € pullo. 

2. päivä: Rituals The Ritual of Sakura Body Cream

Minun nenääni ihan liian voimakkaasti tuoksuva vartalovoide, harmi kyllä. Tämän annan eteenpäin jollekin, jonka nenä kestää tätä. 

Näytekoko 70 ml, täysikokoinen 220 ml maksaa 23,95€.

3. päivä: INIKA Loose Mineral Blusher Blooming Nude

Mineraalimeikkejä, jee! Ehkä mä nyt opettelen käyttämään poskipunaa kun sellainen löytyy.  :D INIKA merkkinä outo, olen törmännyt kyllä joissakin blogeissa, mutta omaa kokemusta merkistä ei ole.

Täysikokoinen tuote, hinta 25,95€

4. päivä: thisworks Sleep Plus+ Pillow Spray

Vaikka haluaisinkin nukkua yöni hyvin, en usko laventelintuoksuisen sprayn edesauttavan hyvien yöunien maailmaan. Itse en käytä edes voimakkaantuoksuisia pyykinpesuaineita, joten tämä varmaan jää kokeilematta. 

Spray on 5 ml näyte, täysikokoinen 75 ml tuote maksaa 30,95€.

5. päivä: Moroccanoin Treatment

Tätä olen aikaisemmin halunnutkin jo kokeilla, mutta en vain ole tullut ostaneeksi. 

Tässä ylistävä mainosteksti Moroccanoilin sivuilta: Saat silkkiset, kiiltävät ja terveet hiukset, jotka aina olet halunnut. Moroccanoil® Treatment on tuote, joka öljyä sisältävien hiustenhoitotuotteiden markkinoille tuonnin pioneeri ja loi maailmanlaajuisen arganöljyinnostuksen. Hiusten muotoilun välttämätön pohja, Moroccanoil Treatment -hoitoöljy, jota voi käyttää hoitavana, muotoilevana ja viimeistelevänä hiustyökaluna. Runsaasti antioksidantteja sisältävää arganöljyä ja kiiltoa lisääviä vitamiineja sisältävä, hiustenhoidon täydellisesti uudistava hiushoito selvittää takkuja, nopeuttaa kuivumista ja tehostaa kiiltoa – tuloksena on ravitut, helpommin käsiteltävät ja sileät hiukset jokaisen käyttökerran jälkeen. Loista ylitse muiden.

Tämä on matkakokoinen tuote (25 ml), joka maksaa 16,45€.
 
6. päivä: MONUSKIN Professional Skincare Illuminating Primer

Aika mielenkiintoinen tuote! Tasoittavaa ja heleyttävää primeriä voi käyttää yksinään tai meikin pohjustukseen. Tuote on onneksi minun nenään tarpeeksi tuoksuton, tämä menee kokeiluun. Miinus tuosta purnukasta, sieltä on hankala annostella tuotetta, sillä pullo on kova eikä sitä oikein pysty puristamaan. 

Tämä tuote oli 25 ml, ja täysikokoinen tuote (50 ml) maksaa    (Feeluniquen sivuilla, koska lookfantsulla loppu) 38,34€.

Tässäpä kuuden ensimmäisen luukun tuotteet. Neljä huippuhyvää, kaksi vähemmän kiinnostavaa. Ehdottomasti olen ollut kuitenkin tyytyväinen kalenteriin. :) Mitä mieltä te olette?

P.S. Huomasitteko blogin värien muuttuneen? Nyt tällä uudella näytöllä näköjään kaikki värit on paljon voimakkaampia, joten siitä taustasta piti päästä eroon. Ehkä vielä värkkäilen uuden bannerin, mutta omaan silmään näin on jo paljon parempi. :)

6 kommenttia:

  1. Tää on ollut kyllä kiva katenteli! Teeks mulle myös bannerin? Pliis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :) Voi kun mä ehtisin tehdä edes itselle sen niin olisin hyvin tyytyväinen! :D

      Poista
  2. Hienoa, että tähän mennessä on tullut kivoja tuotteita :) Toivottavasti taso ei ala laskemaan tästä eteenpäin, vähän on Essencen kalenterin kanssa ollut sitä ongelmaa...

    Ja juuei en huomaa :D Tällä mun (onnettomalla) näytöllä täällä näyttää ihan samalle kuin ennenkin, mutta pääasia kai se että ittelle kelepaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan joo ettei huonone yhtään tuo kalenteri. :)

      Näissä mun kahdessakin näytössä on ihan valtava ero, joten uskon kyllä että sun näytöllä se ero ei näy kyllä yhtään. :D

      Poista
  3. Moroccanoil on parasta! Mulla on jo muutama iso pullo mennyt ja kohta pistäisi taas ostaa uusi :D Toi tyynysuihke kuulostaa aika oudolta ja hirmu turhalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kokeilin eilen tuota ja tosi hyvältä vaikutti, en yhtään ihmettele että on niin hehkutettu tuote. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)