maanantai 9. toukokuuta 2016

Picture Polish Spring

Viimeinkin mä uskalsin laittaa Picture Polish Spring -lakan kynsille. Jemmailen näitä taas tuttuun tapaan ja yksi on vielä käyttämättä kynsillä. 

Spring oli jälleen helppo tapaus, kaksi kerrosta riitti peittämään mun kynnet. Tälle ihanuudelle mietin kavereita ja päädyin Lumenen hiekkalakkaan Sandy Brook ja Colour Aliken Supernovaan. Mun olisi pitänyt etsiä paremmin mätsäävät kultaiset lakat, sillä toinen on keltaisempi kuin toinen. Mutta ei se kyllä lopulta haitannut. Leimat tein BPL-027 -laatasta.


Leimat onnistuivat tosi hyvin, laatta ja Supernova toimivat kuin ne olisi tarkoitettukin yhteen. :D


Tuo Spring on tosi kaunis ja sopii hyvin omaan ihonsävyyn. Ehdottomasti lakka joka kannattaa omistaa. :)  Näköjään unohdin pullokuvista Lumenen lakan, mutta jospa se toisella kertaa sitten tulisi mukaankin.

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Picture Polish Spring (x2)
 • Lumene Sandy Brook (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslakka Colour Alike Supernova
 • Leimojen päällä NPB Digital Flash

10 kommenttia:

 1. Sievät, jopa on taidolla leimattu. Itsehän saisin tuon kuvion pilalle :D Spring on nätti, mulla ei sitä ole kun en enää ole niin pinkkien perään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hyvä tuuri sanon minä! :D Mä en ollut alussa yhtään pinkkien ja vaaleanpunaisten perään, nyt voisin pitää pelkästään niitä kynsillä tummien sävyjen lisäksi. :)

   Poista
 2. Spring on kyllä niin huippunätti lakka. Jännättää mikä sävy Summer-lakkaan tulee kun se tulee :) Senhän on pakko tulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Sehän tulee ihan varmasti ja pakkohan se on ostaa kun kaikki muutkin löytyy! :D

   Poista
 3. Lakkaus on sievä, ja kynsikuvakin näyttää jotenkin oikein erityisen hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä olen kamppaillut noiden kuvien kanssa kyllä koko järkkärin olemassaolon ajan. Pokkarilla sai niin helposti kaikki tarkkana, mutta järkkärilläpäs ei. :D

   Poista
 4. Oih, kauniit lakkaukset ♡

  VastaaPoista
 5. Spring on ihana! Ei ole mulla vielä päässyt kynsille, kun laitoin New Yorkin ensin. Toi sun leimakoristelu on muuten aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on kyllä ihania ja omistamisen arvoisia! Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)