maanantai 23. toukokuuta 2016

Nyt on sopivan kokoisia niittejä!

Mulla on yleensä ollut niin, että saan valita neljä testituotetta Born Pretty Storesta kerrallaan. Tällä kertaa valitsin leimasimen ja laatan, jotka olen esitellytkin teille. Noiden lisäksi olin valinnut kultaisia ja hopeisia 0,8 mm:n niittejä, mutta sainkin vahingossa kaksi pussia hopeisia (1 mm ja 0,8 mm). Eipä se haittaa, hopeinen istuukin omaan makuun enemmän kuin kultainen. :) Tässä manissa käytin noita 1 mm:n niittejä, eihän noissa hirvittävän suurta eroa ole, mutta kyllä sen silti huomaa kun niittejä vertailee. 

Mä en pidä isoista koristeista kynsillä, joten tällaiset oikein pienet niitit ovat enemmän kuin tervetulleita omaan kokoelmaan. Nämä eivät lähde niin helposti kävelemään itsekseen, vaan pysyvät paremmin paikallaan sen ajan kun lakkaus on kynsillä. :) 

Pohjalla Picture Polish Cyan, jota laitoin kaksi kerrosta. Kolmaskaan ei olisi ollut pahitteeksi, mutta kahdellakin pärjää. Tein valkoiset leimat nimettömiin laatasta Überchic 6-02. Keskisormeen tein valkoisen raidan vinyylien avulla ja päälle laitoin niittejä. 


Onneksi mulla on olemassa tosi teräväkärkiset pinsetit, sillä niiden avulla pienien niittien laittaminen paikoilleen oli paljon helpompaa. :)


Cyanin ja valkoisen yhdistelmällä ei oikein voi mennä pahasti pieleen mitenkään. Tykkäsin tosi paljon lopputuloksesta, vaikka kärjet vähän kuultavatkin läpi. :)

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Picture Polish Cyan (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslaatta Überchic 6-02
 • Leimauslakka Colour Alike valkoinen
 • 1mm hopeiset niitit
 • Koristelujen päällä NPB Digital Flash


Niitit löytyvät kynsikoristeista ja maksavat normaalisti 2.76 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)


24 kommenttia:

 1. Ihana ihana lakkaus! ❤ Mäkin voisin melkeinpä pyytää näitä testiin seuraavaksi... Harmi vaan että pussissa on näitä vain sata. Vaikka saahan noita toki ostettua sitten lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä lakkaus onkin muuten just sellainen, mikä sopisi myös sun kynsille! :) Joo, kovin on kallista noin vähäiseksi määräksi, mutta varmasti näissäkin tulee hinnat alas jossakin vaiheessa. :)

   Poista
 2. Oih, aivan älyttömän ihanat lakkaukset ♡

  VastaaPoista
 3. Wautsi, tosi upea lakkaus kaikkinensa :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniit <3 nimettömän valkea leima on aivan ihana! Onpa kyllä pieniä niittejä, en tiedä tykkäisinkö itse. Tosi ärsyttävää kun vanhingossa laitetaan ihana muuta...mutta ihanat kynnet teit ja ei tuota kärkien kuultamista kyllä huomaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Mä taas tykkään juuri näistä pienistä, ei tipu ainakaan kynsiltä! :D

   Poista
 5. Ihanat <3 Tykkään tositosi paljon!

  VastaaPoista
 6. ihanan harmoninen lakkaus!

  VastaaPoista
 7. Oikein kivat kynnet! Nuo niitit näyttää juuri sopivan pieniltä. Cyan on kyllä niin kaunis! Tuo laatta näyttää muuten todella kivalta! Pitää varmaan hankkia uusia laattoja tännekin päin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mun käyttöön nuo niitit on ihan täydellisen pieniä. :) Mulla on myös hirmuinen laattakuume, vaikka löytyyhän niitä entuudestaankin jo järjettömät määrät... :D

   Poista
 8. Aivan ihanat kynnet! Just täydelliset :)

  VastaaPoista
 9. Oi että, mielettömän ihanat!

  VastaaPoista
 10. Ihanat! Tosi kivat noi niitit raidan päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noi niitit pysyikin vielä tajuttoman hyvin kiinni. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)