torstai 20. marraskuuta 2014

Vesimelonia

Toinen Born Pretty Storen testituote on leimauslaatta Qgirl-010. Näitähän mulla on jo ennestään, joten tiedän toimivaksi. Mulla vain ei ollut tätä sarjaa vielä silloin, kun valitsin näitä tuotteita testiin. Näillä tosiaan kesti saapua todella kauan perille. :)

Ostin taas yhden Essien Cittarin alesta, kun näitä alennuksia nyt ei voi vain ohittaa. Mulla oli kolme vaihtoehtoa, joista sisko valitsi mulle tämän Watermelonin. Tällaiset lakat on hurjan kauniita luonnossa, mutta mun vanhalla pokkarilla ja kehnoilla kuvankäsittelytaidoilla tämän kauneus ei tule esiin näissä kuvissa. Toisella näytöllä se näyttää enemmän oikealta kuin toisella. Eli ei taas voi tietää mitä te näette omilla näytöillänne. :D 

Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä on pelkästään Watermelonia kaksi kerrosta, lähes yksikin olisi riittänyt mun levitystyylillä. Keskisormessa pohjalla on China Glazen Friends Forever, Right? (tosin se kyllä näyttää kuvassa valkoiselta, mutta ei livenä), jonka päälle tein leimat laatasta Qgirl-010 ja käytin leimauslakkana tuota Watermelonia. Leima näyttää ehkä eri lakalta, mutta kyllä se valkoisen päälle leimattuna on tuo Essien lakka. :) Nimettömään laitoin muutaman kerroksen Lumenen Sparkling Sand -lakkaa.


En oikein tiedä onko tuo Lumenen lakka tarkoitettu tekstuuriksi, nimen perusteella voisin näin olettaa. Jätin sen testimielessä ilman päällyslakkaa ja pinnasta tuli tosi karhea. Ihan liian karhea mun makuun. Mulla tarttui hiukset, vaatteet ja vessapaperikin inhottavasti kynsiin. :D 

Lopulta mulla meni hermot ja lisäsin kerroksen pikakuivattajaa tuohon päälle, mutta en kuitenkaan enää jaksanut kuvata kynttä. Se auttoi hyvin tarttumisongelmaan ja pinta jäi silti rosoiseksi.  

EDIT: Käytetyt lakat unohtui kokonaan tästä postauksesta, kiitos Fani että ihmettelit tuota Lumenen lakkaa! :D

Tässäpä ne:

Essie Watermelon, China Glaze Friends Forever, Right? ja Lumene Sparkling Sand

Käyttämäni laatta löytyy kynsikoristeista ja maksaa tällä hetkellä 2.09 USD (norm. 2.99). Koodilla DRL91 saa ostoksista 10 % alennusta ostoksista. :)



16 kommenttia:

  1. Minä en kyllä huomaa että sulla olisi "huonompi" kamera ja kehnot kuvankäsittelytaidot :) sulla on aina hyvät kuvat. Mulla ei Watermelonia olekaan vaikka se tuntuu olevan suosittu sävy. Nätit kynnet taas kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3
      Tämä ei kyllä ollut yhtään hutiostos, ihana lakka!

      Poista
  2. Ihanat kynnet. ^_^ Watermelon on niin herkullisen hedelmäinen ja sen nimi on aivan liian ihana. :D Born Prettyllä kestää aina. Varmaan meni 1,5 kk, kun viimeksi odotteli pakettia sieltä. Kyllä ne tulevat, mutta että odottavan aika on pitkä.

    Parhaaksi tekstuurien tasoittajaksi tullut huomattua Isadoran geelipäällyslakka,vaikka omistankin Nail Pattern Boldnessin Glitter Foodin. Yleensä tasoittaa kerralla ja on valmiiksi kirkas pinta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuli kesällä kaikki BPS:n testituotteet aina 1½ viikossa, siksi tämä hitaus on nyt yllättänyt.. Mutta kyllä kaikki on aina perille tulleet! :D

      Pitääpäs laittaa korvan taakse tuo IsaDora, kiitti vinkistä!

      Poista
  3. Ihana väri tuo watermelon! Se on kyllä jännä miten väri muuttuu leimatessa. Aina tulee yllärinä itsellekin :). Mulla on myös kestänyt parissa viime BPS:n tilauksessa yli kuukauden saapua! Enhän mä enää muista mitä olen edes tilannut! Nuo Q-girlin laatat vaikuttaa kyllä kivoilta, kun niissä ei ole hukkatilaa kuten esim konadin laatoissa. Miksei sitä koko laatan tilaa voi käyttää hyväksi, vaan pitää laittaa sentin kokoisia kuvia kahden sentin päähän toisistaan???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ihana! :D
      Mäkin tykkään näistä missä on paljon kuviota mitä käyttää. Konadin laattoja mulla ei taida olla kuin ihan muutama ja nekin on harrastuksen alkuajoilta.

      Poista
  4. Upeat! Siis onko sulla tuossa nimettömässä joku Lumenen lakka? Näyttää ihan Opin Blush Hourilta. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo on näköjään unohtunut pullokuva tästä postauksesta, käyn lisäämässä sen tuonne. :D

      Poista
  5. Mun näytöllä Watermelon on ehkä hieman liian perus-punainen, kun se kuitenkin livenä on vähän ....no, vadelmanpunainen:D Kynnet on kivat, Lumenen röpölakka kyllä näyttää tosi röpelöiselle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se on tällä paremmalla näytöllä myös pikkuisen liian peruspunainen, mutta toisella just oikean värinen. Jätin sen sitten tuollaiseksi, kun olisin sen todennäköisesti saanut vielä enemmän pieleen. :D Ja se oli kyllä tosi röpelöinen!

      Poista
  6. Jännä kyllä tuo Watermelonin sävyn kuvattavuus - mulla oli äskettäin ihan sama ongelma sen sävyn taltioimisessa. Mun mielestä se kyllä on selkeästi pinkki/fuksia, ja mun koneella myös tuossa sun kuvassa se näyttää aika kirkkaanpunaiselta. Sen sijaan tuossa leimassa se näyttää just sen väriseltä kuin mulla luonnossa. :D Kivat kynnet joka tapauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näköjään se haluaa väkisinkin vääntää tuota rehellisenpunaiseksi, vaikka se ei sitä ole. Nämä on juuri niitä sävyjä jotka ei tahdo onnistua kuvattavuudessa. Ihan kuten kirkkaat korallilakat. Yhtään ainoaa kuvaa Flip Flop Fantasystä en ole nähnyt, joka olisi oikeanlainen. :D Tuossa leimassa se on taas mun näytöllä vähän väärän värinen. :D

      Poista
  7. Watermelon on kyllä herkku. Monesti sitä katellu ja kuolaillu ja silti en oo vieläkään sitä ostanu... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä herkku! :) Onneksi se kuuluu vakkarivalikoimaan niin sen voi ostaa myöhemminkin. :D

      Poista
  8. Ihanan pirteän väriset lakkaukset! :) Ja tosi kaunis leimakuosi.

    Tuo Lumenen lakka näyttää kyllä aika mielenkiintoiselta, tekee melkein mieli käydä ostamassa testiin. Laittaisin kyllä varmaan päällyslakat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Kyllä mä suosittelen ainakin kerroksen päällyslakkaa laittamaan, oli kyllä ihan liian karhea ilman. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)