sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Emmäoikeentiiä

Aakkoshaaste jatkuu L-kirjaimella. Essie Lovie Dovie on ollut mulla kynsillä pariinkin otteeseen. Silti kun selailin l-kirjaimella alkavia lakkoja, päädyin tähän, koska melkein kaikki muut oli vihreitä tai sinisiä. En nyt jostain syystä halua sen värisiä lakkoja yhtään kynsille, vaikka värit kivoja onkin. Siksipä valitsin tuon Essien.

Peukalo, etusormi ja pikkurilli on lakattu Lovie Doviella, keskisormessa ja nimettömässä on pohjalla Ginan valkoinen. Keskisormen leima on leimattu Lovie Doviella laatasta hēhē 023. Nimettömässä ja pikkurillissä on vielä glitteri Shimmer Polish Karen.


Se emmäoikeentiiä tulee nimettömästä. Mun olisi pitänyt koristella se eri tavalla niin tämä olisi hyvinkin mieluinen lakkaus. Keskisormi on mun mielestä tosi nätti, vaikka leima olisi saanut tarttua vähän paremmin. Mun piti pyyhkäistä aina kahdesti laattaa, jotta siitä lähti tarpeeksi lakkaa pois ja leima ehti kuivua vähän liikaa siinä ajassa. Leima ei siis tarttunut kokonaan kynnelle. Eihän tuotakaan varmasti huomaa, jos mä en olisi sanonut siitä... :D

Käytetyt lakat:

Essie Lovie Dovie, Gina Tricot White ja Shimmer Polish Karen


6 kommenttia:

 1. Ihania noi hehen laatat :). Mistä sä niitä olitkaan hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mä ostin omani Aliexpressistä, mutta saa näitä ihan ebaystakin. :)

   Poista
 2. Pyhpah! Emmäoikeentiiiä, mutta arvaas mitä mäpäs tiedän! Kauniit, onnistuneet, ihanat. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanat! Vaaleanpunainen + glitteri kolahtaa aina. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)