perjantai 28. marraskuuta 2014

Mustavalkoista

Aakkoshaaste jatkuu pitkästä aikaa! Tänään on vuorossa M-kirjain. Tässä kategoriassa ainoaksi vaihtoehdoksi tuli OPIn Metallic4Life. Olen käyttänyt kynsillä tätä todella harvoin, sillä se on tuskainen poistettava jopa foliomenetelmällä. Nykyään kun mulla on peel offia, niin tätäkin voi taas käyttää ihan surutta. :) 

Nimettömässä on tuo OPIn lakka ja muissa kynsissä Ginan valkoinen. Töpöttelin valkoisen päälle vähän Nufun mustaa lakkaa ja leimasin vielä niiden päälle kuviot laatasta QA94. Käytin tällä kertaa leimaamiseen Konadin helmiäismustaa leimauslakkaa, joka on paksumpaa kuin tavallinen musta. Se sopikin erinomaisesti tälle kuviolle.


Leimat eivät levenneet juuri ollenkaan tällä leimauslakalla. Pieniä reikiä kyllä jäi, mutta en jaksanut alkaa niitä korjailemaan, koska leima oli kaikissa muissa kynsissä paitsi nimettömässä. :)


Olen tyytyväinen näihin lakkauksiin ja väriyhdistelmä ei voisi olla lähempänä mua. :D Oikein mieluisa lopputulos. Ah. <3

Oikein mukavaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle! :)

Käytetyt lakat:

Gina Tricot White, Nfu Oh 132, OPI Metallic4Life ja Konad musta helmiäinen

18 kommenttia:

 1. Wautsi! Ihanan synkät! Vaikka välillä on kiva saada kynsille jotain todella kirkasta, niin kyllä tällaiset synkätki näyttää hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Aina välillä pitää muistaa palata omaan värimaailmaan. Tai siis tähän värittömään maailmaan. :D

   Poista
 2. IIK, miten kauniit kynnet! Mulla on niin ikävä peel off -lakkaa, kun se pentele ei toimi rakennekynsillä. Aivan upea tuo OPI ja töpöttely leimausten alla. Iso peukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä tulisin varmaan hulluksi jos ei pystyisi tätä peel offia käyttämään. Kaveri myös kiroaa tuota kun ei geelauksien päällä voi käyttää.

   Kiitos! <3

   Poista
 3. Onpas kivat, jälleen kerran :D Hyvin oot saanu tuota mustaa tuputeltua niin, ettei se peitä liikaa tuota valkoista, onkohan tuo Nufun musta sitten ohuempaa kuin esim. Essien musta? :o Ja vielä pitää kommentoida myös, että mulla oli alkuun tuo Black pearl ja se oli mun mielestä jotenkin toimivampi leimauksessa kuin perusmusta, ei näköjään ollut ihan mielikuvituksen tuotetta tuo ajatus itsellä siis :) Ja hyvää viikonloppua myös sinnekin puolen ruutua :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Siksi tuota Nufua näissä käytinkin, kun se ei ihan niin peittävä ole kuin muut mun mustat. Essietä en kyllä omista, mutta jos sillä pystyy leimaamaan (kuten monet tekee) niin se on ihan varmasti peittävämpi kuin tämä. Tällä sai muistaakseni levittää kolmekin kerrosta, että saa peittävän tuloksen.

   Joo on se toimivampi ja huomattavasti helpompi puhdistaa kynsinauhoilta, et siis kuvitellut omiasi sen suhteen. :D

   Poista
 4. Kyllä se vaan on niin kiva tehdä mustavalkoisia lakkauksia! Tai muuten vaan tummia. Myös omaan silmääni nämä ovat juuri oikean väriset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. :D Näitä tulee kyllä tehtyä ihan liian harvoin!

   Poista
 5. Nää ois niin mun kynnet, aivan ihanat. <3

  VastaaPoista
 6. Aah en kestä, todella upeat! <3

  VastaaPoista
 7. Nää on niiiin hienot! Nuo leimatut kynnet on erityisesti mahtavasti onnistuneet, ihanan eläväinen pinta <3

  VastaaPoista
 8. Voi ihanuudet.<3 Näitä on pakko kokeilla itellekin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)