lauantai 22. marraskuuta 2014

Holoviltit

Viimeinen testituote Born Pretty Storesta oli toinen leimauslaatta QA96


Mun on ollut tarkoitus ostaa tällaisia ruutukuvioita sisältävä laatta jo aika kauan, joten tässä tarjoutui oiva tilaisuus kokeilla näitä QA-sarjan laattoja jälleen. Mullahan on aikaisemmin hankitut kaksi laattaa tästä sarjasta ja molemmat toimivat ihan hyvin. Tämäkään laatta ei tee poikkeusta siihen. Harmikseni vain valitsin vähän huonon leimauslakan tälle kuviolle.

Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä on pohjalla Color Clubin Wild at Heart. Keskisormessa on pohjalla Essencen Break Through ja nimettömässä OPIn Can't Let Go. Etusormessa ja keskisormessa on tuolla laatalla tehdyt leimat ja leimasinlakkana käytin Konadin vaaleaa lilaa.


Tosiaan nuo molemmat leimat ovat levinneet ja paikkaillakin piti. Tämä lakkaus ei kestä kyllä yhtään lähempää tarkastelua. :D Kokeilin kuitenkin leimata China Glazen Romantique-sarjalla näitä leimoja ja niillä tämä laatta näyttäisi toimivan paremmin. Lakkaus on kuitenkin kaukaa katsottuna hyvin mieluinen itselle, joten nämä saivat jäädä kynsille. Musta tällaisesta ruutukuviosta tulee viltti mieleen, joten siitä tuo otsikkokin sitten tuli. :)

Käytetyt lakat:

Color Club Wild at Heart, Essence Break Through, OPI Can't Let Go ja Konad vaalea lila
Käyttämäni laatta löytyy kynsikoristeista ja se maksaa nyt tarjouksessa 2.24$ (normaalisti 2.99$). Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)
 
 

16 kommenttia:

 1. Wild at heart on kyllä upea! Jos tuo Konad lakka on Pastel violet niin ainakin mulla se on yksi suosikeista eikä yleensä leviä. Olen miettinyt että kovettuvatko Konadin lakat ajan myötä paremmaksi? Onko ne tuoreeltaan vähän luirua ja vanhemmiten parempia? Sellaista pähkäilin eilen. Ja tykkäsin näiden kynsien värimaailmasta ja kuvioinnista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Se kuuluu kyllä jokaisen harrastajan kokoelmaan. Ei tämä mullakaan leviä normaalisti, tällä kuviolla se kuitenkin levisi. Tää on ollut mulla jo tosi kauan ja oon samaa mieltä siitä, että mitä vanhemmaksi Konadin leimauslakat tulee, niin sen paremmia ne on. :) Kiitos!

   Poista
 2. Upeat kynnet! Mullakin on tuo laatta odottelemassa ja nyt tekee mieli kauheasti ottaa se esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä jäänkin sitten odottelemaan mitä sä saat tällä laatalla aikaiseksi!

   Poista
 3. Mullaki tulee ihanan pehmoinen villahuopa kyseisestä kuviosta mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tuli just sellainen lämmin viltti mieleen. :D

   Poista
 4. Ihana leimauslaatta, ja tosin kauniin skitletten sait taas aikaiseksi, wau! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa laatassa on kyllä monta kivaa kuviota. Kiitos! :)

   Poista
 5. Ahhahhahahaa, pari päivää sitten otin kuvan mun siskonmiehen sukista, joissa oli toi kuvio harmaa-punasena. Ajattelin tehdä sukista inspiroidut kynnet. :) Toi laatta olis kyl ihan täydellinen siihen tarkotukseen. Hienot kynnet oot tehnyt taas. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D
   Tuo on kyllä siihen tarkoitukseen erittäin sopiva laatta. Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)