lauantai 8. marraskuuta 2014

Mieluisampaa

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, tämä lakkaus oli heti paljon mieluisampi kuin tuo edellinen. Eli aakkoshaaste jatkuu I:llä. Valikoima ei tämän kirjaimen kohdalla ollut kovinkaan pitkä, joten valitsin taas sellaisen, jonka käyttämisestä on kulunut jo tovi. Viimeksi tämä lakka on ollut kynsillä maaliskuussa 2013. OPI I Don't Give a Rotterdam on superkaunis lakka, joka valitettavan usein jää hyllyyn lakkoja valitessa. Lakka peittää kahdella kerroksella, mutta mä laitan kolmannen, koska muuten kärjet kuultaa aavistuksen vaaleampana.


Rotterdamia on siis peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä eikä niissä ole koristeluja. Nimettömässä on Lumenen Sandy Brook. Keskisormessa pohjalla Gina Tricot valkoinen ja leimat ovat laatasta hēhē 004. Leimauslakkana käytin China Glazen Passionia.


Laatta toimi tämänkin kuvion kohdalla oikein mainiosti, mun olisi vain pitänyt malttaa odottaa hetki pidempään ennen kynnelle painamista. Kärjessä tuo leima levisi aavistuksen vasemmassa kädessä. Vahinko ei kuitenkaan ollut niin suuri, että olisin ottanut kynnen uusiksi. :)


Kuten alussa mainitsin, nyt on heti paljon miellyttävämmät lakkaukset. Tykkään lopputuloksesta tosi paljon. :)

Mä oon nyt niin nauttinut tuosta kauniista säästä ulkona. Harmi kun tämä lumi sulaa ensiviikon vesisateissa pois. :( Olen joskus aikaisemmin maininnutkin, että olen talvi-ihminen. Vaikka palelenkin aina, niin silti pidän talvesta todella paljon. Mulla on paljon levollisempi olo heti kun lumi tulee maahan. :) Onhan se kesäkin ihan kiva, mutta olen yliherkkä hyttysten puremille, joten sen puolesta en pidä kesästä yhtään. Talvessa sekin on parasta, kun lenkin jälkeen ei tarvitse aina olla viemässä koiraa pesulle. :D

Käytetyt lakat:

OPI I Don't Give a Rotterdam, Gina Tricot White, Lumene Sandy Brook ja China Glaze Passion

26 kommenttia:

  1. Oh nyt on erittäin kauniit kynnet! Jotenkin juhlalliset myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mustakin nämä olisi helposti käyneet myös juhliin. :)

      Poista
  2. Todella siististi tehdyt ja nätit, voi että tuo Lumenen kulta on upea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jokaisesta väristä pitäisi löytyä juuri tuollainen tekstuuri kuin tuo kulta on. :D

      Poista
    2. Aah tuo Sandy Brook on kyllä upea! <3 ja nämä on kyllä todella kauniit kynnet :)

      Poista
  3. Ihana lakkaus kaikin puolin :) Mun idgar lähti myöskin kiertoon, koska koostumus oli kummallisen lirua :o Mulle aina sattuu kaikki maanantaikappaleet vissiinkin :D ja hehe hymyilytti taas, vaikka viivat olitkin nyt lisännyt ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tuo saisi paremmin peittää, sitten se olisi ihan täydellinen. :) Se on hyvä että nuo hehet hymyilyttää! :D

      Poista
  4. Parasta tässä lakkauksessa on... kaikki :). Olisin ihan häijyn kade, ellei tuo OPI olisi jo matkalla maailmalta. Mulla on joku pakkomielle kaikkiin harmahtaviin lakkoihin, joissa on jotain hitulaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3 Mullakin taitaa olla useampi harmahtava lakka hituloilla. :D

      Poista
  5. Aivan ihanat! Mutta jännä miten harmaalta tuo Rotterdam näyttää, kun eikös se kuitenkin periaatteessa ole sininen eikä harmaa sävyltään? Vai muistanko nyt ihan väärin. Anyways, tosi kaunis skittlette!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, nyt kun sanoit niin onhan se sinisempi luonnossa. Jäänyt vain värit säätämättä kun oon niin surkee siinä. :D

      Poista
  6. Todella kauniit! Kovin näyttää samalta tuo Lumene kuin suosikkini Dimension X, sitä vaan ei ollut missään saatavilla enää kun tajusin, että tarvin tällaisen kultaisen tekstuurin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä huomasin saman, että se näyttää hyvin samanlaiselta. Täytyy varmaan itsekin turvautua tuohon Dimension X:n jos tämä alkaa loppumaan. Ja jos tuota vielä silloin saa. :D

      Poista
  7. Ihanan rauhallinen ja tyylikäs lakkaus.

    VastaaPoista
  8. Kauniit kynnet! ja toi Sandy Brook on kyllä ihana!

    VastaaPoista
  9. Kaunis lakkaus, hommasin tuon Rotterdamin iha vasta ja en oo sitä ehtiny vielä ees tikuttaa :) Ja aamen tuon lumen puolesta, koira vihaa suihkua, ni on aina yhtä ylentävää raahata se sinne vasten tämän tahtoa :D Mut huomenna taas sataa, buu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Meillä koira vähän laittaa vastaan (lähinnä luimistelee) jos mies vie sen suihkuun, kun sillä on vähän tapana raivota sille tyyliin että pysy paikalla! :D Morsella on yleensä tapana pyöriä ympyrää suihkussa, mutta kun sen estää niin hyvin ne suihkuttelutkin menee. Mutta ymmärrän kyllä että teillä ei paljon suihkusta pidetä! :D

      Poista
  10. Ihana lakkaus! Kivasti yhdistetty kulta tuohon Rotterdamiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Noista Rotterdamin hippusista mä sen keksinkin! :D

      Poista
  11. Todella seesteisen kauniit kynnet :)

    VastaaPoista
  12. Onpa tosi nättiä jälleen, kivan talvinen lakkaus! Rotterdam on ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3 Tuo on kyllä ihana lakka, jotenkin se vaan hukkuu tuonne muiden lakkojen sekaan ja sillä tulee tosi harvoin lakkailtua. :)

      Poista
  13. Mielettömän ihanat! Oikein sydän sykähti tuon OPIn kohdaslla, onpas upea! Tosi onnistuneet kynnet ja mun makuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo OPI on tosiaan sinertävämpi luonnossa, mun kuva ei vaan kerro koko totuutta. Mutta kaunis se on silti! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)