sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kynsimasista ilmassa

Kuten otsikossa lukee, mä poden tällä hetkellä jonkinasteista kynsimasista. Lakkailen kyllä kynsiä, mutta saatan olla ilman koristeluja parikin päivää. En vain keksi kynsille muka mitään tarpeeksi erilaisia koristeluja. Tai siltä ainakin itsestä tuntuu. Tämän lisäksi (niin järjettömältä kuin se kuulostaakin) tuntuu, että mulla ei löydy tarpeeksi lakkoja haluamiini kynsiin. :D Toivottavasti tämä nyt on ohimenevää, eikä blogia tarvitsisi tällaisen vuoksi lopettaa tai laittaa jäihin. Millä te pääsette ohi masiksesta?

Tässä kuitenkin erään illan tuotos. Pohjalla on taivaallisen kaunis OPI My Private Jet. Vaikka mulla onkin tästä lakasta se myöhäisempi versio, on tämä silti mielettömän ihana. :) Koristeluiksi päätyi hopeiset siirtokuvat arkista Y025C. Kukkien keskelle laitoin sinisiä strasseja.




No onhan nämäkin ihan kauniit, mutta jotenkin en vain viihtynyt näissäkään...   

Nyt muuten kannattaa käydä arvostelemassa Adeninan verkkokaupassa jokin sieltä ostamasi tuote. Kaikkien arvostelujen kesken arvotaan lahjakortteja. ;) Täältä löytyy tarkemmat ohjeet osallistumiseen!

31 kommenttia:

  1. Mulla ei sinänsä kynsimasista ole, mutta olen seitsemän viikon työharjoittelussa terveyskeskuksessa ja siellä ei saisi olla lakkoja (krhm), mutta yhdellä näin ja sen jälkeen oon uskaltanut lakata, mutta simppeleitä ja sinänsä "huomaamattomia" kynsiä, ei siis mitään glitterövereitä. Uskomattoman kaunis tuo Private Jet on kyllä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei onneks työn puolesta tarvitse olla ilman lakkaa. Olis kamalaa jos yhtäkkiä joutuisin olemaan 7 viikkoa ilman. :D

      Poista
  2. Mä pääsin kynsimasiksesta eroon ihan vaan kärsimällä sen. Mulla masis kesti useamman kuukauden mutta lakkailin silti ja ostin lakkoja. Kyllä se ohi menee :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mäkin luulen, että tämä tästä ohi menee. Nyt vain tuntuu siltä, ettei mikään lakkaus onnistu. :)

      Poista
  3. Älä huolehdi, kyllä täällä lukijat pysyy vaikka taukoa tulisikin. Eikä siitä mun mielestä ainakaan tarvitse mitään ilmoitella tms, kirjoittelet aina silloin, kun jotain kynsille olet saanut. Turha stressi pois ja ihan otat sen ajan, minkä tarvit. Emme me sua hylkää!
    Mulla itsellä ainakin on kirjoittelu omaan blogiin kovin vaihtelevaa. Alkukuu meni mukavasti ja nyt taas tyssäs, mutta kyllä se siitä taas :)

    Niin ja noi kynnet on oikein kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Mä luulen, että mulla postaustahti hidastuisi vähän, on silti kiva saada lakkaukset säästöön tänne blogiin. Tosin mulla on jemmassa useammat kynnet. :)

      Kirjoitusten kans on itselläkin joskus ongelmia. Varsinkin kun mulla kirjoittaminen ei ole ikinä ollut mitenkään luontevaa. Jospa se tästä pikkuhiljaa kärsimällä ohi menisi. :D

      Poista
  4. Sama boogie ollut jo muutaman kuukauden :/. On näitä aiemminkin ollut, mutta menneet nopeammin ohi ja tosiaan ajan kanssa helpottanut. Älä ole huolissasi, kyllä se palo sieltä vielä syttyy uudelleen ^_^. Mulla on elämässä niin monta juttua meneillään just nyt, et en ihmettele, kun ei energia riitä kynsiin. Geelatulla perusranskiksella mennään. Onks sullakin monta rautaa ehkä tulessa?

    Itse oon ajatellut niin, että kun julkaisen postauksen ja siitä sekä kommenteista tulee hyvä ja tyytyväinen mieli, niin silloin tietää, et tää on edelleen mieleinen harrastus. :) Tsemppiä sulle! Pysyn kuulolla, vaikka sitten vähän jälkijunassa <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista Sannu! <3

      Mä uskon myös, että tämä tästä helpottuu ajan myötä. Ehkä se tosiaan tuo oikea elämäkin sitten vaikuttaa, kun tuntuu ettei aika riitä kynsiin asti. :)

      Tuo onkin hyvä ajatus. Hyvä mieli tulee kyllä jo pelkästään näistä ihanista kommenteista, joita tähän postaukseen on tullut. :)

      Poista
  5. Anna olla pelkät lakat vähän aikaa?! Ei ne koristelut väkisin tule - -- nämä kynnet eivät silti taida kuulua kynsimasistelun piiriin kun ovat niin kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mä olen vähän tehnytkin. Mulla on ollut monesti pelkkä lakka vain kynsillä, kun koristeluja ei vain saa aikaiseksi.

      Kiitos! :)

      Poista
  6. Aivan ihanat! Ja My Private Jet on todellakin tyrmäävän kaunis lakka ♥

    Mulla on kans kynsimasis, mua lannistaa tehdä yhtään mitään hienoa kynsilleni kun mikään ei kestä ja kynnet on aivan kamalassa kunnossa liuskoineen ja lohkeiluineen :( Toivottavasti päästään molemmat tästä pian yli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Papu! <3

      Ymmärrän että masentaa jos kynnet on kamalassa kunnossa. Mulla ei onneksi ole järjettömän huonossa kunnossa nämä, jos ei lasketa tuota pikkurillin typerän mallista geelikynttä. Ehkä sekin vähän masentaa ennen kuin saan oman kynnen takaisin?

      Toivotaan tosiaan, että molemmat päästään tän yli mahdollisimman pian! :)

      Poista
  7. Onpa nätit nämäkin:)
    Mulla on ollut vain muutaman päivän kynsimasiksia ja ne menee ohi kun vaan ryhtyy toimeen ja varsinkin, jos onnistuu tekemään tosi mieleiset kynnet. Kirjoittaminen ei niinkään ole ongelma, postaukseen tuppaa syntymään liikaakin tekstiä vaikka asiaa ei juuri oliskaan:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Sepä se, kun onnistuisi tekemään tosi mieleiset kynnet. :D

      Sulla on aina niin hyvät tekstit ja ne tuntuvat tulevan ihan luonnostaan. Itsellä tuo lievä lukihäiriö vaikuttaa teksteihin niin hassusti, että teen tyhmiä lauseita ja kirjoitan itseni solmuun, enkä osaa sitten jatkaa siitä eteenpäin. :D

      Poista
  8. Tosi kauniit kynnet ja tsemppia masiksen kanssa, tannekin se iskee valilla, mutta teen sitten blogiin jotain taytejuttuja, tai sitten postaan vaan just ne vakisinvaannetyt kynnet, jotka sattuu tulemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Mun pitäisikin tehdä väliin jotain täytejuttuja, tuohan oli hyvä idea. :)

      Poista
  9. Kauniit kynnet!

    Mulla oli joskus viime keväänä (vai olikohan se sitä edellinen kevät) kynsimasis, en keksiny kynsille mitään ja kaikki meni pieleen. Mut sillon mä tein vaan siltä miltä tuntu, pidin yksvärisiä ja koitin olla stressaamatta blogista. Ohi se kyllä meni:) Nykyään vältän tuollaiset sillä, etten edes yritä tehdä mitään mitä ei huvita. Oon päässy blogissa yli siitä pakkopakkopakko postata -tunteesta, ja pidän yksvärisiä lakkoja vaikka pari viikkoa jos siltä tuntuu. Ei siis pidä ottaa blogista paineita, kyllä me lukijat ootetaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Tuo on kyllä niin totta, ettei blogista saisi stressiä ottaa. Niin tyhmää kuin se onkin, mulla lähes paniikki iskee, jos postausten välillä on enemmän kuin kolme päivää. :D

      Poista
  10. Varsinaisesti en välttämättä osaa neuvoa masennuksen suhteen, mutta auttaisko jos et yrittäs keksiä mitään erikoista. Jos huvittaa olla pelkällä lakalla, niin oot ja kuvaat sen blogiin. Ja lakkailet vaikka tietyn aikaa pelkästään lempilakoillasi. Eiköhän taas jostain niitä ideoita ajan kanssa pulpahtele. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo varmaan on se paras neuvo oikeasti. :D Jos ei mitään inspistä löydy, niin silloin mentäisiin pelkillä lakoilla.

      Poista
  11. Mulla oli loppuvuodesta vähän ideat hukassa. Nyt menen läpi 31 päivän haastetta, joten joku muu on jo miettinyt ideat puoliksi mun puolesta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon miettinyt tuota haasteen aloittamista, pelkään vain etten saa sitä ikinä loppuun asti toteutettua! :D Ja oon vielä niin tyhmä luonne, etten tykkää jättää mitään kesken. :D

      Poista
  12. Nää on ihanat!
    Kyllä mullakin on välillä kynsimasista. Varsinki silloin kun mikään ei tunnu onnistuvan, mutta se menee kyllä yleensä nopeesti ohi. :D eiköhän se sullakin mene ohi pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)

      Toivotaan tosiaan että tämä menee pian ohi! :)

      Poista
  13. Hienot!
    Eiköhän se ohi mene ajan kanssa. :) Voi kun minä voisin sulle telepaattisesti siirtää omaa innsotusta, mulla kun sitä olis ihan liikaa verrattuna mitä ehdin tekemään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Kyllä mäkin luulen, että se menee ohi ihan ajan kanssa. Sehän olisi mielettömän kätevää jos saisi näin virtuaalisesti siirrettyä innostusta. :D

      Poista
  14. Mulla menee ohi itsekseen. Saatan olla parikin viikkoa yksivärisillä kynsillä ja sitten kun väkisin vääntää yhden onnistuneen koristelun kynsille niin innostus tulee takasin :) Vitsi miten kaunis on tuo lakka! upea!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että muillakin masista ilmenee ja se on yleensä ohimenevää. :) Tänään sain tehtyä ihan mieluisat lakkaukset, heti olikin parempi mieli! :)

      Tämä lakka on todella ihana! <3

      Poista
  15. Todella kauniit kynnet! Ja mikä lakka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo lakka on yksi lemppareista, silti se tahtoo aina unohtua hyllyyn. Sitten siihen voi aina rakastua uudelleen. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)