keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Shimmer Polish: Alice

Alice on kirkaspohjainen erikokoisia hopeisia glittereitä sisältävä lakka. Erikoisemman tästä tekee sen, että seasta  löytyy myös tähtiä! Huomasin tämän itsekin vasta myöhemmin lakkaa tikuttaessani. Pitihän niistä heti yksi tähti onkia myös kynnelle asti. :)Pohjalla A England Camelot ja kärkiin töpöttelin Alicea.
Jostain syystä kamera mössää nämä glitterikohdat kunnolla, niin kuin ne kohdat olisi tärähtäneitä. Kimalletta ei kyllä näistä kynsistä puuttunut, mutta jäi mietityttämään, että Alice olisi ehkä sopinut paremmin jonkin vaaleamman lakan päälle. Vai mitä mieltä? :)

Shimmer Polishin lakkoja voi siis ostaa reilun 9 euron hintaan joko Shimmer Polishin sivuilta, ETSYstä ja joitakin näitä myy esimerkiksi Harlow & Co. Tässä blogissahan ei ole maksullisia linkkejä, ne vain auttavat teitä löytämään nämä halutessanne. ;)

16 kommenttia:

 1. Minusta toimii kyllä hyvin myös mustan päällä. Tämmöiset kynnet ovat aina upeat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä haluan kokeilla tätä vielä vaikka ranskislakan kanssa, mutta ensin pitää vaan kasvattaa geeli pois pikkurillistä...

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Jos jossain vaiheessa tämä tulee jossain eteen niin pakko se on kyllä ostaa! Juurikin minun mieleeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tämä on kyllä tosi nätti lakka.

   Poista
 3. Mulle on tää tulossa. ^_^ En kyllä ollut huomannut noita tähtiä missään swatchissa, mutta tuovat ihan kivan lisän tähän. Upeat kynnet, omaan silmään tuo lakka toimii kyllä hyvin mustan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :D Mäkin yllätyin noista tähdistä tossa lakassa ja ne on kyllä kiva lisä.

   Poista
 4. Mun mielestä toimii just hyvin tuon tumman lakan päällä! :) Kauniit kynnet!

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti tumman lakan päällä, kokonaisuus kerrassaan kaunis! Tosin hyvä täällä huudella, kun tykkää niin paljon tummista lakoista :D Vaaleassa lakassa kaikki tuo kimalteisuus ei ehkä pääsis oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkään enemmän tummista lakoista kuin vaaleista, mutta pitää kokeilla tätä vielä jonkin vaaleankin päälle. :)

   Poista
 6. Onpa kaunis lakka tuo Alice, ja ihanat kynnet! :) Minäkin luulen, että vaalean lakan kanssa voisi näyttää vieläkin paremmalta, mutta upea myös näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mun täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla jonkin vaalean päälle tätä.

   Poista
 7. Näyttää todella kauniilta tämä lakka <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)