keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Sitä sun tätä

Olin voittanut ihanan Sissin arvonnassa 2. palkinnon ja sain siinä kaikkea kivaa. Kuvassa näkyvien tuotteiden (huomatkaa ihana pöllökortti!) lisäksi sain LivBoxin 3kk tilauksen ilmaiseksi. Olenkin jo pidemmän aikaa halunnut kokeilla tätä ja nyt siihen tuli mainio tilaisuus. :)


Sitten tämänkertaisiin kynsiin. Näissä on pohjalla OPI On Her Majesty's Secret Service. Tästä mulla ei ole kuvia ennen koristeluja, mutta tässä postauksessa näkee lakan ihanuudessaan. Tässä lakassa ei ole muuta vikaa kuin se on vähän huono peittämään. Näissä kynsissä mulla on kolme kerrosta ja vielä olisi saanut ehkä laittaa yhden. Olin pari päivää ilman koristeluja ja sitten pari koristelujen kanssa. :) Laitoin kahdet samat leimat päällekäin laatasta BM316 ja leimasinlakkoina on China Glazen Adore ja Cherish.
Näistä tulee mieleen laserkynnet. :) Viihdyin ihan mainiosti näissä. Mulla on poskionteloiden vuoksi pää todella kipeä koko ajan, vaikea keskittyä mihinkään ja olo on muutenkin vähän hölmö sen vuoksi, siispä en tämän pidempiä tekstejä tällä kertaa keksi.

Tässä vielä käytetyt lakat:

China Glaze Strong Adhesion Base Coat, On Her Majesty's Secret Servise, China Glaze Cherish, China Glaze Adore ja Poshé pikakuivattaja

10 kommenttia:

 1. Onnea voitosta! :)

  Kynnet on ihanat! Noista muuten tulee mieleen laserit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hyvä, että muillakin tulee mieleen laserit näistä. :D

   Poista
 2. Onnea voitosta ja hienot kynnet

  VastaaPoista
 3. Uih mikä palkinto :P Onnea voitosta!
  Ja aivan ihanat kynnet jälleen :)

  VastaaPoista
 4. Kahden värin leimat toimii! Onnittelut vielä voitosta, kiva että palkinto pääsi ehjänä perille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä pitäisi kokeilla useamminkin. Kiitos vielä, ne olikin tosi hyvin pakattu! :)

   Poista
 5. Kiva idea leimailla sama kuvio kahteen kertaan - tykkään! :)
  Parane pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tätä ideaa tulee viljeltyä varmaan uudelleenkin! :) Toivottavasti tämä menee pian ohi, pää on täynnä painetta ja tyhjä ajatuksista. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)