torstai 2. tammikuuta 2014

Shimmer Polish: Céline

Alkuun pieni muutos blogissa. Aiemmin mulla oli kuvagalleria tehtynä vuosien mukaan, mutta nyt siihen olisi tullut jo kolme välilehteä, joten katsoin parhaimmaksi linkata kuvagallerian suoraan Pinterestiin. Sieltä löytyy kaikki yhdeltä seinältä ja jokaisesta kuvasta pääsee kyseisen lakkauksen postaukseen. Paljon kätevämpi näin. :)

Sitten siihen lakkaan. Céline on punaisia ja kultaisia erikokoisia hexagoneja sisältävä punapohjainen upea lakka.Koska lakka sopii erinomaisesti jouluun ja joulu meni jo, ajattelin tehdä koristelut, jotka eivät varmasti ole jouluiset. :) Lakkaa on pohjalla 2-3 kerrosta, joten tällä saa itsestään jo peittävän lopputuloksen. Keskisormesta ja nimettömästä löytyy China Glazen Admirella tehdyt leimat laatasta BM-412. Pikkurillin mattasin China Glazen Matte Magicilla.Mun mielestä nä mä olivat tarpeeksi kaukana jouluisista, mutta silti todella kivat. Näissä viihdyin monta päivää, eikä poistaminenkaan ollut tuskaa. :)

Tässä vielä kaikki käytetyt lakat:

China Glaze Strong Adhesion Base Coat, Shimmer Polish Céline, China Glaze Admire, China Glaze Matte Magic ja Poshé pikakuivattaja

15 kommenttia:

 1. Oooh, miten kauniit. :) Nuo Shimmer Polishin glitterit on vaan niin upeita moniulotteisuudellaan, vois tuijotella koko päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä on kyllä upeita ja mun mielestä tuo mattauskin toi vielä lisää ulottuvuuksia tähän. :)

   Poista
  2. Huomasin myös eilen, että Shimmer Polish tekee tilaustöinäkin lakkoja ja tilasin yhden. :o Saa nähdä mitä tulee ja saipa oman nimikkolakan huijaamalla. ;>

   Poista
  3. Ooh, odotan kyllä innolla sitten nimikkolakkaa näkyville sun blogissa! :D

   Poista
 2. Hih, leimoista tulee vähän mieleen sellaset varpaan-erottelijat :D Nätit kynnet kyllä eikä yhtään jouluset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän nuo vähän on samanlaiset! :D

   Poista
 3. Ihan täydellinen yhdistelmä toi Céline ja leimailut siihen päälle!

  VastaaPoista
 4. Oi jukopliut miten hieno koristelu!
  Töissä tauolla työkaverin kanssa näitä ihasteltiin; aikas makee toi efekti, mikä on noissa leimatuissa kynsissä; hienosti "syvyyttä". Vaikea äkkiseltään sanoa, että kumpi on se leima, punainen vai vaaleampi. Näitä huokailtiin - hyvällä ja ihan syystä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Ai te töissä olette oikein näitä katsoneet, hyvähän se kyllä on jos täältä löytyy viihdykettä tauoille. Ootkos saanut työkaveriin tartutettua koristelukärpäsen? :D

   Poista
 5. Mä en vaa ymmärrä miten saat noista leimauksista noin tarkat ja vielä hyvät kuvatkin, wow! Löysin sun blogin jotenkin vasta äskettäin, mutta onneks oli pyhiä ja lomia, niin sain kahdessa päivässä kahlattua sun postaukset läpi :) Mahtava blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on niin ihania kommentteja tällaiset, kiitos paljon! :) Mä saatan tosiaan leimailla moneen kertaan kynsiä uudelleen ja testata eri laattojen toimivuutta eri lakkojen kanssa kauankin ennen kuin saan hyvän lopputuloksen. :D Tämän lisäksi mä vielä voin paikkailla leimauksia siveltimellä jälkeenpäin kun se ei niin hyvin näy sitten päällylakan alta. :)

   Poista
 6. Hauskat kynnet:-)
  sellaista oon tässä miettinyt,että kun olet yhteistyössä ainakin adeninan kanssa niin miten se käytännössä toimii? Siis onko siinä muuta kuin,että saat tuotteita ja esittelet niitä ja mainostat kyseistä yristystä? Onko esim jotain tapaamisia vai riittääkö kommunikointi näin netin kautta? Ku oon itse harkinnut ottaa yhteyttä yrityksiin mutta en ole varma millaista se olisi. Ymmärrän toki jos et saa sanoa niistä,mutta olisi kivaa jos voisit/saisit jotain sanoa :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)

   Useimmat blogiyhteistyötä tekevät yritykset antavat tuotteita esittelyyn ja bloggaajat tekevät niistä postaukset. Jokaisella yrityksellä on omat sääntönsä yhteistyöstä joten kannattaa kysyä heiltä niistä. Tapaamisia kaikille on varmaan aika mahdotonkin järjestää kun välimatkat on täällä melko pitkiä. Itselläkin osa tuotteista on jenkeistä, joten sinne ei ainakaan tapaamisia ole tulossa. :D Osa yrityksistä järjestää (yleensä pääkaupunkiseudulla) bloggaajailtoja tms. :) Itse olen ymmärtänyt että suurin osa kaikesta blogiyhteistyöstä tapahtuu sähköisesti. Rohkeasti vain ottamaan yrityksiin yhteyttä jos yhteistyö kiinnostaa. :) Tietenkin yrityksillä on olemassa omat kriteerinsä sille, ketä ottavat yhteistyökumppaneiksi, esim. aloittelevat pienet bloggaajat eivät saa niin helposti yhteistyökumppaneita kuin suuret blogit.

   Poista
  2. Kiitti tosi paljon!:-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)