lauantai 26. toukokuuta 2012

Myöhäiset lakkaukset...

Tämänkertaiset lakkaukset tein todella väsyneenä illalla ja aika myöhään, joten jotain piti saada kynsille nopeasti. Se ei ehkä ole se paras tapa alkaa koristelemaan kynsiä... :) Tällä kertaa kynsille päätyi viimeinen kokeilematon Color Clubin Take Wing-kokoelman lakka Sparkle and Soar. Tää on tästä kokoelmasta yksi mun suosikeista. Mielettömän ihanan kimalteleva oranssi. Kuvat eivät todellakaan tee tällä(kään) kertaa oikeutta lakalle. :) Lakkaa on kuvissa kolme kerrosta.
Koristeluja olin jo miettinyt aikaisemmin pikkuisen. Nämä eivät nyt vain kuvassa näy yhtään mitenkään. Laita nyt oikein kimaltelevalle lakalle päälle leimaukset China Glazen Harmonylla, joka itsekin on hyvin "peilaava" lakka... No lopputulos on tämä:

Tästä ei käytännössä saa mitään selvää. No, ompahan kuitenkin kokeiltu tuo viimeinen kokoelman lakka ja omat suosikkini sieltä kyllä löysin. Mutta kaikkihan ne on ihania! :D Ei kyllä yhtään harmita koko kokoelman osto. 

En muistanut ollenkaan ottaa kuvia käyttämistäni lakoista, olin siis todella väsynyt näitä tehdessäni. Mutta kuten normaalisti, aluslakkana käytin OPIa, sitten tuo Sparkle and soar, leimaukset Harmonylla ja Seche Viteä päälle. Ei voi sanoa että simppeliä ja toimivaa, mutta simppeliä ainakin. :D

2 kommenttia:

  1. Mutta että käytännössäkö ajattelee niin olisi voinut olla vähän liikaakin kimalletta jos olisit laittanut tuohon vielä päälle lisää jotai glitteriiii... Ehkä se ei haittaa siis vaikkei ne näykkään kovin paljoa. Välillä saa olla hiukan rauhallisuutta katsos. :) hih* Hyvältä ne näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olis tuo kuvio ehkä kannattanu jollain toisella värillä tehdä, mut näillä mennään. :P

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)