torstai 17. toukokuuta 2012

Ampparikynnet..

Viime yönä julkaisin tuon haasteen, mutta tässäpä vielä kynnetkin tälle päivälle...
 
Oon yrittänyt tässä viime aikoina kasvatella noita geelejä pois parista kynnestä. No etusormesta sainkin ne pois jo jokin aika sitten, ja nyt sieltä napsahti pieni pala pois. Pieni, mutta tarpeeksi iso kuitenkin...


Aluksi ajattelin lyhentää kaikki kynnet lyhyiksi, mutta sitten muistin etten voikkaan, kun mun pitäis tehdä yks tutoriaali yhteen esitelmään ja eihän siinä nyt kovin lyhyet kynnet voi olla. No päätin sitten vastahakoisesti laittaa etusormeen taas geeliä. Pitäisin mieluusti luonnonkynnet kaikissa, mutta en enää voisi kuvitellakkaan että yksi kynsi olisi erimittainen kuin muut.. :) Tein kynnen valmiiksi, ja tällä kertaa kynsille päätyi Color Clubin Daisy Does It. Kaunis lakka, mutta huono peittämään. Jos olisin jaksanut, niin olisin voinut laittaa valkoisen lakan alle, mutta lakkasinkin sitten neljään kertaan nämä.. Eikä se silti antanut täydellistä peittävyyttä. 

Ja sen olen huomannut näiden Take Wing-lakkojen kanssa, että normaali pikakuivattaja ei toimi läheskään yhtä nopeasti kuin muilla lakoilla. Kuivuu kyllä pintapuolisesti, mutta saatan rutata ne vielä tunninkin päästä jos oikein tökkään johonkin. :O
Tästä lakasta tuli jotenkin ensimmäisenä mieleen ampparit. Idea ehkä oli hyvä, mutta toteutus ei niinkään. Tein raidat Rimmelin mustalla lakalla tippitarrojen avulla, jotka tarttui aika huonosti kynteen kiinni, joten lakkaaminen tarkasti oli vaikeaa. Tällaiset niistä kuitenkin lopen tuli.
Mitäpä tähän voi enää lisätä. :D 
Paitsi että tässä on ne käytetyt lakat.


Kokeilin myös huvikseni kiekolle näitä Take Wing-kokoelman lakkoja. Kokeilin niitä myös mustalle pohjalle, ja tulos ei olekaan kovin paha. Tykkäsin jokaisesta uudesta sävystä vaikka osa näyttääkin aika saman väriseltä. Eli lakat menevät samassa järjestyksessä mustalla pohjalla kuin vaaleallakin.


Aika kivoja vai mitä? :)

9 kommenttia:

 1. Aivan ihanat nuo ampparit. Tuo idea täytyy vielä kesän aikana varastaa. :D Ja nuo Take Wing-lakat on tosi kivan sävyisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja varasta pois vaan, ei tää alunperin munkaan idea ole. :)

   Poista
 2. Siis tsiisus noi ampparit on aivan täydelliset! Awwws ihastuin ^^

  VastaaPoista
 3. kiva ku laitoit tuon kiekkokuvan, ihanan näkösiä mustalla pohjalla, varsinki oranssi ja pinkki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain? Mä ainakin aion käyttää noita mustalla pohjalla! :)

   Poista
 4. vähänkö söpö lakkaus! varsinki toi nimetön misä on noi silmätki! awww miten ihana!!<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)