perjantai 11. toukokuuta 2012

Joskus on niitä hyviäkin päiviä...

Tänään kynsille päätyi Color Clubin Take Wing-kokoelman lakka Sky High. Aamupäivän sähläyksistä päätelleen lakkauksilla ei ollut mitään mahdollisuuksi onnistua kunnolla, mutta onneksi olin väärässä! :)

Tämä sininen on todella peittävä lakka. Tarvitsin vain kaksi kerrosta kunnolliseen peittävyyteen. Eli puolet vähemmän kuin saman sarjan vihreä.
Olin ajatellut koristella nämä kynnet China Glazen Adorella ja dotting toolilla, mutta kokeiltuani kynsiin aikomaani koristelua en tykännytkään siitä. Siispä leimasimet käyttöön... Edelleen Adore sai toimia koristelulakkana ja leimasinlaataksi valitsin lopulta BM-205:n. Aluksi yritin toisia leimauksia, mutta en saanut onnistumaan niitä kunnolla ja sitten valitsin tämän kyseisen perhoskuvion ja homma sujui kuin tanssi! Ja kyseessä on vielä koko kynnen leimat! En meinannut uskoa silmiäni että joka kerta leimaukset onnistui! No kerrankin näin ettei tarvitse aina tapella niiden kanssa.

Lakkaus osoittautui vaan todella vaikeaksi kuvattavaksi sen valonheijastamiskyvyn vuoksi.. :)


Seuraava kuva on otettu vähän hämärässä jotta kuviot erottuu tarkemmin. Kuvan rakeisuus tosin tulee siinä hyvin esille, mutta jospa siitä selvää saa. :)

Tässä vielä käytetyt lakat:


Nämä kynnet sain tehtyä todella nopeasti ja ne vielä miellyttää silmääkin! :)

10 kommenttia:

 1. Ehkä mun pitää tilata nämä kokoelman muutkn värit, koska ainakin tämä on superkaunis! En yleensä välitä sinisestä juurikaan, mutta tämähän on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samaa mieltä. Tää on tosi kaunis lakka! :)

   Poista
 2. Tosi hienot! Mä en malta oottaa sitä tilausta, että saisin itsekin koko kynnen leimoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Täälä vähän sama odottava tunnelma sen tilauksen suhteen että kohta saa pitempiikin kynsiin koko kynnen leimoja! :)

   Poista
 3. Minen noist lakoist tiiä mitään mut noi perhoset haluan kynsiini heti kättelyssä!!!:) hih*

  VastaaPoista
 4. Aivan mahdottoman ihania kynsiä! Musta tuli kertaheitolla sun lukija. :D

  VastaaPoista
 5. Mulla olis sulle blogissani tunnustus :)
  http://cottoncandymaker.blogspot.com/2012/05/hiusten-vaalennusta-ja-tunnustuksia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tunnustuksesta! Mä olenkin tän jo kerran tehnyt ja olen ihan surkee keksiin vastauksia näihin joten jätän tämän nyt tekemättä toistamiseen. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)