perjantai 27. tammikuuta 2012

Pieni välihuomautus..

Tänään sattui sitten tällaista..
Koiran kanssa tuli käytyä lenkillä aamupäivästä. Normaalisti käymme metsissä kävelemässä, missä koira saa olla irti. Tänään sitten ajattelin että menen vaihtelun vuoksi remmilenkille.. Hyvä idea..
Minulla kun sattuu olemaan tällainen labradorinnoutaja, joka on siis näyttelylinjainen, joten paljon kookkaampi kuin metsästyslinjainen. Itseä aina väliin ärsyttääkin, kun monet ihmiset sanovat, että kyllä teidän koira onkin ollut ruoka-aikaan kotona.. Siinä sitten yrittää selittää aina, että se on näyttelylinjainen, sen kuuluu olla tuon näköinen.. Täältä esimerkiksi näkee eron koirien koossa. Ylimmäinen kuva on näyttelylinjaisesta ja siitä seuraavassa metsästyslinjaisesta. 

No asiaan.. Se kun sattuu olemaan niin valtavan kokoinen, on sillä myös paljon voimaa. Lenkillä ollessani koira huomasi jotain tooooooodella ihanaa siellä tien vieressä, joten sinnehän piti päästä. Koira nykäisi remmistä oikein kunnolla ja sitten sattui.. Tulos oli tämä:


Vasemman käden etusormen kynsi repesi keskeltä. Kynsilakan poistaminen sattui mukavasti, ja nyt pitääkin yrittää korjata kynsi geelillä siihen asti, että tuo ratkennut kohta kasvaa ulos.. Toivottavasti onnistun asiassa. 

Kyllähän tuo aluksi raivostutti, mutte ei tällaiselle vaan voi kauan vihoitella.. :)

4 kommenttia:

  1. Auts. Mut tosi kivaa et sesse pääsi tänne kynseileen kanssamme. :))))))

    VastaaPoista
  2. Joo, pitäähän noiden perheenjäsenten aina osallistua jotenkin näihin mun harrastuksiin... :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)