sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Melkein ystävänpäiväkynnet..

Punaisia kynsiä ei ole vielä tässä blogissa esiteltykään, joten ajattelin tehdä tällä kertaa sitten sellaiset. Ystävänpäiväkin on tulollaan, joten ajattelin yrittää tehdä jonkinlaiset ystävänpäiväkynnet. No niistä tulikin sitten enemmän joulukynnet.. Tästä lähdettiin liikkeelle. Pohjalla on Rimmelin Red Carpet-lakka, joka yllätti positiivisesti. Todella hienon värinen lakka, hiukan oranssiin vivahtava lakka. Ja mainittakoon että lakkaa on kuvassa vain yksi kerros.


Koristeluja yritin tehdä leimasinlaatoilla BM11 ja BM08. Tuloksena oli sitten joulukynnet.. 
Nämä kynnet olivat siis tasan kuvien ottamisen ajan kynsissä.. Halusin kuitenkin käyttää tätä punaista lakkaa pohjalla, joten maalasin sitten itse koristelut. Lopputulos näyttää taas vaihteeksi minusta lieskoilta. Mutta ei se haittaa vaikka näistä tulikin aika yksinkertaiset, itse tykkäsin kyllä lopputuloksesta taas kovasti. Yritetään niitä ystävänpäiväkynsiä sitten myöhemmin uudelleen... :)

Tässä vielä käytetyt lakat: OPI:n pohjalakka, Rimmelin Red Carpet, Rimmelin Black Out, Sure Promisen hopeinen glitterilakka ja Cesars Secretsin UV top coat.


Minulla on paaaaaaljon lakkoja, joita en ole ehtinyt edes testata. Sain nimittäin joululahjaksi yli 50 lakkaa, joten tarkoitus olisi saada testattua kaikki "lähiaikoina".. Otan siis aina uuden lakan jota en ole vielä käyttänyt ja yritän tehdä jotain kivaa. Siinä onkin työtä varmaan kuukausiksi... No eipä se haittaa, mukavahan näitä on lakata. :D

4 kommenttia:

 1. Mulla tuli nuista jälkimmäisistä mieleen "tiikerikynnet". :) Sulla onkin hieman työmaata nuissa lakoissa, että pääset sitten ostamaan uusiakin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi noista kyllä ne tiikerikynnetkin tulla mieleen.. :)
   Joo, ei kannata oottaa että heti olisin kaikkia kokeillu.. :P

   Poista
 2. Joululahjaksi yli 50 lakkaa!? Aikamoista! Ensi jouluna voi sen joulupukin pyytää meillekin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä varten siskot on keksitty, että ne tietää mitä ostaa joululahjaksi! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)