torstai 26. tammikuuta 2012

Beetlejuicen Pinky Brown

No niin, lakkaukset meni heti uusiksi kun sain uudet lamput kynsiuuniin. Edellisen postauksen kynnet siis vaihtuivat heti seuraavana päivänä, kun oli ongelmia päällylakan kanssa ja tarrat eivät täten tahtoneet pysyä kynsissä.. Nyt piti keksiä jonkinlaiset kynnet joissa käyttäisin samoja tarroja uudelleen, ja testaan niiden pysyvyyden uv-päällylakkaa käyttäen. Ainakin ensivaikutelma on ihan eri, tarroja ei tunnusteltaessa kynnellä juuri huomaa, joten tokkopa siitä paljon alkavat repsottamaankaan. 

Ensimäisissä kuvissa yritin saada tuon Pinky Brownin hienot sävyt esille, mutta eihän ne koskaan ole kuvissa yhtä hienon näköisiä kuin luonnossa. Tein yksinkertaiset koristelut näihin kynsiin. Todella vaikea yrittää miettiä miten näin hienon väriseen lakkaan saisi jotkut koristelut toimimaan. Päädyin laittamaan OPI:n Show It and Glow It!-lakkaa, sekä sitä koristenauhaa jota laitoin edellisiinkin kynsiin (tosin vain eri värisenä).

Alla olevasta kuvasta näkee miten jätin tuon koristenauhan lyhyemmäksi, jotta päällylakka varmasti peittää sen. 


Lopputulos oli ihan jees, mutta vähän tylsähkö. Vai eikö mulle vaan enää kelpaa mikään...? :D
Kuvat on otettu vähän eri valaistuksissa, siitä johtuu nuo värierot. 

Lopuksi vielä käyttämäni lakat: models ownin Pinky Brown, ja OPI:n Show It and Glow It! Päällylakkana toimii siis Cesars Secretsin UV top coat.

  

4 kommenttia:

 1. Hienot on kynnet, eikä mitkään tylsät! :) Mä niin tykkään tuosta OPI:n Show It and Glow It! -lakasta. Mulla on ollu yks idea mitä saisit joskus yrittää kokeilla kynsiin. Muistutappa et kerron ku nähdään.. :D

  VastaaPoista
 2. Sulle ei vaan kelpaa mikään. Noi on ihan hienot, melkein tekis mieli tulla kattomaan miten hienot :) Voin sitten laittaa sulle kuvan mun uusista kynsistä, että voit tuntea itsesi oikeesti hyväksi!

  VastaaPoista
 3. Piipa: Minähän yleensä aina muistan muistuttaa... :)

  Verieana: Pistähän kuvaa tuleen! :D

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat! Söpöt väritkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)